Rosefield The Boxy lahjasetti QBRTR-X221

d:The Boxy on Rosefieldin mallisto suoraan muotimaailman huipulta. Catwalkin loisteesta juuri sinun kokoelmiisi - tämä retrohenkinen lahjasetti tarjoaa ainutlaatuista luksusta todelliseen huippuhintaan! Persoonallisissa Boxy-kelloissa runko on kooltaan 26x28 mm ja valmistettu messingistä. Äärimmäisen hoikka 6,8 mm siluetti pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota-koneiston. Tähän Boxy-pakkaukseen sisältyy musta, aito nahkaranneke sekä punakullan värinen teräsranneke (molemmat 16 mm). Kyseiset rannekkeet sopivat pituudeltaan loistavasti kaikkein siroimpiinkin ranteisiin! Mustaa kellotaulua kiertävät punakullan väriset viisarit ja indeksit. Mukana myös kätevä päivyritoiminto. Tutustuthan malliston muihinkin trendikkäisiin lahjasetteihin! Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero QBRTR-X221

Sku: 33255

;
128,00 €

Rosefield The Boxy lahjasetti QBRTR-X221

Rosefield The Boxy lahjasetti QBRTR-X221

Tuotekoodi: 33255

Rosefield The Boxy lahjasetti QBRTR-X221 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

128,00 €

Tuotekuvaus

The Boxy on Rosefieldin mallisto suoraan muotimaailman huipulta. Catwalkin loisteesta juuri sinun kokoelmiisi - tämä retrohenkinen lahjasetti tarjoaa ainutlaatuista luksusta todelliseen huippuhintaan! Persoonallisissa Boxy-kelloissa runko on kooltaan 26x28 mm ja valmistettu messingistä. Äärimmäisen hoikka 6,8 mm siluetti pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota-koneiston.

Tähän Boxy-pakkaukseen sisältyy musta, aito nahkaranneke sekä punakullan värinen teräsranneke (molemmat 16 mm). Kyseiset rannekkeet sopivat pituudeltaan loistavasti kaikkein siroimpiinkin ranteisiin! Mustaa kellotaulua kiertävät punakullan väriset viisarit ja indeksit. Mukana myös kätevä päivyritoiminto. Tutustuthan malliston muihinkin trendikkäisiin lahjasetteihin!

Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tuotenumero QBRTR-X221

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33255
Brändi Rosefield
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Suorakulmio
Rannekkeen leveys 16mm
Rungon leveys 26 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn QBRTR-X221

Pieni hetki