Terässormukset

59 tuotetta

Loading...
 1. DKNY sormus NJ1865
  -50%
  Varastossa
  DKNY sormus NJ1865 119,00 €
  59,50 €
 2. DKNY Sormus NJ1826040
  -50%
  Väliaikaisesti loppu
  DKNY Sormus NJ1826040 95,00 €
  47,50 €
 3. DKNY sormus NJ2039040
  -50%
  Väliaikaisesti loppu
  DKNY sormus NJ2039040 89,00 €
  44,50 €
 4. DKNY Sormus NJ2020040
  -50%
  Väliaikaisesti loppu
  DKNY Sormus NJ2020040 99,00 €
  49,50 €

59 tuotetta

Tyylikäs terässormus

Terässormus on taatusti kestävä ja budjettiystävällinen vaihtoehto! Näiden teräksen positiivisten ominaisuuksien lisäksi tämä vaalean sävyinen metalli voi olla hyvinkin näyttävän näköinen. Ruostumaton teräs on sekoitus jossa käytetään metallia hiiltä ja kromia. Terässormuksessa käytettyllä pintakäsittelyllä pysytään muovaamaan sormuksen ulkonäköä mattaisesta killtävämpiin tyyleihin. Teräs on materiaalina hyvin helppo huoltoinen, eikä se juurikaan tarvitse kiillotteluja ja pesuja. Korumateriaalina teräs on miellyttävän kevyt. Terässormusta on siis mukava kantaa sormessa päivittäin. Etenkin herkkäihoisille tämä voi olla oiva vaihtoehto, teräksen ollessa materiaalina hypoallergeeninen. Teräs voi olla oiva valinta myö ympäristöystävällisempään elämään pyrkivälle. Teräs on yksi korumaailman kestävämmistä vaihtoehdoista myös ympäristömielessä, ja sen tuotanto tuottaa huomattavasti vähemmän päästöjä ja kuluttaa paljon vähemmän energiaa verrattuina muihin korumetalleihin.

Terässormuksen koko

Huomioithan että teräs on kirjaimellisesti sen verran kova materiaali, ettei sitä jälkeenpäin pystytä muokkaamaan uuteen kokoon. Sormuksen koko tulee siis harkita hyvin tarkkaan jo sitä ostettaessa. Hyvin istuva sormus ei saisi puristaa lainkaan, mutta toisaalta sen tulee istua sormeen sen verran napakasti ettei se tipu sinun käyttäessäsi käsiäsi saatikaan aiheutta inhottavia hiertymiä. Tärkeää on myös muistaa että sormiesi paksuus vaihtelee melko paljon jo ainoastaan yhden päivän aikana. Ideaalia olisi mikäli voisit lainata esim. ystävältä sormusta muutaman päivän ajaksi ja kokeilla miltä koko tuntuu käytössä. Testaa sormusta kokeillessa mahdollisimman monta käden liikettä: miltä sormus tuntuu kädessä esim silloin kuin kirjoitat tietokoneella tai näppäilet tekstiviestiä.

Terässormuksen huolto

Vaikka teräs onkin materiaalina hyvin kova ja kulumaa kestävä voi siihen silti ilmaantua naarmuja ja värjäytymiä. Naarmut voi näppärästi käydä hiotuttamassa pois kultasepän luona. Toimenpide ei vie paljon aikaa, ja tämän jälkeen korusi on kuin uusi. Mikäli sormuksesi kaipaa pesua et tarvitse muuta kuin laimeaa saippuavettä ja pehmeän harjan. Saippuana voit hyvin käyttää esim. tavallista astianpesuainetta. Liota korua hetki laimeassa saippualiuoksessa, harjaa hennosti harjalla ja kuivaa tarkasti pehmeällä pyyhkeellä. Näillä kotikonsteilla herätät sormuksesi jälleen henkiin.

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.