Blogi

 1. Isänpäivä 2021 | Lahjaideat isälle

  isänpäivälahjaideat

  Isänpäivää vietetään jälleen marraskuun toisena sunnuntaina (14.11.). Joko olet keksinyt mitä antaa isänpäivälahjaksi? Kävimme valikoimamme läpi, ja keräsimme sinulle parhaat lahjaideat isälle.

  Lue lisää »
 2. Talven 2021 uudet Pandora-korut ovat täällä

  Talven 2021 uudet Pandora-korut ovat täällä

  Talven 2021 uudet Pandora-korut ovat saapuneet valikoimaamme, ja kutsuvat virittäytymään loppuvuoden ilon täytteiseen juhlatunnelmaan. Tutustu kanssamme uutuuksiin, ja löydä säihkyvät asusteet talven juhliin ja harkiten valitut korulahjat pukinkonttiin!

  Lue lisää »
 3. Apple Watch Series 7 - Lisää näyttöä ja kestävyyttä

  Apple Watch Series 7 - Lisää näyttöä ja kestävyyttä

  Uusi Apple Watch Series 7 julkaistiin Apple Eventissä aikaisemmin syksyllä yhdessä iPhone 13 puhelinmalliston kanssa, mutta niiden myynti alkoi hieman myöhemmin tuotannossa tulleiden haasteiden vuoksi. Nyt se on kuitenkin täällä ja se on juuri sitä mitä luvattiin. Lue artikkeli ja tutustu uutuuteen!

  Lue lisää »
 4. Polar Grit X Pro testissä — tuttua laatua, kestävyyttä ja monipuolisuutta

  Polar Grit X Pro testissä — tuttua laatua, kestävyyttä ja monipuolisuutta

  Juuri julkaistu Polar Grit X Pro nostaa Polarin outdoor-malliston premium-tasolle. Lue miten uutuus pärjäsi, kun meidän Aleksi pisti kellon toiminnot testiin.

  Lue lisää »
 5. Lumoava — syksyn 2021 uutuudet

  Lumoava syysmallisto 2021

  Kolme täysin uutta Lumoava korusarjaa sekä lisäyksiä aiempiin suosikkimallistoihin. Tutustu Lumoavan syysmallistoon ja inspiroidu kotimaisista koruista.

  Lue lisää »
 6. Pandora ME 2021 — Pandoran uusi aika alkaa nyt

  wrist with Pandora ME jewelry

  Syksyn uudistettu Pandora ME -mallisto on nyt julkaistu. Rouheita statement-ketjuja, säihkyviä helmiä, kauniita heloja ja entistä enemmän asennetta. Lue artikkeli ja tutustu uutuuksiin.

  Lue lisää »
 7. Samsung Galaxy Watch 4 — Premium Android -älykello

  Samsung Galaxy Watch 4 — Premium Android -älykello

  Samsung julkaisi hiljattain uuden Galaxy Watch 4 älykellon, joka on otettu innolla vastaan. Premium tason Android -älykello tarjoaa paljon uutta, mutta onko se kaiken hehkutuksen arvoinen? Lue artikkeli ja ota selvää.

  Lue lisää »
 8. Esittelyssä CIGA Design — uusi brändi Suomessa

  CIGA Design Z Series Gold Edition

  Etsitkö jotain tavallisesta poikkeavaa? Siinä tapauksessa meillä olisi sinulle uusi brändi. Palkitut CIGA Design -kellot ovat rantautuneet Suomeen, ja myynnissä yksinoikeudella meillä. Lue artikkeli ja tutustu valikoimamme uusimpaan brändiin.

  Lue lisää »
 9. Ketjukaulakoru — syksyn 2021 suosikki

  Ketjukaulakoru — syksyn 2021 suosikki
  Kävimme koruvalikoimamme huolellisesti läpi, ja poimimme 9 erilaista ketjukaulakorua joilla voit kokeilla trendikästä statement-ketjua tänä syksynä.
  Lue lisää »
 10. Esittelyssä: Oris Aquis Date Upcycle

  Esittelyssä: Oris Aquis Date Upcycle

  Uusi Oris Aquis -mallisto todistaa, että kierrätysmuovi ja luksus voivat puhaltaa yhteen hiileen. Ja vielä erittäin tyylikkäällä tavalla. Lue artikkeli ja tutustu uutuuteen.

  Lue lisää »
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.