Pandora Sparkling Love Night Blue 797608NANB hela

d:Pandora Sparkling Love Night Blue 797608NANB -hela on suunniteltu uudenvuoden juhlahumun keskelle. Tämä toiveikas ja sydämellinen korupala on täydellinen onnenamuletti alkavan vuoden koitoksiin. Hela on valmistettu hopeasta ja sille säihkettä antavat kirkkaat zirkoniat sekä upea yönsininen kristalli. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 32992

;
51,80 €
-25%

Pandora Sparkling Love Night Blue 797608NANB hela

Pandora Sparkling Love Night Blue 797608NANB hela

Tuotekoodi: 32992

Pandora Sparkling Love Night Blue 797608NANB hela 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

69,00 €

51,80 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Pandora Sparkling Love Night Blue 797608NANB -hela on suunniteltu uudenvuoden juhlahumun keskelle. Tämä toiveikas ja sydämellinen korupala on täydellinen onnenamuletti alkavan vuoden koitoksiin. Hela on valmistettu hopeasta ja sille säihkettä antavat kirkkaat zirkoniat sekä upea yönsininen kristalli.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32992
Brändi Pandora
Teema Kivelliset
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Kristalli, Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela
Teema Emaloidut/värikkäät, Kivettömät, Rakkaus ja sydämet
Väri Hopea, Sininen
Takuu 2 vuotta
mpn 797608NANB

Pieni hetki