Thomas Sabo Vintage Hand Y0051-845-7 hela

d:Thomas Sabo Vintage Hand Y0051-845-7 -helasta säteilee vahva kosminen energia. Vintage-tyyliä ja astrologiaa yhdistelevä koru on yliluonnollisten voimiensa lisäksi myös upea asuste. Pitkän listan värejä muodostavat valkoiset zirkoniat, siniset, vihreät ja oranssit keraamisesta lasista valmistetut kivet sekä musta, turkoosi ja vaaleanpunainen emali. Oksidoitu hopea nivoo rohkeat sävyt upeasti yhteen. Leveys n. 22 mm. Thomas Sabo Charm Club -korujen ideana on kerätä ranne- tai kaulakoruun juuri sinulle merkityksellisiä tai muuten vain silmää miellyttäviä Charm Club -heloja. Helat kiinnitetään ketjuun papukaijalukolla. Näin voit koota itsellesi täysin uniikin korun, tai useamman - alati kasvavasta Thomas Sabo -valikoimasta eivät takuulla lopu helat kesken! Korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Sku: 32358

;
98,00 €

Thomas Sabo Vintage Hand Y0051-845-7 hela

Thomas Sabo Vintage Hand Y0051-845-7 hela

Tuotekoodi: 32358

Thomas Sabo Vintage Hand Y0051-845-7 hela 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

98,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Thomas Sabo Vintage Hand Y0051-845-7 -helasta säteilee vahva kosminen energia. Vintage-tyyliä ja astrologiaa yhdistelevä koru on yliluonnollisten voimiensa lisäksi myös upea asuste. Pitkän listan värejä muodostavat valkoiset zirkoniat, siniset, vihreät ja oranssit keraamisesta lasista valmistetut kivet sekä musta, turkoosi ja vaaleanpunainen emali. Oksidoitu hopea nivoo rohkeat sävyt upeasti yhteen. Leveys n. 22 mm.

Thomas Sabo Charm Club -korujen ideana on kerätä ranne- tai kaulakoruun juuri sinulle merkityksellisiä tai muuten vain silmää miellyttäviä Charm Club -heloja. Helat kiinnitetään ketjuun papukaijalukolla. Näin voit koota itsellesi täysin uniikin korun, tai useamman - alati kasvavasta Thomas Sabo -valikoimasta eivät takuulla lopu helat kesken! Korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32358
Brändi Thomas Sabo
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Lasi, Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Charm Club
Teema Emaloidut/värikkäät, Kivelliset, Muut
Väri Hopea
mpn Y0051-845-7

Pieni hetki