Rosefield Premium Gloss SHBWG-H38 Black/Gold 33 mm

d:Rosefield Premium Gloss -mallisto edustaa aitoa New Yorkilaista tyyliä. Täysin poikkeuksellinen kiiltävä ranneke antaa kelloille erittäin raikkaan ja hehkuvan olemuksen. Rannekkeet on valmistettu vegaaninahasta, mikä tekeekin sarjan kelloista hyvin eläin- ja ympäristöystävällisiä. 33 mm leveä ja ainoastaan 7,6 mm paksu runko on valmistettu messingistä. Sisältä löytyy laadukas japanilainen Miyota-koneisto. Black/Gold -mallissa runko on kullanvärinen ja ranneke tyylikkään musta. Ranneke on 16 mm leveä ja säädettävissä 13,4 - 17,4 cm pituuteen, joten tämä kello sopii täydellisesti kaikkein siroimpiinkin ranteisiin! Saatavilla myös 26 mm rungolla sekä muissa upeissa väreissä. Tutustu kaikkiin! Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero SHBWG-H38

Sku: 32955

;
89,00 €

Rosefield Premium Gloss SHBWG-H38 Black/Gold 33 mm

Rosefield Premium Gloss SHBWG-H38 Black/Gold 33 mm

Tuotekoodi: 32955

Rosefield Premium Gloss SHBWG-H38 Black/Gold 33 mm 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €

Tuotekuvaus

Rosefield Premium Gloss -mallisto edustaa aitoa New Yorkilaista tyyliä. Täysin poikkeuksellinen kiiltävä ranneke antaa kelloille erittäin raikkaan ja hehkuvan olemuksen. Rannekkeet on valmistettu vegaaninahasta, mikä tekeekin sarjan kelloista hyvin eläin- ja ympäristöystävällisiä. 33 mm leveä ja ainoastaan 7,6 mm paksu runko on valmistettu messingistä. Sisältä löytyy laadukas japanilainen Miyota-koneisto. Black/Gold -mallissa runko on kullanvärinen ja ranneke tyylikkään musta. Ranneke on 16 mm leveä ja säädettävissä 13,4 - 17,4 cm pituuteen, joten tämä kello sopii täydellisesti kaikkein siroimpiinkin ranteisiin! Saatavilla myös 26 mm rungolla sekä muissa upeissa väreissä. Tutustu kaikkiin!

Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tuotenumero SHBWG-H38

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32955
Brändi Rosefield
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn SHBWG-H38

Pieni hetki