Blogi

 1. Ystävänpäivän lahjaideat miehelle!

  Lahjaideat miehille
  Hyvä ystävänpäivälahja on tarpeellinen, tyylikäs, järkevän hintainen ja yllättävä. Me Keskisen Kellolla kolusimme valikoimaamme läpi ja löydettiin viisi hyvää lahjaideaa, jotka sopisivat loistavasti näihin kriteereihin!
  Lue lisää »
 2. Ystävänpäivä 2023 | Trendikkäimmät lahjat

  Lahjavinkit naiselle
  Ystävänpäivä lähestyy, mutta lahja puuttuu? Ei syytä huoleen! Kävimme läpi kattavan kello- ja koruvalikoimamme ja poimimme sinulle lahjavinkit.
  Lue lisää »
 3. Seikon upea lisäys Prospex-sarjan huipulle

  Seiko SLA065

  Seikon Prospex-sarja on saanut uuden tulokkaan, joka ammentaa inspiraatiotansa Seikon ensimmäisestä sukeltajankellosta sekä historiallisesta merenkulkijoiden navigointi työkalusta.

  Lue lisää »
 4. Ystävänpäivä 2023 – Pandoran uutuudet

  Pandoran ystävänpäivä-uutuudet

  Heti tammikuun alussa julkaistiin Pandoran ystävänpäivä-uutuudet. Juuri oikeaan aikaan, jotta ehdimme fiilistellä ystävänpäivälahjoja ajoissa! Tässä lanseerauksessa on paljon uusi ominaisuuksia, jotka tekevät Pandoran koruista entistäkin upeammat!

  Lue lisää »
 5. Tyylikkäät partakorut

  Partakorut
  Partakorut ovat ainutlaatuinen ja kiehtova muotiasuste, jota on käytetty satojen vuosien ajan eri kulttuureissa ympäri maailmaa. Miehet ovat usein koristelleet partaansa koruilla osoittaakseen statusta, varallisuutta tai valtaa.
  Lue lisää »
 6. Seikon upea SPB359-juhlamalli - kunnianosoitus heidän ensimmäiselle rannekellolle!

  Seikon upea SPB359-juhlamalli - kunnianosoitus heidän ensimmäiselle rannekellolle!
  Seiko julkaisi upean SPB359-juhlamallin, joka kunnioittaa heidän ja koko Japanin ensimmäistä rannekelloa.
  Lue lisää »
 7. Remyn valinta

  Tenniksen peluuta
  Garmin Fenix -sarjan kellot ovat urheilukellojen kärkipäätä ja ne soveltuvatkin loistavasti aktiiviseen ja liikkuvaan elämäntyyliin. Lue miksi Garmin Fenix on oikea valinta Remylle!
  Lue lisää »
 8. Joululahjat 2022 – 4 lahjaideaa miehelle

  Joululahjaideoita
  Lahjan osto on aina yhtä hankalaa mutta me koitetaan tehdä siitä edes vähän helpompaa. Tutustu näihin muutamiin meidän valitsemiin tuotteisiin ja katso josko niistä löytyis just sopiva lahja teidän kuusen alle!
  Lue lisää »
 9. Joululahjat 2022 – 4 lahjaideaa naiselle

  Joululahjaideat naiselle

  Etsitkö sitä täydellistä joululahjaa naiselle? Kävimme läpi koko kattavan valikoimamme, ja poimimme sieltä suosikkimme tähän joululahjaoppaaseen. Oppaasta löydät trendikkäimmät naisten kellot ja korut, joista voit löytää sopivan lahjan sinulle tärkeälle ihmiselle.

  Lue lisää »
 10. Upea uutuus Polar Ignite 3

  Polar Ignite 3

  Polarin erittäin suositusta Ignite-mallista on julkaistu uusi versio. Polar Ignite 3 on erittäin kokonaisvaltainen sekoitus urheilu- ja älykelloa sen pakatessa sisäänsä kattavan määrän ominaisuuksia urheiluun ja siitä palautumiseen sekä käytännöllisiä sovelluksia arjen käänteisiin.

  Lue lisää »

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.