Paul Hewitt Signature Line Gold MARK I 38mm Black Sea Black

Paul Hewitt Signature Line Gold MARK I 38mm Black Sea Black

Tuotenumero 16154
Hinta: 229,00 €
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Varastossa (Määrä: 1) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Tässä Paul Hewitt Signature Line -tuotemalliston tummanpuhuvassa kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko, joka on pinnoitettu kullan väriseksi. Nahkainen musta ranneke on hyvin huoliteltu ja kello sopiikin erittäin hyvin juhlallisuuksiin. Kello on sopiva myös kiireiseen elämään ja erilaisiin liiketilaisuuksiin. Halkaisijaltaan 38mm kokoinen kellotaulu on verhottu sariifilasilla, joka tekee siitä lähes särkymättömän. Yhdistettynä kokonaisuudeksi, mustan ja kullan värit tuovat toinen toistaan paremmin esille ja tuloksena on erittäin näyttävä kello. Kellonäytössä sijaitseva sekuntitaulu helpottaa ajastamista ja toimii samalla hienona yksityskohtana kellossa. Merkille uskollinen ankkurikin löytyy sen viisarista. Valkoiset indeksit tuovat myös näyttävyyttä ja heijastavat kauniisti mustalle näytölle tuoden esiin hienon kontrastin.

Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo.

Tuotteen tarkka nimi: PAUL HEWITT Signature Line Watch Nautical Gold MARK I Black Ocean Leather Classic Black PH-M1-G-B-2M

Tuotetiedot

Valmistaja
Kategoria
Miesten kellot
Naisten kellot
Koneisto
Kvartsi (paristo)
Lasi
Safiirilasi
Materiaali
Ruostumaton teräs
Muoto
Pyöreä
Ranneke
Nahka
Rannekkeen väri
Musta
Rungon leveys
38
Rungon väri
Kulta
Taulun väri
Musta
Vesitiiveys
50m / 5atm
Väri
Kulta
Musta
16154