Blogi

 1. Polar vertailu 2021: Ignite 2, Vantage M2 ja V2

  polar vantage M2 black copper

  Polar Ignite 2, Vantage M2 aja Vantage V2 ovat täällä! Millaisia nämä kauan odotetut uutuudet oikein ovat? Lue artikkeli ja tutustu kevään Polar-uutuuksiin.

  Lue lisää »
 2. Garmin Lily - uutuus vertailussa

  Garmin Lily

  Joko olet ehtinyt tutustua uuteen Garmin Lily™ -kelloon? Garmin Lily™ on pieni ja tyylikäs naisten älykello, joka on suunniteltu tekemään aktiivisesta arjesta hieman helpompaa. Uutuus lanseerattiin heti vuoden 2021 alussa tuoden uuden houkuttelevan älykellovaihtoehdon niille, jotka haluavat kokea älykellon tuomat edut tinkimättä tyylistä. Muotoilultaan erittäin siro ja klassinen Garmin Lily™ istuu kauniisti myös pienemmälle ranteelle ja on helppo yhdistää omaan tyyliin.

  Lue lisää »
 3. Ystävänpäivä lahja 2020 | 10 lahjaideaa alle 150€

  ystävänpäivälahjakollaasi naiset 2021

  Ystävänpäivä lähestyy, mutta lahjaidea puuttuu? Ei hätää, tämän artikkelin tavoite on löytää sinulle täydellinen ystävänpäivä lahja budjetistasi riippumatta. Kävimme läpi valikoimamme ja poimimme sinulle lahjaideat, joilla ilahdutat lahjan saajaa varmasti. Nappaa täältä lahjaideat talteen ja tilaa ystävänpäivälahja helposti netistä nopealla toimituksella!
  Lue lisää »
 4. Polar Ignite vs Polar Vantage M - löydä paras Polar sinulle!

  Ignite VS Vantage M

  Mietitkö kumpi urheilukello, Polar Ignite vai Polar Vantage M, olisi paras juuri sinulle? Hienoa! Olet löytänyt juuri oikean artikkelin pariin. Tässä artikkelissa suoritetaan laajempi Polar Ignite ja Polar Vantage vertailu. Kaksi laadukasta monipuoliseen treeniin optimoitua kelloa, joista kummallakin on tarjota A-luokan ominaisuuksia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. Jatka lukemista ja selvitä kanssamme kumpi kelloista olisi parempi valinta omiin treeneihisi.

  Lue lisää »
 5. Suunto vs Garmin - vertailu

  Suunto vs Garmin - onko merkillä väliä?

  white text on black background

  Suunto vai Garmin? Merkin valitseminen voi tuntua vaikealta kun urheilukellojen tarjonta on nykyään niin valtava. Etenkin mikäli olet hankkimassa ensimmäistä urheilukelloasi, voi valinnan teko tuntua melkoiselta urakalta. Tässä artikkelissa vertailemme kahta urh

  Lue lisää »
 6. Garmin Venu vs Vivoactive 4 - kumpi on parempi?

  Vivoactive 4 vs Venu

  Garmin Vivoactive 4 eller Garmin Venu: kumpi on parempi?

  Monet miekltävät Garmin Vivoactive -kellon Garminin vastauksena Apple Watch -älykelloihin. Jokaisen Vivoactive-malliston lanseerauksen yhteydessä Garmin on julkaissut joukon uusia älytoimintoja. Vivoactive tarjoaa paljon enemmän kuin treentoimintoja ja si

  Lue lisää »
 7. Paras aktiivisuusranneke - mikä malli sopii sinulle?

  aktiivisuusrannekekollaasi

  Paras aktiivisuusranneke - mikä malli sopii sinulle?

  Aktiivisuusranneke tuo uutta puhtia arkeen! Nämä pienikokoiset urheilurannekkeet on suunniteltu motivoimaan käyttäjäänsä liikkumaan enemmän. Varsinaisista treenisessioista on helppo pitää lukua, mutta kuinka paljon arkiliikuntaa päivääsi mahtuu? Yksittäin katsasteltuna pikainen kävely lounastauolla, reissu lähikauppaan tai lenkki koiran kanssa ei ehkä tunnu merkittävältä urheilusuoritukselta. Aktiivisuusranneke tuo esille todellisen aktiivisuutesi tason ja saatatkin huomata liikkuvasi päivän aikana odotettua enemmän. Tai vähemmän. Arvailun sijaan voit aktiivisuusrannekkeen ansiosta tarkastella aktiivisuuttasi konkreettisina lukuina ja löytää tätä kautta uutta motivaatiota liikkumiseen.

  Vaihtoehtojen määrän ollessa valtatava voi tuntua vaikealta pä

  Lue lisää »
 8. Polar Ignite kokemuksia - neljä käyttäjää kertoo

  Polar Ignite arvostelu -kollaasi

  Polar Ignite kokemuksia - neljä käyttäjää kertoo

  Kattava Polar Ignite arvostelu neljän testikäyttäjän näkökulmasta. Tässä artikkelissa annamme sanan yhteistyökumppaneillemme. Millaisia Polar Ignite kokemuksia testikäyttäjillämme oli? Lue kaikki arvostelut ja katso sopisiko Polar Ignite omiin treeneihisi.

  Polar Ignite on ollut aina julkaisustaan lähtien yksi valikoimamme suosituimmista sykemittareista. Sisäänrakennetulla GPS:llä varustettu urheilukellosta on monen tasoisen treenaajan motivoivaksi tueksi. Kello on suunniteltu tukemään käyttäjänsä aktiivisuutta, mutta Polar Ignite ymmärtää myös riittävän levon päälle ja sisältäkin siksi kattavat toiminnot unen ja palautumisen seurantaan.Polar Ignite kellon hinta on monipuolisiin ominaisuuksiinsa lähtien varsin edullinen, eikä olekaan ihme miksi tämä kello on saavuttanut suosionsa. Houkuttelevan kokonaisuuden viimeistelee tyylikäs pyöreä muotoilu, joka näyttää hyvältä niin salilla, lenkkipolulla kuin toimistollakin.

  Lue lisää »
 9. Kuura älykellot - löydä sinulle paras malli

  Kuura F7 lahikuva

  Kuura älykellot - löydä sinulle paras malli

  Joko olet tutustunut älykellovalikoimamme uusimpaan brändiin? Kuura älykellot on suunniteltu tekemään arjen pyörittämisestä helpompaa. Nämä älykellot tarjoavat tyyliä ja laatua mainion edulliseen hintaan! Seuraa aktiivisuuttasi, mittaa sykkeesi, lue viestit, vastaa puheluihin ja lista vaan jatkuu. Laajasta valikoimasta löytyy monta tyylikästä vaihtoehtoa niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

  Tässä artikkelissa esittelemme Kuuran laajan valikoiman jotta sinun olisi mahdollisimman helppo löytää paras älykello, urheilukello tai aktiivisuusranneke juuri sinun tarpeisiisi. Jatka lukemista ja ota uudet kellot haltuun. Muista myös vierailla Kuura-kategoriassamme , mikäli haluat tut

  Lue lisää »
 10. 3 Seiko-mallistoa, jotka ansaitsevat enemmän huomiota

  Seiko suosikit -kollaasi

  Seiko valikoimamme on laaja, minkä takia osa kelloista jää helposti vaille ansaitsemaansa huomiota. Tämä epäkohta on kuitenkin helppo korjata! Jatka lukemista ja tutustu tarkemmin tämän hetken suosikkeihin. Kenties löydät vielä muutaman lahjaidean pukinkonttiin!  Seiko 5 Sports Automatic

  Viime vuonna Seiko julkaisi täysin uudistetun malliston jatkamaan suosittua Seiko 5 -sarjaansa. Seiko 5 sports tarjoaa laajan valikoiman erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettuja automaattikelloja. Kellojen inspiraation lähteenä ovat SKX-klassikot, joiden valmistus lopetettiin toistaiseksi muutama vuosi sitten. Seiko 5 Sports -sarjan laaja malli-, materiaali- ja värivalikoima saattaa aiheuttaa toisen asteen

  Lue lisää »
payments-logo
2020 All rights reserved.