Casio G-Shock Gravitymaster GPW-1000-1A

Casio G-Shock Gravitymaster GPW-1000-1A

Tuotenumero 16059
Hinta: 717,00 €
Ovh.: 1 025,00 €
Säästä 308,00 € (30%)
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Varastossa (Määrä: 1) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Äärimmäisiin olosuhteisiin ja kovaan käyttöön tarkoitettu Casio G-Shock Gravitymaster GPW-1000-1A rannekello kestää iskuja, pysyy aina ajassa, latautuu valosta ja näyttää yksinkertaisesti todella rajulta. Näitä kelloja on tullut Suomeen vain aivan muutama, joten kannattaa olle nopea, jos haluat omasi.

Gravitymaster GPW-1000-1A kellossa on melkein kaikki ominaisuudet mitä voit tarvita. Se pysyy varmasti ajassa, koska se ottaa aikansa GPS -sateliiteista sekä radio-aalloista. Eli tiedät kelloajan heti missäpäin maailmaa oletkin. Sen kalenteri tietää aina montako päivää kuukaudessa on, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitäkään. GPS-paikannuksen sekä radioaaltojen yhdistelmällä se pystyy päättelemään pitääkö kello olla kesäajassa, tähän ei muut vastaavat kellot pysty. Sen sisuskalut ovat rakennettu Casion kehittelemän TRIPLE G -iskusuojan alle, joten rikki sitä ei saa oikeen tahdo saada millään normaalissa käytössä. Kellotaulua suojaa lisäksi käytännössä naarmuuntumaton safiirilasi, jota pystyy naarmuttamaan vain timantilla. Super LED -taustavalo takaa käytettävyyden myös pilkkopimeässä, ja lisäksi kellotaulun indekseissä ja viisareissa on poikkeuksellisen hyvin pimeässä hohtavat Neo-Brite insertit. Jos mielesi tekee mennä sukeltamaan, niin ei muutakuin hyppäät veteen, kello on nimittäin vesitiivis 200m saakka. 

Casio G-Shock Gravitymaster -rannekelloon voi myös asettaa ajastimen sekä hälytyksen / herätyksen. Lisäksi siinä on 1/20 osa sekuntin tarkkuudella mittaava kronografi. Se kertoo sinulle kun paristo alkaa olla lopussa, ja voit asettaa sen koska vain virransäästötilaan. Sen akku kestää täydellä latauksella noin 7 kuukautta. Kellon leveys on 56,0 mm ja paksuus 18,8 mm ja se painaa 126g. Casio kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tuotetiedot

Valmistaja
Valmistaja
Kategoria
Miesten kellot
Koneisto
Eco-Drive / Solar
Lasi
Mineraalilasi
Materiaali
Muovi
Muoto
Pyöreä
Ominaisuudet
GPS-aika
Ajanotto / Kronografi
Herätys
Maailmanaika
Perpetual
Päivyri
Radio-ohjattu
Ranneke
Polyuretaani / Muovi
Rannekkeen väri
Musta
Rungon leveys
56
Rungon väri
Musta
Taulun väri
Musta
Vesitiiveys
200m / 20atm
Väri
Musta