24/7-kampanja

24/7 mobile banner

Kampanjan alkuun:

Supersuosittu 24/7 tulee taas!

24/7 on suomalaisten verkkokauppojen juhlapäivä, jonka aikana valitut kotimaiset verkkokaupat tarjoavat valikoimansa tuotteita huikein tarjoushinnoin. Menestykseksi nousseessa juhlapäivässä ovat mukana vuonna 2024 Keskisen Kello, Dermosil, Nanso, Scandinavian Outdoor, Virtasenkauppa ja Posti. Juhlia vietetään vuonna 24.7. alkaen, jolloin kauppoihin ilmestyy ainutlaatuisia tarjouksia. Kampanjaan osallistuvien nettikauppojen sivuja on siis syytä pitää silmällä näinä aikoina! Tule tutustumaan kampanjaan taas kesällä 2024!

24/7 -kampanjassa kesän huikeimmat tarjoukset

24/7 kampanja on kesän odotetuin ale! Kampanjan aikana kannattaa olla nopea – valikoituja tuotteita on rajoitettu erä tarjouksessa ja päivittäin vaihtuvia tarjouksia ei kannata ohittaa! Vuonna 2024 voit odottaa urheilu- ja älykelloja parhaaseen markkinahintaan sekä koruja ja kelloja suosikkibrändeiltä älyttömään alehintaan.


Vuoden 2023 suosituimmat tarjoukset

Jotta saisit parhaan mahdollisen hyödyn irti 24/7 kampanjasta, aloita jo hyvissä ajoin suunnittelemaan, mitä tuotteita haluat. Näin hyödynnät parhaiten päivittäin vaihtuvat tarjoukset. Kurkkaa alta viime vuoden suosituimpia tarjouksia!

24/7 kelloale mobile banner
24/7 koruale mobile banner

Asiakkaidemme palautteet

Arvostelu 1 banner
Arvostelu 2 banner
Arvostelu 3 banner
Arvostelu 4 banner
Arvostelu 5 banner
Arvostelu 6 banner
Arvostelu 7 banner
Arvostelu 8 banner
Dermosil logo
Nanso logo
Scandinavian Outdoor logo
Virtasenkauppa logo
Posti logo

Yhteistyössä kotimaisten verkkokauppojen kanssa

Me suomalaiset verkkokauppiaat yhdistimme jälleen voimamme, jotta sinä saat nauttia verkkokauppojemme huikeista tarjouksista. Olipa päivä tai yö, arki tai pyhä, me suomalaiset verkkokaupat olemme auki vuorokauden jokaisena tuntina ja viikon jokaisena päivänä.

Mukana juhlapäivässä ovat Dermosil, Nanso, Scandinavian Outdoor ja Virtasenkauppa. Ostokset kuljettaa vastuullisesti perille Posti.

Dermosil

Suomalaisen Dermosilin intohimona on kehittää ja valmistaa luotettavia ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita sekä meikkejä. Verkkokauppamme on aarreaitta etenkin sinulle, jolla on herkkä iho.

Nanso

Vuonna 1921 perustettu Nanso tunnetaan korkeasta laadusta sekä klassisen ajattomasta suomalaisesta suunnitteluosaamisesta. Nanson aikaa kestävät mallistot ovat tulleet tutuiksi uniikeista printeistä, laadukkaista materiaaleista ja mukavista leikkauksista. Nanson tavoitteena on suunnitella vaatteita, joihin haluat pukeutua aina.

Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor on kotimainen, palveleva erikoistavaraliike elämänjanoisille. Me sytytämme kipinän, ohjaamme leiritulille, me kutsumme heimoon. Me varustelemme kaikenkokoiset tutkimusmatkat välinein, vinkein ja viisauksin.

Virtasenkauppa

Virtasenkaupasta löydät kaikkea niin kotiin kuin kotipihalle, eikä perheen autoileviakaan ole unohdettu! Ei muuta kuin vihko auki ja ostoksille!!!

Posti

OmaPostilla seuraat lähetyksesi kulkua helposti. Jos sinulla ei vielä ole OmaPosti-sovellusta, saat sen puhelimesi sovelluskaupasta.