Blogi

 1. Uutta: Pandora Syksy 2021

  kollaasi pandora-helosita


  Uudet Pandora-korut ovat täällä! Syksyn 2021 mallistoon kuuluu loistetta ja glitteriä sekä pelkistettyjä arjen luottoasusteita. Sävyissä nähdään niin kelta- ja ruusukultaa kuin hopeaakin, joita brändi kehottaa yh

  Lue lisää »
 2. Automaattikello vai kvartsikello — kumpi on parempi valinta?

  yksi automaattikello ja yksi kvartsikello vierekkäin

  Rannekellojen kaksi ylivoimaisesti yleisintä koneistotyyppiä on kvartsi- ja automaattikoneisto, mutta onko toinen toista parempi? Lue artikkeli ja päätä kumpi on parempi vaihtoehto sinulle.

  Lue lisää »
 3. Kesäkorut 2021 | herätä kesäasut eloon koruilla

  koru kollaasi ja kuva naisesta jolla on korvakorut

  Millaisia koruja sinä käytät kesäisin? Kävimme koruvalikoimamme läpi ja kokosimme yhteen korut, jotka toimivat kesäasun parina oli suuntanasi sitten rantaretki, piknik puistossa tai treffit terassilla.

  Lue lisää »
 4. Löydä rippiristi pojalle tai tytölle - Esittelyssä 15 suosittua mallia

  viisi hopeista rippiristiä vierekkäin

  Mikä sopisi paremmin rippilahjaksi kuin ajaton ja klassinen rippiristi? Rippiristi on perinteinen rippilahja, jonka jokainen konfirmoitu käytännössä saa. Yleensä kummi antaa lahjaksi rippiristin. Sekaannuksien välttämiseksi suosittelemmekin sopimaan yhteisesti ennen lahjan hankintaa, kuka tulee olemaan vastuussa ristin hankinnasta. Pelkän rippilahjan lisäksi ristillä tulee olemaan nuorelle kokoaan suurempi merkitys. Toisille se on uskon fyysinen symboli, toisille taas rakas koru ja asuste, joka vie muistot nuoruuden tärkeään merkkipäivään. Sen merkittävyyden vuoksi rippiristien hankintaan kannattaakin panostaa ja harkita kunnolla, minkälaisesta rippirististä nuori pitäisi.

  Lue lisää »
 5. Mitä antaa rippilahjaksi nuorelle? Kahdeksan mainiota lahjaideaa

  Neljä rippilahjaideaa

  Kaipaatko rippilahjaideaa tuoreelle konfirmoitavalle? Poimimme sinulle valikoimastamme 4 lahjaideaa tytöille ja pojille. Lue artikkeli ja löydä täydellinen rippilahja päivänsankarille.

  Lue lisää »
 6. Suunto 9 Peak testissä - miten uutuus pärjäsi?

  Suunto 9 Peak -urheilukellot

  Testasimme Suunto 9 Peak -kelloa muutaman viikon ajan, jotta voisimme kertoa sinulle mahdollisimman tarkasti kaiken mitä sinun tulee tietää kesän 2021 kenties odotetuimmasta urheilukellosta. Lue artikkeli ja tutustu uutuuteen!

  Lue lisää »
 7. Kesän kaunein asuste — 10 x nilkkakoru

  Kesän kaunein asuste — 10 x nilkkakoru
  Nostalginen nilkkakoru on täällä jälleen! Me poimimme sinulle valikoimastamme kymmenen nilkkakorua joiden joukosta löytää omat suosikkisi.
  Lue lisää »
 8. Esittelyssä Zepp – Onko tässä markkinoiden tyylikkäin Xiaomi älykello?

  Zepp E Square ja Zepp E Circle -älykellot

  Joko Zepp on tuttu nimi? Tässä artikkelissa käymme läpi kaiken mitä sinun tulisi tietää hiljattain julkaistuista Xiaomi Zepp -älykelloista.

  Lue lisää »
 9. Seiko Presage Style 60’s - Esittelyssä retrotyyliset Seiko-uutudet

  promokuva uutuus presage-malleista

  Seiko-fanit tietävät, että sillä on tapana silloin tällöin julkistaa retrohenkisiä malleja, jotka toimivat kunnianosoituksena yhtiön uraauurtaneille tai muulla tavoin historiallisesti merkittäville kellomalleille. Jotkut uusista malleista ovat esikuvaansa nähden ulkonäöllisesti lähes muuttumattomia, kun taas toisissa malleissa design-elementtejä on tarkoituksellisesti hiottu modernimmiksi.

  Lue lisää »
 10. Keskisen Kellon kesäkello-opas - Kolme tärppiä täydellisen kesäkellon löytämiseen

  Kolme kelloa rivissä

  Voisi sanoa, että kesäkello on kelloharrastajien keskuudessa jo käsitteeksi muodostunut termi. Kesäkello on ajannäyttäjä vuoden rennoimmalle vuodenajalle, jona suurin osa meistä käyttää lomamme. Aurinko, lämpö, kesäiset aktiviteetit ja lisääntynyt vapaa-aika asettavat hyvälle kesäkellolle erityisiä vaatimuksia, jotka esittelemme seuraavaksi. Blogikirjoituksen lopussa tulevat kellosuositukset on tehty nämä seuraavat kriteerit erityisesti huomioiden.

  Lue lisää »
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.