Sinn 103 SA B E The traditional pilot chronograph - fine link bracelet

d:Sinn 103 SA B E The traditional pilot chronograph - fine link bracelet on näyttävä pilottikello, jossa teräksinen Fine link -ranneke. Kelloa on valmistettu vain rajoitettu 500 kappaleen erä. Anodisoitua alumiinistä pilotti bezeliä voidaan kiertää molempiin suuntiin ja siinä on luminoituva kolmio kello kahdessatoista. Kellossa on luminoituvat norsunluunväriset indeksit sekä viisarit ja heijastamaton safiirilasi etu- ja takapuolella. Kellotaulussa on sininen sunburst väritys, joka on todella kaunis livenä. Kellon rungon leveys on 41mm ja paksuus 16mm. Rannekkeen lugiväli eli rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 20mm. Kellon runko ilman ranneketta painaa 77 grammaa. Ominaisuuksina ajanotto, kaksoispäivyri ja pilotti bezeli. Sinn 103 SA B E The traditional pilot chronograph -kellolle myönnetään kahden vuoden virallinen takuu. Sinn kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa (Teräsrannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu, lukkoliima sekä kuusiokulma-avain; kumirannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu ja nahkarannekkeisen kellon mukana ei tule työkaluja) Oletko kiinnostunut tästä kellosta toisella rannekkeella, tai mistä tahansa muusta Sinn-rannekellosta? Voimme tilata minkä tahansa Sinn-kellon sinua varten nopeasti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä. ja kerro mikä kello sinua kiinnostaa. Koneiston tiedot: Valjoux 7750 itsensä vetävä automaattikoneisto 25 kiveä 28800 värähdystä tunnissa sekuntiviisarin pysäytys toiminto iskunkestävyys DIN 8308 standardin mukaan magneettisuojattu DIN 8309 standardin mukaan Rungon tiedot: valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä heijastamaton safiirilasi etu-ja takapuolella takakansi ruuvikiinnityksellä kierralukittavat ajanoton painikkeet kierrelukittu nuppi vesitiiviys 20 bar/200m. Täyttää myös DIN 8310 standardin vesitiiviys vaatimukset. matalapaineen kesto

Sku: 30778

;
2 850,00 €

Sinn 103 SA B E The traditional pilot chronograph - fine link bracelet

Sinn 103 SA B E The traditional pilot chronograph - fine link bracelet

Tuotekoodi: 30778

Sinn 103 SA B E The traditional pilot chronograph - fine link bracelet 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

2 850,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Sinn 103 SA B E The traditional pilot chronograph - fine link bracelet on näyttävä pilottikello, jossa teräksinen Fine link -ranneke. Kelloa on valmistettu vain rajoitettu 500 kappaleen erä. Anodisoitua alumiinistä pilotti bezeliä voidaan kiertää molempiin suuntiin ja siinä on luminoituva kolmio kello kahdessatoista. Kellossa on luminoituvat norsunluunväriset indeksit sekä viisarit ja heijastamaton safiirilasi etu- ja takapuolella. Kellotaulussa on sininen sunburst väritys, joka on todella kaunis livenä. Kellon rungon leveys on 41mm ja paksuus 16mm. Rannekkeen lugiväli eli rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 20mm. Kellon runko ilman ranneketta painaa 77 grammaa. Ominaisuuksina ajanotto, kaksoispäivyri ja pilotti bezeli. Sinn 103 SA B E The traditional pilot chronograph -kellolle myönnetään kahden vuoden virallinen takuu. Sinn kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa (Teräsrannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu, lukkoliima sekä kuusiokulma-avain; kumirannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu ja nahkarannekkeisen kellon mukana ei tule työkaluja)

Oletko kiinnostunut tästä kellosta toisella rannekkeella, tai mistä tahansa muusta Sinn-rannekellosta? Voimme tilata minkä tahansa Sinn-kellon sinua varten nopeasti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä. ja kerro mikä kello sinua kiinnostaa.

Koneiston tiedot:

 • Valjoux 7750
 • itsensä vetävä automaattikoneisto
 • 25 kiveä
 • 28800 värähdystä tunnissa
 • sekuntiviisarin pysäytys toiminto
 • iskunkestävyys DIN 8308 standardin mukaan
 • magneettisuojattu DIN 8309 standardin mukaan

Rungon tiedot:

 • valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä
 • heijastamaton safiirilasi etu-ja takapuolella
 • takakansi ruuvikiinnityksellä
 • kierralukittavat ajanoton painikkeet
 • kierrelukittu nuppi
 • vesitiiviys 20 bar/200m. Täyttää myös DIN 8310 standardin vesitiiviys vaatimukset.
 • matalapaineen kesto

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30778
Brändi Sinn
Koneisto Automaatti
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 41 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki