Kellot

 1. 5 syytä hankkia lasten älykello

  Xplora 4 kello lapsen ranteessa

  Moni vanhempi hankkii lapselle ensimmäisen puhelimen, kun lapsi aloittaa koulun. Mutta mitä jos puhelimen korvaisikin astetta näppärämmällä älykellolla? Lasten älykello on lapsille suunniteltu helppokäyttöinen laite, joka sopii vauhdikkaaseen elämän rytmiin. Vasta hiljattain Suomeen rantautuneet lasten älykellot ovat olleet maailmalla suosiossa jo muutaman vuoden. Eikä syyttä! Tähän artikkeliin olemme keränneet 5 syytä, miksi lasten älykello on kannattava ostos.

  1. Lasten älykello tuo turvaa ja mielenrauhaa

  Älykello tuo arkeesi vanhempana uudenlaista turvaa ja mielenrauhaa. Laita lapsellesi viesti, kun on aika tulla kotiin, tai soita hänelle helposti kellon välityksellä. Siinä missä puhelin unohtuu helposti repun pohjalle leikkien aikana, on älykello aina lapsesi ulottuvilla hänen ranteellaan. Lasten äl

  Lue lisää »
 2. Vertailu: Apple Watch SE vs Apple Watch 3

  Apple Watch kiinnostaa mutta hintalappu kirpaisee? Siinä missä nämä älykellot ovat aiemmin edustaneet vain astetta kalliimpien älykellojen kategoriaa, on Apple Watch -kellot nyt myös saatavilla astetta edullisempaan hintaan. Juuri julkaistu Apple Watch SE ja hieman vanhempi, mutta yhä kilpailukykyinen Apple Watch Series 3 edustavat tästä lähtien Apple Watch -kellojen edullisempaa hintaluokkaa. Mutta kumpi näistä malleista kannattaa valita? Tässä artikkelissa selvitämme mitä eroa Apple Watch SE ja Apple Watch Series 3 -kellojen välillä oikein on. Kokosimme sinulle kattavan tietopaketin, ja keräsimme kellojen tärkeimmät ominaisuudet kätevään vertailutaulukkoon.

  Lue lisää »
 3. Rannekelloon metalli- vai nahkaranneke?

  citizen ja seiko-kello

  Kiista metalli- ja nahkarannekkeiden paremmuudesta on kellomaailmassa vähintään yhtä vanha sekä syvälle juurtunut kuin kiista siitä, kummassa kädessä kelloa tulisi pitää. Tässä artikkelissamme vertailemme molempia mittelöitsijöitä eri osa-alueilla ja jaamme yhden pisteen kunkin osa-alueen “voittaneelle” kilpailijalle. Artikkelin lopussa paljastamme leikkimielisen kilpailumme tuloksen sekä kruunaamme voittajan.

  Lue lisää »
 4. Keskisen Kello suosittelee - Aleksin kellopoiminnat

  kellokollaasi

  Juuri oikean kellon löytäminen voi olla välillä varsin vaikeaa, oli se sitten tarkoitettu itselle tai lahjaksi. Kun ottaa sen lisäksi vielä huomioon, että meillä Keskisen Kellolla on Suomen laajin valikoima, voi koko valikoiman läpikäynti tuntua ylivoimaiselta tehtävältä. Siksi pyydettiin meidän Aleksia jakamaan muutamia henkilökohtaista suosikkeja valikoimastamme. Nämä poiminnat ovat siis täysin subjektiivisella otteella valittuja, mutta Aleksi perustelee jokaisen valinnan kohdalla lyhyesti, mitkä piirteet juuri siinä kellossa häntä säväyttävät. Saamme kiittää Aleksia pitkälti jokaisesta blogimme kello-aiheisesta artikkelista. Aleksilla on kellot hallussa, ja se näkyy myös hänen valinnoissaan. Annetaan sana siis Aleksille:

  Lue lisää »
 5. Raymond Weil Freelancer - Sveitsiläistä ammattitaitoa saavutettavin hinnoin

  Raymond Weil Freelancer - Sveitsiläistä ammattitaitoa saavutettavin hinnoin

  Vuonna 2007 julkaistu Raymond Weil Freelancer-kellomallisto on tämän sveitsiläisen kellovalmistajan suosituimpia mallistoja. Freelancer on mallistona varsin laaja, siihen kuuluu reippaasti yli kaksikymmentä toinen toistaan hienompaa mallia.

  Lue lisää »
 6. Oris Aquis - Merten syvyyksistä kellomaailman huipulle

  Oris Aquis Date Black on wrist

  Oris on kiistatta yksi 2010-luvun kellomaailman suurimmista nousijoista, ja se on päässyt verrattain nopeasti osaksi sveitsiläisten luksuskellovalmistajien “matalamman päädyn” aatelia, merkkien kuten Longinesin tai Tag Heuerin rinnalle. Blogistamme löytyy jo aikaisemmin kirjoitettu Oris-historiikki yhtiön mielenkiintoisesta sekä tapahtumarikkaasta historiasta sekä esittely yhdestä Oriksen suosituimmista kellomalleista, Oris Sixty-Fivesta. Tässä artikkelissa perehdymme tarkemmin valmistajan toiseen suurmenestykseen, Oris Aquikseen. Otamme selvää, mitkä piirteet ovat tehneet siitä niin suositun mallin ja hintaluokassaan niin vastustamattoman vaihtoehdon.

  Lue lisää »
 7. Kvartsikello | pikaopas

  Tiima kvartsikello

  Paristolla kulkeva kvartsikello pysyy erinomaisesti oikeassa ajassa tarkan kellokoneistonsa ansiosta. On monta syytä miksi edullinen kvartsikello voi olla hyvä vaihtoehto mekaaniselle kellolle. Huomattavasti edullisemman hinnan lisäksi kvartsikellon valitsemista puoltaa myös niiden yksinkertaisuuden tuoma helppous. Näissä kelloissa on mekaaniseen kelloon verrattuna vähemmän liikkuvia osia, jolloin huollolle on harvemmin tarvetta. Paristolla toimiva kello voi kellon mallista riippuen olla digitaalinen tai analoginen.

  Lue lisää »
 8. Automaattikello | pikaopas

  Seiko automaattikello

  Miten automaattikello toimii, ja mikä on winder? Tässä artikkelissa tutustumme automaattikellojen maailman. Käymme tarkemmin läpi mistä automaattikello saa energiansa, ja miksi kellonpyöritin on automaattikelloihin hurahataneen kelloharrastajan paras ystävä.

  Automaattikello on mekaaninen kello, joka pitää itsensä liikkeessä automaattisesti. Kun otat automaattikellon käyttöön, tulee se kuitenkin virittää säätöruuvia kiertämällä. Käyttöönoton yhteydessä tehtävää virittämistä kutsutaan kellon alkuvedoksi. Alkuveto varmistaa, että kellon viisareilla on tarpeeksi energiaa tasaiseen liikkumiseen.

  Lue lisää »
 9. Leijona X Voutilainen

  Leijona X Voutilainen

  Voutilainen x Leijona -sarja toteuttaa monen Leijona-fanin pitkäaikaisen unelman. Lokakuun 10. päivä käänsi brändin omien sanojen mukaisesti uuden sivun Leijoa-kellojen historiassa, kun he julkaisivat uuden Heritage-mallistonsa joka on suunniteltu yhdessä Suomalaisen kelloseppälegendan Kari Voutilaisen kanssa.

  Miltä näyttää kellosarja jossa yhdistyvät Leijonan pitkälle kantava historia ja Voutilaisen alalla hyvin arvostetut arteesaanitaidot? Tässä artikkelissa sukellamme pintaa syvemmälle:

  Lue lisää »
payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.