Thomas Sabo Dinosaur 1695-473-7 hela

d:Ehkei kaikkin pelottavin dinosaurus, mutta dinosaurus joka tapauksessa. Veikeä Thomas Sabo Dinosaur 1695-473-7 -hela piristää päivää leveällä hymyllään ja kirkkaalla värityksellään. Hopeasta valmistettu hela on päällystetty vihreällä emalilla ja sitä koristavat valkoiset, oranssit ja vaaleanpunaiset zirkoniat. Oman mausteensa värikkääseen soppaan tuo myös turkoosi keraaminen lasi. Tämän verenhimoisen otuksen korkeus on 24 mm. Pidä varasi! Thomas Sabo Charm Club -korujen ideana on kerätä ranne- tai kaulakoruun juuri sinulle merkityksellisiä tai muuten vain silmää miellyttäviä Charm Club -heloja. Helat kiinnitetään ketjuun papukaijalukolla. Näin voit koota itsellesi täysin uniikin korun, tai useamman - alati kasvavasta Thomas Sabo -valikoimasta eivät takuulla lopu helat kesken! Korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Sku: 32311

;
119,00 €

Thomas Sabo Dinosaur 1695-473-7 hela

Thomas Sabo Dinosaur 1695-473-7 hela

Tuotekoodi: 32311

Thomas Sabo Dinosaur 1695-473-7 hela 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

119,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Ehkei kaikkin pelottavin dinosaurus, mutta dinosaurus joka tapauksessa. Veikeä Thomas Sabo Dinosaur 1695-473-7 -hela piristää päivää leveällä hymyllään ja kirkkaalla värityksellään. Hopeasta valmistettu hela on päällystetty vihreällä emalilla ja sitä koristavat valkoiset, oranssit ja vaaleanpunaiset zirkoniat. Oman mausteensa värikkääseen soppaan tuo myös turkoosi keraaminen lasi. Tämän verenhimoisen otuksen korkeus on 24 mm. Pidä varasi!

Thomas Sabo Charm Club -korujen ideana on kerätä ranne- tai kaulakoruun juuri sinulle merkityksellisiä tai muuten vain silmää miellyttäviä Charm Club -heloja. Helat kiinnitetään ketjuun papukaijalukolla. Näin voit koota itsellesi täysin uniikin korun, tai useamman - alati kasvavasta Thomas Sabo -valikoimasta eivät takuulla lopu helat kesken! Korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32311
Brändi Thomas Sabo
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Lasi, Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Charm Club
Teema Eläimet ja luonto, Emaloidut/värikkäät, Kivelliset
Väri Hopea, Vihreä
mpn 1695-473-7

Pieni hetki