Suunto Traverse Amber

Sku: 16102

327,00 €
-22%

Suunto Traverse Amber

Suunto Traverse Amber

Tuotekoodi: 16102

Suunto Traverse Amber 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

419,00 €

327,00 €

Tuotekuvaus

Suunto Traverse Amber on Suunnon syksyn 2015 uutuustuote. Traverse -tuotesarjan rannetietokoneet ovat helppokäyttöisiä apuvälineitä ihmisille, jotka liikkuvat luonnossa. Ne sisältävät kaikki tarvittavat navigointitoiminnot patikointiin, retkeilyyn tai vaikka marjastamiseen. Ne toimivat tarvittaessa myös sykemittarina, mikäli ne yhdistetään lisävarusteena saatavilla oleva Suunto Smart Sensor -sykevyöhön. Huomioithan, että Suunto ei valmista sykevyötä sisältävää pakkausta, vaan se on ostettavissa erikseen. Kokosimme itse Suunto Traverse Amber HR -pakkauksen erillisestä sykevyöstä ja Suunto Traverse Amber -pakkauksesta. Voit ostaa tuotteet helposti samalla kertaa klikkaamalla tästä.

Suunto Traverse Amber on Traverse tuotesarjan värikkäin vaihtoehto. Siinä on pirteä oranssi silikoniranneke ja virtaviivainen tummanharmaa runko, joka on valmistettu kestävästä komposiitista. Mineraalilasista valmistettua kellolasia ympäröi tyylikäs mustanpuhuva ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehä. Tuotteen ulkonäköä voi muuttaa huomattavasti nappia painamalla, sillä Traversen nestekidenäytön väri on vaihdettavissa mustasta vaaleaksi. Rannetietokoneen ulkonäkö on huomattavasti tyylikkäämpi verrattuna Suunto Ambit -tuotteisiin koska satelliittiantenni on saatu piilotettua rungon sisälle. Suunto Traverse -malliston tuotteet on suunniteltu Suomessa, ja ne kantavat arvostettua Made in Finland -merkintää. Jokainen Traverse Amber -rannetietokone testataan ja kootaan käsin Suomessa!

Suunto Traverse Amber -rannetietokoneen ominaisuudet tiivistetysti:

 • GPS ja GLONASS -reittinavigointi
 • Sykkeen mittaus (HUOM! Vaatii lisävarusteena myytävän Suunto Smart Sensor sykevyön)
 • Kello päivittää ajan GPS-satelliitista, joten se on aina tarkasti ajassa
 • Reaaliaikainen tallennettu reitti, joka näkyy "leivänmuru" polkuna näytöllä
 • Tallentaa nopeuden, kuljetun matkan ja korkeuden
 • Reittisuunnittelu topografisilla kartoilla Movescount.com palvelussa
 • Kompassi
 • Korkeuden mittaus Suunto FusedAlti -teknologialla
 • Säätrendin seuranta ja myrskyvaroitin
 • Auringon lasku- ja nousuajat
 • Rannetietokoneen näyttö toimii taskulamppuna
 • Päivittäinen aktiivisuuden mittaus (askeleet ja kalorit)
 • Värinähälytys
 • Puhelimen ilmoitukset rannetietokoneen näytölle
 • Yhteensopiva Suunto Movescount applikaation kanssa, joka on saatavilla iOS- ja Android -laitteille
 • Vesitiivis 100m / 10atm
 • Rungon leveys 50mm ja paksuus 16,5mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 24mm
 • Laitteella 2 vuoden takuu, rannekkeella vuoden takuu.

Helppokäyttöiset ja monipuoliset ominaisuudet

Suunto Traversessa on neljä painiketta, joiden avulla sitä on todella helppo käyttää. Keskeiset ominaisuudet ovat aina muutaman napin painallusen päässä. Kellossa on sisäänrakennettuna GPS- ja GLONASS -paikantimet, joten se tukee molempia satelliittinavigointijärjestelmiä. Satelliittipaikannuksen avulla voit seurata kulkemaasi matkaa ja nopeutta, sekä tiedät aina missä olet. Voit merkitä kulkemasi reitin, ja sen varrella olevat kiinnostavat kohteet helposti. Automaattinen reitin tallennus varmistaa sen, että löydät aina tarvittaessa takaisin lähtöpisteeseen, joko linnuntietä, tai samaa reittiä. Korkeuden, nousunopeuden ja kokonaisnopeuden mittaamiseen Suunto Traverse Amber käyttää Suunnon FusedAlti-toimintoa. FusedAlti mittaa korkeutta yhdistämällä satelliitin ilmoittaman korkeuden barometrin kertomaan ilmanpainetietoon, ja on näin tavallisia korkeusmittareita tarkempi. Traversessa on myös aktiivisuuden seurantaan tarkoitettu ominaisuus, joka kirjaa askeleet sekä poltetut kalorit. Traverse on ensimmäinen Suunnon valmistama tuote, jossa on värinähälytys. Laite siis ilmoittaa esimerkiksi myrskyvaroituksen ja puhelimen push-ilmoitukset värinähälytyksellä. Laitteen taustavalon voi kirkastaa hetkellisesti todella kirkkaaksi, jolloin se toimii myös näppärästi taskulamppuna. Tämä on kätevä ominaisuus, jos joudut esimerkiksi lukemaan karttaa pimeässä.
Yhdistettävissä matkapuhelimeesi
Suunto Movescount App -sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-puhelimille. Movescount -sovelluksen avulla voit yhdistää kellon puhelimeesi. Kun olet yhdistänyt puhelimen ja kellon, saat ilmoituksen saapuvista puheluista, tekstiviesteistä ja muista push-ilmotuksista suoraan kellosi näytölle. Sovelluksen avulla voit lisäksi muuttaa rannetietokoneesi asetuksia, ja siirtää harjotuksiasi Movescount.com -palveluun milloin itse haluat.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16102
Brändi Suunto
Ominaisuudet GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, GPS-aika, Herätys, Päivyri
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rungon leveys 50 mm
Rannekkeen väri Oranssi
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn SS021844000

Pieni hetki