Kellot

 1. Naisten kellot – löydä oikea kello joka tilanteeseen

  Naisten kellot

  Tässä blogissa tutustumme kolmeen eri kellotyyliin, jotka sopivat eri tilanteisiin: vapaa-aikaan, juhliin ja töihin. Jokainen näistä tyyleistä edustaa omaa ainutlaatuista luonnettaan ja sopii tietyntyyppiseen pukeutumiseen ja tilanteeseen. Tommy Hilfigerin laaja valikoima tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin.

  Lue lisää »
 2. Vapaa-aika, juhlat, työ – löydä oikea kello joka tilanteeseen

  Kolme kelloa miehelle

  Tässä blogissa tutustumme kolmeen eri kellotyyliin, jotka sopivat eri elämäntilanteisiin: vapaa-aikaan, juhliin ja töihin. Jokainen näistä tyyleistä edustaa omaa ainutlaatuista luonnettaan ja sopii tietyntyyppiseen pukeutumiseen ja tilanteeseen. Tommy Hilfigerin laaja valikoima tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin.

  Lue lisää »
 3. Kronografi - Ajan mittaamisen taito

  Kronografikelloja

  Mikä on kronografi ja mihin sitä käytetään? Tässä artikkelissa kerromme kyseisestä kellotyypistä ja sen historiasta.

  Lue lisää »
 4. Lasten älykellot - lisää turvallisuutta arkeen

  Lasten älykelloja

  Miksi jokaisella perheen nuorimmalla tulisi olla lapselle suunniteltu älykello? Tässä artikkelissa esittelemme turvallisuutta ja aktiivisuutta lisäävät lasten älykellot

  Lue lisää »
 5. Inttirolexin osto-opas | Rymykello Casion valikoimasta

  Casio DW-5600E, inttikellojen kuningas.

  Armeijaan lähtevälle yksi elintärkeä osa varustusta on kunnon rannekello, joka kestää kaiken sen tulevan höykytyksen, jota elämä kasarmilla pitää sisällään. Aikaiset aamut, myöhäiset illat ja minuutilleen valmiiksi suunnitellut aikataulut vaativat tarkkuutta ja valppautta, jotta ollaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

  Lue lisää »
 6. Uutuus | Aarni x Alvar & Aino Aalto

  Aarni x Aalto

  Kaikki alkoi luonnoksista. Aarnilla oli kunnia päästä tutkimaan Alvar ja Aino Aallon ainutlaatuisia luonnosvihkoja ja suunnittelijaparin kädenjälkeä yhdessä palkitun muotoilijan Harri Koskisen kanssa. Tiiviissä yhteistyössä Aaltojen perillisten kanssa syntyi elegantti ja moderni Aarni X Alvar & Aino Aalto- kellomallisto.

  Lue lisää »
 7. Casio GM-B2100 -mallit ovat täällä!

  Casio G-Shock GM-B2100 -kellot

  Casion supersuositusta GA-mallistosta on julkaistu paljon odotetut täys teräksiset GM-B2100 -mallit. Kolmessa upeassa värityksessä sekä uudella moduulilla varustettu malli on todella varteenotettava uutukainen kenelle tahansa.

  Lue lisää »
 8. Työntekijän valinnat

  Kellovalinnat

  Kuukauden valintoina nousi tänä kuukautena Seiko SPB097, Casio A168, Garmin Instinct sekä Citizen Promaster. Kattaus sisältää hyvin erityyppisiä kelloja, mutta yhdessä ne muodostaa varsin kattavan kokoelman, mistä löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen jotain sopivaa.

  Lue lisää »
 9. Kierrätä veronpalautuksesi Keskisen Kellolla

  Verokarhu

  Taas on vuosi vierähtänyt ja verokarhun taskuun on muodostunut mukava potti, joka odottaa palautumista. Vuosittainen veronpalautuksen määrä per henkilö on ollut noin 473,68€, joten katsotaanpa mitä kaikkea mielenkiintoista sillä voisi tänä vuonna napata itseään ilahduttamaan!

  Lue lisää »
 10. Leijonan täysin uusi sukeltajankellomallisto | Leijona Sport Järwi

  Leijona Sport Järwi kellot

  Leijona julkaisi täysin uuden kellomallin heidän valikoimaansa. Leijona Sport Järwi on upea sporttinen kokonaisuus, jossa käytännölliset ominaisuudet yhdistyvät häikäiseviin värityksiin.

  Lue lisää »
Sivu

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.