Kellot

 1. Inttirolexin osto-opas | Rymykello Casion valikoimasta

  Casio DW-5600E, inttikellojen kuningas.

  Armeijaan lähtevälle yksi elintärkeä osa varustusta on kunnon rannekello, joka kestää kaiken sen tulevan höykytyksen, jota elämä kasarmilla pitää sisällään. Aikaiset aamut, myöhäiset illat ja minuutilleen valmiiksi suunnitellut aikataulut vaativat tarkkuutta ja valppautta, jotta ollaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

  Lue lisää »
 2. Uutuus | Aarni x Alvar & Aino Aalto

  Aarni x Aalto

  Kaikki alkoi luonnoksista. Aarnilla oli kunnia päästä tutkimaan Alvar ja Aino Aallon ainutlaatuisia luonnosvihkoja ja suunnittelijaparin kädenjälkeä yhdessä palkitun muotoilijan Harri Koskisen kanssa. Tiiviissä yhteistyössä Aaltojen perillisten kanssa syntyi elegantti ja moderni Aarni X Alvar & Aino Aalto- kellomallisto.

  Lue lisää »
 3. Casio GM-B2100 -mallit ovat täällä!

  Casio G-Shock GM-B2100 -kellot

  Casion supersuositusta GA-mallistosta on julkaistu paljon odotetut täys teräksiset GM-B2100 -mallit. Kolmessa upeassa värityksessä sekä uudella moduulilla varustettu malli on todella varteenotettava uutukainen kenelle tahansa.

  Lue lisää »
 4. Työntekijän valinnat

  Kellovalinnat

  Kuukauden valintoina nousi tänä kuukautena Seiko SPB097, Casio A168, Garmin Instinct sekä Citizen Promaster. Kattaus sisältää hyvin erityyppisiä kelloja, mutta yhdessä ne muodostaa varsin kattavan kokoelman, mistä löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen jotain sopivaa.

  Lue lisää »
 5. Kierrätä veronpalautuksesi Keskisen Kellolla

  Verokarhu

  Taas on vuosi vierähtänyt ja verokarhun taskuun on muodostunut mukava potti, joka odottaa palautumista. Vuosittainen veronpalautuksen määrä per henkilö on ollut noin 473,68€, joten katsotaanpa mitä kaikkea mielenkiintoista sillä voisi tänä vuonna napata itseään ilahduttamaan!

  Lue lisää »
 6. Leijonan täysin uusi sukeltajankellomallisto | Leijona Sport Järwi

  Leijona Sport Järwi kellot

  Leijona julkaisi täysin uuden kellomallin heidän valikoimaansa. Leijona Sport Järwi on upea sporttinen kokonaisuus, jossa käytännölliset ominaisuudet yhdistyvät häikäiseviin värityksiin.

  Lue lisää »
 7. 5 syytä hankkia lasten älykello

  Xplora 4 kello lapsen ranteessa

  Moni vanhempi hankkii lapselle ensimmäisen puhelimen, kun lapsi aloittaa koulun. Mutta mitä jos puhelimen korvaisikin astetta näppärämmällä älykellolla? Lasten älykello on lapsille suunniteltu helppokäyttöinen laite, joka sopii vauhdikkaaseen elämän rytmiin. Vasta hiljattain Suomeen rantautuneet lasten älykellot ovat olleet maailmalla suosiossa jo muutaman vuoden. Eikä syyttä! Tähän artikkeliin olemme keränneet 5 syytä, miksi lasten älykello on kannattava ostos.

  1. Lasten älykello tuo turvaa ja mielenrauhaa

  Älykello tuo arkeesi vanhempana uudenlaista turvaa ja mielenrauhaa. Laita lapsellesi viesti, kun on aika tulla kotiin, tai soita hänelle helposti kellon välityksellä. Siinä missä puhelin unohtuu helposti repun pohjalle leikkien aikana, on älykello aina lapsesi ulottuvilla hänen ranteellaan. Lasten älykelloista löytyy usein puhelinluettelo, johon voit tallentaa hänelle tärkeimmät puhelinnumerot. Näin lapsesi voi myös helposti ottaa yhteyttä sinuun. Suurin osa ma

  Lue lisää »
 8. Vertailu: Apple Watch SE vs Apple Watch 3

  Apple Watch kiinnostaa mutta hintalappu kirpaisee? Siinä missä nämä älykellot ovat aiemmin edustaneet vain astetta kalliimpien älykellojen kategoriaa, on Apple Watch -kellot nyt myös saatavilla astetta edullisempaan hintaan. Juuri julkaistu Apple Watch SE ja hieman vanhempi, mutta yhä kilpailukykyinen Apple Watch Series 3 edustavat tästä lähtien Apple Watch -kellojen edullisempaa hintaluokkaa. Mutta kumpi näistä malleista kannattaa valita? Tässä artikkelissa selvitämme mitä eroa Apple Watch SE ja Apple Watch Series 3 -kellojen välillä oikein on. Kokosimme sinulle kattavan tietopaketin, ja keräsimme kellojen tärkeimmät ominaisuudet kätevään vertailutaulukkoon.

  Lue lisää »
 9. Rannekelloon metalli- vai nahkaranneke?

  citizen ja seiko-kello

  Kiista metalli- ja nahkarannekkeiden paremmuudesta on kellomaailmassa vähintään yhtä vanha sekä syvälle juurtunut kuin kiista siitä, kummassa kädessä kelloa tulisi pitää. Tässä artikkelissamme vertailemme molempia mittelöitsijöitä eri osa-alueilla ja jaamme yhden pisteen kunkin osa-alueen “voittaneelle” kilpailijalle. Artikkelin lopussa paljastamme leikkimielisen kilpailumme tuloksen sekä kruunaamme voittajan.

  Lue lisää »
 10. Keskisen Kello suosittelee - Aleksin kellopoiminnat

  kellokollaasi

  Juuri oikean kellon löytäminen voi olla välillä varsin vaikeaa, oli se sitten tarkoitettu itselle tai lahjaksi. Kun ottaa sen lisäksi vielä huomioon, että meillä Keskisen Kellolla on Suomen laajin valikoima, voi koko valikoiman läpikäynti tuntua ylivoimaiselta tehtävältä. Siksi pyydettiin meidän Aleksia jakamaan muutamia henkilökohtaista suosikkeja valikoimastamme. Nämä poiminnat ovat siis täysin subjektiivisella otteella valittuja, mutta Aleksi perustelee jokaisen valinnan kohdalla lyhyesti, mitkä piirteet juuri siinä kellossa häntä säväyttävät. Saamme kiittää Aleksia pitkälti jokaisesta blogimme kello-aiheisesta artikkelista. Aleksilla on kellot hallussa, ja se näkyy myös hänen valinnoissaan. Annetaan sana siis Aleksille:

  Lue lisää »
Sivu

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.