Zippo 240 Vintage harjattu messinki

d:Zippo 240 Vintage harjattu messinki-mallissa on harjattu messinkipinta ja raidat vastakkaisissa kulmissa. Zippo-sytyttimille myönnetään elinikäinen takuu valmistus- ja materiaalivikoja vastaan. Sytyttimet eivät sisällä bensaa.Voimme kaivertaa Zippoon veloituksetta esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 21697

;
55,00 €

Zippo 240 Vintage harjattu messinki

Zippo 240 Vintage harjattu messinki

Tuotekoodi: 21697

Zippo 240 Vintage harjattu messinki 0 0

Väliaikaisesti loppu

55,00 €

Tuotekuvaus

Zippo 240 Vintage harjattu messinki-mallissa on harjattu messinkipinta ja raidat vastakkaisissa kulmissa. Zippo-sytyttimille myönnetään elinikäinen takuu valmistus- ja materiaalivikoja vastaan. Sytyttimet eivät sisällä bensaa.

Voimme kaivertaa Zippoon veloituksetta esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21697
Brändi Zippo
Kaiverrus 20
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki