Pandora Love You Lock Rose 787655 hela

d: Pandora Love You Lock Rose 787655 on punakullan värinen, sydämenmuotoinen hela. Avain sydämeen roikkuu myös hyvässä tallessa. Tähän pieneen lukkoon mahtuu paljon rakkautta. Saatavilla myös hopeisena. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Sku: 32200

;
49,00 €

Pandora Love You Lock Rose 787655 hela

Pandora Love You Lock Rose 787655 hela

Tuotekoodi: 32200

Pandora Love You Lock Rose 787655 hela 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

49,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Pandora Love You Lock Rose 787655 on punakullan värinen, sydämenmuotoinen hela. Avain sydämeen roikkuu myös hyvässä tallessa. Tähän pieneen lukkoon mahtuu paljon rakkautta. Saatavilla myös hopeisena.


Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32200
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Metalliseos
Mallisto Pandora Rosegold™
Teema Kivettömät, Rakkaus ja sydämet
Väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn 787655

Pieni hetki