Triwa Sort of Black Champagne Chrono LCST115

Triwa Sort of Black Champagne Chrono LCST115

Tuotenumero 19981
Hinta: 199,00 €
Ovh.: 345,00 €
Säästä 146,00 € (42%)
- 42%
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Väliaikaisesti loppu (Määrä: 0)
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Triwa Sort of Black Champagne Chrono LCST115 kellossa on shamppanjan värinen runko ja ruotsalaisen Tärnsjön valmistama musta nahkaranneke. Tämän lisäksi kellon mukana toimitetaan shampanjanvärinen mesh -ranneke Kellon rungon leveys on 38 mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. Ominaisuuksina ajanotto sekä päivyri. Laadukkaille Triwa kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! kellossa on shamppanjan värinen runko ja ruotsalaisen Tärnsjön valmistama tummanruskea nahkaranneke. Tämän lisäksi kellon mukana toimitetaan shampanjanvärinen mesh -ranneke Kellon rungon leveys on 38 mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. Ominaisuuksina Laadukkaille Triwa kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! kellossa on shamppanjan värinen runko ja ruotsalaisen Tärnsjön valmistama musta nahkaranneke. Tämän lisäksi kellon mukana toimitetaan shampanjanvärinen mesh -ranneke. Kellon rungon leveys on 38 mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. Laadukkaille Triwa kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tuotetiedot

Kaiverrus
10
Kategoria
Miesten kellot
Naisten kellot
Koneisto
Kvartsi (paristo)
Lasi
Mineraalilasi
Materiaali
Ruostumaton teräs
Muoto
Pyöreä
Ominaisuudet
Ajanotto / Kronografi
Päivyri
Ranneke
Nahka
Rannekkeen väri
Ruskea
Rungon leveys
38
Rungon väri
Kulta
Taulun väri
Kulta
Vesitiiveys
100m / 10atm
Väri
Kulta
Ruskea