Zippo 1652B kapea Venetian messinki

d:Zippo 1652B kapea Venetian Messinki-sytyttimessä on näyttävä venetian-kuvio kiiltävällä messinkipinnalla. Tämä on normaalia kapeampi malli. Zippo-sytyttimille myönnetään elinikäinen takuu valmistus- ja materiaalivikoja vastaan. Sytyttimet eivät sisällä bensaa.Voimme kaivertaa veloituksetta Zipon etupuolen kaiverrusneliöön esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 21716

;
84,00 €

Zippo 1652B kapea Venetian messinki

Zippo 1652B kapea Venetian messinki

Tuotekoodi: 21716

Zippo 1652B kapea Venetian messinki 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

84,00 €

Tuotekuvaus

Zippo 1652B kapea Venetian Messinki-sytyttimessä on näyttävä venetian-kuvio kiiltävällä messinkipinnalla. Tämä on normaalia kapeampi malli. Zippo-sytyttimille myönnetään elinikäinen takuu valmistus- ja materiaalivikoja vastaan. Sytyttimet eivät sisällä bensaa.

Voimme kaivertaa veloituksetta Zipon etupuolen kaiverrusneliöön esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21716
Brändi Zippo
Kaiverrus 20
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki