Pandora Seeds of Elegance 797578 lukkopala

d: Hopeinen Pandora Seeds of Elegance 797578 -lukkopala on kerrassaan upea luomus. Tämän yksinkertaisen kauniin lukkopalan voi pujottaa normaalisti koruun tai sen voi asettaa ja lukita paikalleen korussa olevien kierteiden päälle. Tällä tavoin koruun ei jää "tyhjiä" kohtia. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Sku: 32212

;
24,50 €
    • Pandora Seeds of Elegance 797578 lukkopala on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Pandora Seeds of Elegance 797578 lukkopala

Pandora Seeds of Elegance 797578 lukkopala

Tuotekoodi: 32212

Pandora Seeds of Elegance 797578 lukkopala 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

35,00 €

24,50 €

Tuotekuvaus

Hopeinen Pandora Seeds of Elegance 797578 -lukkopala on kerrassaan upea luomus. Tämän yksinkertaisen kauniin lukkopalan voi pujottaa normaalisti koruun tai sen voi asettaa ja lukita paikalleen korussa olevien kierteiden päälle. Tällä tavoin koruun ei jää "tyhjiä" kohtia.


Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32212
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela, Lukkopalat
Teema Kivettömät, Muut
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 797578

Pieni hetki