Zippo 1652 Slim Venetian

d:Zippo 1652 Slim Venetian-messinkisytyttimessä on näyttävä venetian-kuvio kiiltävällä kromipinnalla. Tämä on normaalia kapeampi malli. Zippo-sytyttimille myönnetään elinikäinen takuu valmistus ja materiaalivikoja vastaan. Sytyttimet eivät sisällä bensaa.Voimme kaivertaa veloituksetta Zipon etupuolen kaiverrusneliöön esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 21764

;
75,00 €

Zippo 1652 Slim Venetian

Zippo 1652 Slim Venetian

Tuotekoodi: 21764

Zippo 1652 Slim Venetian 0 0

Väliaikaisesti loppu

75,00 €

Tuotekuvaus

Zippo 1652 Slim Venetian-messinkisytyttimessä on näyttävä venetian-kuvio kiiltävällä kromipinnalla. Tämä on normaalia kapeampi malli. Zippo-sytyttimille myönnetään elinikäinen takuu valmistus ja materiaalivikoja vastaan. Sytyttimet eivät sisällä bensaa.

Voimme kaivertaa veloituksetta Zipon etupuolen kaiverrusneliöön esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21764
Brändi Zippo
Kaiverrus 20
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki