Blogi

 1. Uusi Garmin vívoactive® 5 -älykello: Tavoitteiden saavuttamiseksi

  Garmin Vivoactive 5

  Kun kyse on älykelloista, Garmin on yksi johtavista brändeistä. Heidän uusin julkaisunsa, Garmin vívoactive® 5, tuo neljä uutta älykelloa markkinoille. Useimmat meistä turvautuvat urheilukellon erikoisominaisuuksiin ehkä vain muutaman kerran viikossa, kun taas kellon älyominaisuudet ovat apunamme päivittäisissä askareissamme jatkuvasti. Vivoactive -malliston viehätys piilee juuri tässä monipuolisuudessa: kello tarjoaa huipputason urheilu- ja aktiivisuuden seurantatoimintoja, samalla sisältäen älykellon monipuoliset, arkielämää avustavat ominaisuudet.

  Lue lisää »
 2. Naisten kellot – löydä oikea kello joka tilanteeseen

  Naisten kellot

  Tässä blogissa tutustumme kolmeen eri kellotyyliin, jotka sopivat eri tilanteisiin: vapaa-aikaan, juhliin ja töihin. Jokainen näistä tyyleistä edustaa omaa ainutlaatuista luonnettaan ja sopii tietyntyyppiseen pukeutumiseen ja tilanteeseen. Tommy Hilfigerin laaja valikoima tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin.

  Lue lisää »
 3. Uudet Garmin Venu 3- ja 3S-urheilukellot

  Garmin Venu 3

  Tutustu juuri lanseerattuihin uutuuksiin Garminin suosittuun Venu-urheilukellomallistossa!

  Lue lisää »
 4. Garmin Fenix 7 Pro ja Epix 2 Pro - seuraava askel urheilukellojen ystäville

  Fenix 7 Pro ja Epix Pro

  Tässä blogissa käsittelemme Garminin kesän 2023 kahta uutuusmallistoa, jotka ovat Fenix 7 Pro ja Epix Pro. Aikaisemmat mallit ovat nauttineet suurta menestystä ymmärrettävistä syistä ja nyt ominaisuudet ovat parantuneet entisestään. Tule tutustumaan miksi nämä kellot ovat urheilukellomarkkinoiden kuninkaat!

  Lue lisää »
 5. Uudet Samsung Galaxy Watch6 ja Watch6 Classic -kellot ovat täällä!

  Samsung Galaxy Watch6

  Älykellomarkkinat ovat olleet viime vuosina räjähdysmäisessä kasvussa ja Samsung on yksi johtavista toimijoista tällä alueella. Samsungin uuden lanseerauksen myötä markkinoille rantautui kaksi uutta mallia: Samsung Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic. Kellot ovat kauan odotettuja uutuuksia, jotka parantelevat jo ennestään suosittua ja ylistettyä Samsungin Galaxy Watch -kellosarjaa. Mutta mitä nämä uudet malli todella tarjoaa käyttäjälleen? Otetaanpa syvempi sukellus uutuuksien ominausuuksiin ja ulkomuotoon!

  Lue lisää »
 6. Vapaa-aika, juhlat, työ – löydä oikea kello joka tilanteeseen

  Kolme kelloa miehelle

  Tässä blogissa tutustumme kolmeen eri kellotyyliin, jotka sopivat eri elämäntilanteisiin: vapaa-aikaan, juhliin ja töihin. Jokainen näistä tyyleistä edustaa omaa ainutlaatuista luonnettaan ja sopii tietyntyyppiseen pukeutumiseen ja tilanteeseen. Tommy Hilfigerin laaja valikoima tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin.

  Lue lisää »
 7. Kronografi - Ajan mittaamisen taito

  Kronografikelloja

  Mikä on kronografi ja mihin sitä käytetään? Tässä artikkelissa kerromme kyseisestä kellotyypistä ja sen historiasta.

  Lue lisää »
 8. Lasten älykellot - lisää turvallisuutta arkeen

  Lasten älykelloja

  Miksi jokaisella perheen nuorimmalla tulisi olla lapselle suunniteltu älykello? Tässä artikkelissa esittelemme turvallisuutta ja aktiivisuutta lisäävät lasten älykellot

  Lue lisää »
 9. 5 vinkkiä hääpuvun asustamiseen

  Morsian pukee korvakorut

  Valitset juuri omaan mekkoosi ja tyyliisi sopivimmat koruasusteet. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle meidän 5 parasta vinkkiä.

  Lue lisää »
 10. Inttirolexin osto-opas | Rymykello Casion valikoimasta

  Casio DW-5600E, inttikellojen kuningas.

  Armeijaan lähtevälle yksi elintärkeä osa varustusta on kunnon rannekello, joka kestää kaiken sen tulevan höykytyksen, jota elämä kasarmilla pitää sisällään. Aikaiset aamut, myöhäiset illat ja minuutilleen valmiiksi suunnitellut aikataulut vaativat tarkkuutta ja valppautta, jotta ollaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

  Lue lisää »

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.