Blogi

 1. Valmistujaislahja 2022 - Parhaat lahjavinkit

  Graduation

  Etsinnässä hyvä valmistujaislahja tulevia juhlia varten? Keskisen Kellon laajasta valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Kesä lähestyy, ja valmistujaiset ovat pian nurkan takana. Kahden haastavan vuoden jälkeen onkin aika juhlistaa kunnolla itselle rakkaiden ihmisten kanssa. Tietysti erityinen hetki vaatii myös erityisen lahjan!

  Lue lisää »
 2. Kesän laatukellot - Esittelyssä Gant-rannekellot

  Gant watch

  Kesä lähestyy ja parin koettelevan vuoden jälkeen on aika hemmotella itseään - miten olisi esimerkiksi tyylikkäät Gant-kellot? Brändin kelloissa yhdistyvät klassisen tyylikäs muotoilu ja moderni ulkoasu, minkä ansiosta Gant-rannekellot ovat olleet menestys ympäri maailman. Tutustu kanssamme Gantin näyttäviin mallistoihin ja löydä tyylikäs laatukello kesäksi!

  Lue lisää »
 3. Rakkauden kesä 2022 - Tyylikkäimmät kihla- ja vihkisormukset

  Couple married

  Edelliset kaksi vuotta ovat olleet haastavia monella tapaa, myös rakkauden saralla. Lukemattomia häitä ja kihloja on peruttu ja lykätty koettelevian vuosien takia. Nyt tuntuu kuitenkin taas siltä, että toivoa on ilmassa ja kevätsää valaisee uusia mahdollisuuksia rakkausrintamalla. Tätä silmällä pitäen päätimme esitellä eri kihla- ja vihkisormus vaihtoehtoja tuleviin rakkauden hetkiin.

  Lue lisää »
 4. Äitienpäivä 2022 - Lahjaideat äidille

  Mother's day

  Äitienpäivä 2022 on ovella, ja onkin taas aika muistaa yhtä elämän tärkeimmistä henkilöistä, rakasta omaa äitiä. Me Keskisen Kellolla haluamme auttaa sinua valitsemaan sopivan lahjan äidillesi tänä äitienpäivänä. Katso kanssamme parhaat lahjavinkit lähestyvään äitienpäivään!

  Lue lisää »
 5. Esittelyssä uusi Seiko-mallisto - Save the Ocean

  Seiko collection

  Seiko on tunnettu pitkästä ja kunnioitetusta historiastaan sukeltajankellojen parissa, jotka ovat alusta asti edustaneet tinkimätöntä laatua ja äärimmäistä kestävyyttä. Seikon ammattimaiseen sukellukseen suunniteltu Prospex-sarja sisältääkin mallilinjan Save the Ocean, jonka tuotoista osa ohjataan merieläinten ja merten suojeluun.

  Lue lisää »
 6. Esittelyssä uudet Polar-urheilukellot - Polar Pacer ja Polar Pacer Pro

  Runners admiring a watch

  Kevään sulattaessa lenkkipolkuja tallattavaksi on oiva tilaisuus katsastaa uudet Polar -urheilukellot: Polar Pacer ja Polar Pacer Pro. Polar Pacer ja Polar Pacer Pro ovat brändille tuttuun tapaan luotettavia ja pelkistetyn tyylikkäitä urheilukelloja hyvällä hinta-laatusuhteella.

  Lue lisää »
 7. Paras Suunto-urheilukello? - Esittelyssä Suunto 9 PEAK Full Titanium Black

  Watch on display

  Suunto hemmottelee kelloihmisiä tuomalla markkinoille Suunto 9 PEAK Full Titanium Black -mallin. Suunnon kevyin ja kestävin kellomalli on nyt myös saatavilla kokonaan titaanisella rannekkeella. Kotimaisen kello-brändin premium-mallissa on tyylikäs muotoilu ja erinomainen istuvuus, joka on saavutettu laadukkaan käsityön ansiosta.

  Lue lisää »
 8. Sveitsiläistä huippulaatua - Esittelyssä Swiss Alpine Military -kellot

  Watch on a rock

  Sveitsiläinen on monesti synonyymi laadulle mitä kelloihin tulee, eivätkä Swiss Alpine Military -kellot ole poikkeus. Lähes sata vuotta sitten perustettu Grovana -kellobrändi on lanseerannut malliston, jossa yhdistyy laatu, tyyli ja käytännöllisyys. Swiss Alpine Military -kelloja on valmistettu yli 20 vuoden ajan, mutta niiden suosio on kasvanut erityisesti viime vuosina ja mallisto onkin noussut myydyimpien kellojen joukkoon useammassa eri maassa.

  Lue lisää »
 9. Suunto 5 Peak -kokemuksia ja -arvosteluja

  Watch on a wrist

  Somevaikuttaja Marjaana Lehtinen testasi Suunto 5 Peak -urheilukelloa yhteistyössä Keskisen Kellon kanssa. Tässä blogitekstissä hän kertoo omin sanoin, miksi Suunto 5 Peak on oivallinen valinta urheilukelloksi.

  Lue lisää »
 10. Uusi Suunto 5 Peak — Testailua ja vertailua

  Suunto 5 Peak ranteessa

  Oletko miettinyt urheilukellon ostoa? Lue tästä meidän Suunto 5 Peak -urheilukellon testi ja päätä olisko tässä seuraava apurisi arkeen ja treeniin.

  Lue lisää »
payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.