Rosefield Premium Gloss SHMWR-H35 Metallic/Rose Gold 33 mm

d:Rosefield Premium Gloss -mallisto edustaa aitoa New Yorkilaista tyyliä. Täysin poikkeuksellinen kiiltävä ranneke antaa kelloille erittäin raikkaan ja hehkuvan olemuksen. Rannekkeet on valmistettu vegaaninahasta, mikä tekeekin sarjan kelloista hyvin eläin- ja ympäristöystävällisiä. 33 mm leveä ja ainoastaan 7,6 mm paksu runko on valmistettu messingistä. Sisältä löytyy laadukas japanilainen Miyota-koneisto. Metallic/Rose Gold -mallissa runko on punakullan värinen ja ranneke metallinhohtoinen. Ranneke on 16 mm leveä ja säädettävissä 13,4 - 17,4 cm pituuteen, joten tämä kello sopii täydellisesti kaikkein siroimpiinkin ranteisiin! Saatavilla myös 26 mm rungolla sekä muissa upeissa väreissä. Tutustu kaikkiin! Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero SHMWR-H35

Sku: 32954

;
89,00 €
    • Rosefield Premium Gloss SHMWR-H35 Metallic/Rose Gold 33 mm on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Rosefield Premium Gloss SHMWR-H35 Metallic/Rose Gold 33 mm

Rosefield Premium Gloss SHMWR-H35 Metallic/Rose Gold 33 mm

Tuotekoodi: 32954

Rosefield Premium Gloss SHMWR-H35 Metallic/Rose Gold 33 mm 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

89,00 €

Tuotekuvaus

Rosefield Premium Gloss -mallisto edustaa aitoa New Yorkilaista tyyliä. Täysin poikkeuksellinen kiiltävä ranneke antaa kelloille erittäin raikkaan ja hehkuvan olemuksen. Rannekkeet on valmistettu vegaaninahasta, mikä tekeekin sarjan kelloista hyvin eläin- ja ympäristöystävällisiä. 33 mm leveä ja ainoastaan 7,6 mm paksu runko on valmistettu messingistä. Sisältä löytyy laadukas japanilainen Miyota-koneisto. Metallic/Rose Gold -mallissa runko on punakullan värinen ja ranneke metallinhohtoinen. Ranneke on 16 mm leveä ja säädettävissä 13,4 - 17,4 cm pituuteen, joten tämä kello sopii täydellisesti kaikkein siroimpiinkin ranteisiin! Saatavilla myös 26 mm rungolla sekä muissa upeissa väreissä. Tutustu kaikkiin!

Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tuotenumero SHMWR-H35

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32954
Brändi Rosefield
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn SHMWR-H35

Pieni hetki