Aurinkolasit

77 tuotetta

Loading...
 1. Aarni aurinkolasit Marlon - Eeben
  Aarni Aarni aurinkolasit Marlon - Eeben
  Väliaikaisesti loppu
  149,90 €
 2. Aarni aurinkolasit Blues - Eeben
  Aarni Aarni aurinkolasit Blues - Eeben
  Väliaikaisesti loppu
  109,90 €
 3. Aarni aurinkolasit Belle - Eeben
  Aarni Aarni aurinkolasit Belle - Eeben
  Väliaikaisesti loppu
  119,90 €

77 tuotetta

Löydä aurinkolasien tärkeys

Aurinkolasit ovat olennainen tarvike kaikille, tarjoten tyyliä ja suojaa silmillesi. Ne suojaavat silmiäsi haitallisilta ultraviolettisäteiltä (UV-säteiltä), vähentävät häikäisyä ja voivat jopa parantaa yleistä näköäsi tietyissä valoisissa olosuhteissa. Korkealaatuisten aurinkolasien hankkiminen ei vain pidä silmäsi turvassa, vaan myös täydentää henkilökohtaista tyyliäsi.

Tutustu eri tyyppisiin aurinkolaseihin

On erilaisia aurinkolaseja, jotka on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä tarpeita ja mieltymyksiä. Eri tyylien ja niiden ominaisuuksien ymmärtäminen auttaa sinua tekemään perustellun päätöksen valitessasi täydelliset lasit.

Polarisoivat aurinkolasit

Polarisoivat aurinkolasit on suunniteltu vähentämään häikäisyä, joka aiheutuu auringonvalosta, joka heijastuu tasaisilta pinnoilta, kuten vedestä, lumesta tai lasista. Ne sisältävät erityisen suodattimen, joka estää voimakkaan heijastuneen valon ja tarjoaa lisääntynyttä visuaalista selkeyttä sekä vähentää silmien rasitusta. Nämä aurinkolasit ovat ihanteellisia niille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona, erityisesti lähellä vettä tai lunta.

Urheiluaurinkolasit

Urheilijoille ja ulkoilmaihmisille suunnitellut urheiluaurinkolasit on rakennettu kestämään iskuja ja tarjoamaan turvallisen istuvuuden fyysisissä aktiviteeteissa. Ne sisältävät usein kestäviä materiaaleja, liukuestekomponentteja ja kevyitä kehyksiä. Lisäksi niiden linssit voivat sisältää erikoispäällysteitä, jotka parantavat suorituskykyä, kuten huurtumiseneston- ja hydrofobisten käsittelyjen avulla.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.