Seiko SNE502P1 Solar

d:Seiko SNE502P1 Solar -mallissa on selkeä kellotaulu, kaksivärinen ranneke ja kaksoispäivyri. Seikon Solar-kellojen kvartsikoneistot saavat virtansa tehokkaasti energiaa tuottavista aurinkokennoista. Solar-kellot latautuvat nopeasti kaikesta valosta, ei ainoastaan auringonvalosta. Voit siis unohtaa paristojen vaihtamisen rannekelloosi. Seiko SNE502P1 Solar -mallissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu ranneke ja 39 mm runko sekä tummansininen kellotaulu. Saatavilla on myös muita värivaihtoehtoja. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!  Seiko -kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Sku: 31848

;
186,00 €
-25%

Seiko SNE502P1 Solar

Seiko SNE502P1 Solar

Tuotekoodi: 31848

Seiko SNE502P1 Solar 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

249,00 €

186,00 €

Tuotekuvaus

Seiko SNE502P1 Solar -mallissa on selkeä kellotaulu, kaksivärinen ranneke ja kaksoispäivyri. Seikon Solar-kellojen kvartsikoneistot saavat virtansa tehokkaasti energiaa tuottavista aurinkokennoista. Solar-kellot latautuvat nopeasti kaikesta valosta, ei ainoastaan auringonvalosta. Voit siis unohtaa paristojen vaihtamisen rannekelloosi. Seiko SNE502P1 Solar -mallissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu ranneke ja 39 mm runko sekä tummansininen kellotaulu. Saatavilla on myös muita värivaihtoehtoja.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! 

Seiko -kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 31848
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 39 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SNE502P1

Pieni hetki