Suunto Essential Copper

Sku: 16071

259,00 €
Suunto Essential Copper 4 4
  • Suunto Essential Copper on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

   Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto Essential Copper

Suunto Essential Copper

Tuotekoodi: 16071

Suunto Essential Copper 4 4

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

649,00 €

259,00 €

Tuotekuvaus

Suunto Essential Copper –kello kuuluu Suunnon premium -tuotesarjaan. Suunto Essential on Suunnon Suomessa suunniteltu ja valmistettu mallisto, joka yhdistää elegantin ulkonäön laadukkaisiin materiaaleihin. Korkean laadun takaamiseksi jokainen Essential –kello testataan ja kootaan käsin Suomessa. Tuotteiden design on hienostunutta ja selkeää. Minimalistiset ja puhtaat piirteet sulautuvat tuotteiden yksityiskohtaiseen viimeistelyyn luoden erittäin vaikuttavan kokonaisuuden. Myös kellon pakkaus on taattua Suunto-laatua. Laite toimitetaan kankaisessa seikkailijan kääreessä, jonka mukana tulee myös muistivihko seikkailulokin pitämistä varten. Lähde siis rohkeasti ulos ja valloittamaan maailmaa! Myönnämme kaikille Suunnon kelloille virallisen kahden vuoden takuun ja niiden rannekkeillekin yhden vuoden takuun.

Tärkeimmät tuotetiedot lyhyesti: 
 • Valmistettu Suomessa 
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko
 • Aito nahkaranneke 
 • Naarmuuntumaton safiirilasi 
 • Vesitiivis 30 metriin saakka, kestää uimista 
 • Altimetri, barometri ja kompassi (ABC-toiminnot) 
 • Kaksoisaika
 • Auringon nousu- ja laskuajat 
 • Lämpötila 
 • Myrskyvaroitin 
 • Syvyysmittari 10 metriin saakka 
 • Herätys
 • 2 vuoden takuu
 • Rungon leveys 49,1 mm ja paksuus 13,4 mm
 • Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 24 mm

Suunto Essential Copper on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja pinnoitettu kuparinväriseksi. Aidosta nahasta valmistettu ruskea ranneke kruunaa tyylikkään kokonaisuuden. Copper -mallin rannekkeessa käytetty korkealaatuinen ja pehmeä nahka alihankitaan vastuullisesti Italiasta tai Brasiliasta. Voitkin olla varma että tuote istuu ranteeseesi erittäin mukavasti. Kaikki Suunto Essential- ja Core –kellojen rannekkeet ovat yhteensopivia keskenään ja ostettavissa myös erikseen. Voit siis luoda uusia tyylejä kätevästi ja edullisesti vaihtamalla kellosi rannekkeen väriä ja materiaalia.

Essential –rannekellot ovat todella kestäviä, joten ne soveltuvat loistavasti niin vapaa-aikaan kuin erä- ja vaelluskäyttöönkin. Kova ja laadukas teräskuori sekä korkealaatuinen safiirilasi suojaavat kellon digitaalista kellotaulua ja koneistoa sekä mittausinstrumentteja. Safiirilasi onkin jopa kolme kertaa vahvempaa kuin tavallinen mineraalilasi. Se on käytännössä lähes naarmuuntumatonta ja säilyy ajan saatossa kirkkaana. Tämä kello on vesitiivis kymmenen metrin syvyyteen saakka, joten sen kanssa voit pulahtaa huoletta myös uimaan.

Suunto Essential Copper -kellon rungon sisään kätkeytyy digitaalinen kompassi, lämpömittari, syvyysmittari sekä barometri, joka mittaa ilmanpaineen lisäksi myös korkeutta (barometrinen altimetri). Tarkkailemalla ilmanpainetta voit ennustaa sääolosuhteiden äkillisiä muutoksia ja reagoida niihin tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Lisäksi voit asettaa kelloon myrskyvaroituksen. Barometrisellä altimetrillä voit mitata korkeuttasi merenpinnasta ja seurata nousujasi ja laskujasi hyvin kätevästi. Kelloon on ohjelmoitu myös auringon nousu- ja laskuajat. Suunto Essential –rannekellot soveltuvat siis täydellisesti esimerkiksi vuorikiipeilijöille, laskettelijoille ja eränkävijöille. Ennen kaikkea Essential –kellot ovat kuitenkin lifestyle-tuotteita, jotka sopivat yhtä lailla kaikille korkeaa laatua ja suomalaista designia arvostaville.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16071
Brändi Suunto
Koneisto Kvartsi (paristo)
Ominaisuudet Barometri
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Herätys, Multifunction, Päivyri
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rungon väri Muut värit
Rungon leveys 49 mm
Rannekkeen väri Ruskea
Taulun väri LCD
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Väri Ruskea
Takuu 2 vuotta
mpn SS021213000

Pieni hetki