Victorinox linkkuveitset

65 tuotetta

Loading...

65 tuotetta

Victorinox linkkuveitsi — alkuperäinen sveitsiläinen taskuveitsien valmistaja

Sveitsiläinen Victorinox on maailman suurin ja arvostetuin taskuveitsien ja taskutyökalujen valmistaja. Sen perusti v. 1884 Karl Elsener, ja jo vuonna 1891 valmistuivat ensimmäiset Victoria-monitoimiveitset Sveitsin armeijalle. Legendaarinen upseerin veitsi esiteltiin vuonna 1897. Nyt tehtaan johdossa on neljäs Elsenerien sukupolvi ja tehtaan mallistossa on yli 400 erilaista taskutyökalua. Päivässä valmistetaan n. 80 000 taskuveistä. Victorinoxin ylivoimainen laatu ja tuotteiden kymmenet kekseliäät käyttömahdollisuudet ovat muodostuneet eläväksi legendaksi. Victorinox-veitsillä on elinikäinen takuu materiaali-ja valmistusvirheiden varalta.

Monipuoinen Victorinox-valikoima — tutustu mallistoihin

Victorinox Fizz on todella ohut, toiminnallinen ja herkullinen linkkuveitsi. Valitse oma värisi ja vaihda tarpeeton avaimenperä tarpeelliseen.Avaimenperäveitset ovat saaneet nimensä pienen kokonsa mukaan, sekä tietysti siitä syystä, että monesti näiden veitsien näkee koristavan omistajansa avainnippua. Todellakin, Victorinox-avaimenperäveitset ovat paitsi näyttäviä avaimenperiä, myös äärettömän käytännöllisiä työkaluja. Mitä muita työkaluja voit pitää mukanasi vaikka tumman puvun kanssa?

Victorinoxin tunnetuimmat ja perinteikkäimmät veitset ovat nimenomaan 84-91 millimetrin upseeriveitset. Nimensä nämä veitset ovat saaneet kunniakkaasta historiastaan Sveitsin armeijan upseerien käytössä. Sittemmin näiden veitsien laatu ja ominaisuudet ovat vakuuttaneet sadat tuhannet ostajat ympäri maailmaa.

Victorinox Pioneer -sarjaan kuuluvat veitset ovat metallikahvaisia. Kahvat on pykälöity paremman otteen saamiseksi ja ne ovat eloksoitua alumiinia. Veitsissä on vahvistettu runkorakenne, ne on tarkoitettu sekä ammatti- että harrastekäyttöön.

Victorinoxin lukittavateräiset veitset ovat järeitä työkaluja kovaan käyttöön. Nämä veitset käyvät niin kovan harrastajan kuin ammattilaisenkin käyttöön, ja monet veitset onkin erikseen räätälöity kyseisen ammattikunnan tarpeisiin. Veitset ovat keveydestään huolimatta erittäin vankkatekoisia. Ne on tehty erityisesti poliisin, palokuntien ja armeijan käyttötarpeisiin – hinnaltaan nämä ammattilaisveitset ovat kuitenkin harrastajalle sopivia. Lukkiutuva veitsi tekee taskutyökalusta puukon.

Victorinox Finlandia -sarjassa on suomalaisten suosituimmat taskytökalut, joista löytyvät oikeat välineet kovaankin työhön. Jokaisessa veitsessä "Suomen Leijona". Vuoden 2006-2007 uutuusmalleja ovat 58 mm:n avaimenperälinkkarit sekä tutun punaisen lisäksi safiirinsininen väri.

Victorinox SwissTool on vakuuttava osoitus Victorinoxin laatuajattelusta ja innovatiivisuudesta. Kukin terä aukeaa kevyesti yksi kerrallaan ja  salpalukittuu (patentoitu) työasentoonsa. Terät avautuvat suoraan kahvasta, ilman että pihtejä tarvitsee ensin avata. Tarkasti viimeistellyn SwissToolin kahvat on pyöristetty, mikä tekee työskentelystä miellyttävää. Valmistukseen on käytetty parasta ruostumatonta veitsiterästä ja jokainen terä karkaistaan erikseen tarkasti käyttötarkoitukseensa sopivaan kovuuteen. Ammattikäyttäjien mielestä vahvin monitoimityökalu!

Onko Victorinox veitsi kestävä?

Sveitsiläinen Victorinox on maailman suurin ja arvostetuin linkkuveitsien valmistaja. Victorinox takaa, että sen tuotteet täyttävät korkeimmat standardit kaikilla alueilla ja että laadusta ei koskaan tingitä. Veitset on suunniteltu käytännöllisyys edellä ja tuntuvat hyvältä kädessä. Voit käyttää Victorinox-veistä esimerkiksi töissä työmaalla, kalastusreissulla tai vaikka mökkikeittiössä.

Mitä Victorinox linkkuveitsi sisältää?

Victorinox valmistaa useita erilaisia linkkuveitsi malleja pienestä avaimenperäveitsestä isompaan metsästäjän työkaluun. Victorinox tarjoaa laajan valikoiman erilaisia veitsiä ja linkkuveitset voivat sisältää kaikenlaisia työkaluja kuten kätevät sakset, sahateräisen veitsen ja korkkiruuviin.

Missä Victorinox veitset valmistetaan?

Suurin osa Victorinox-tuotteista, kuten myös veitset, valmistetaan Schwyz kantonin Ibach kylästä löytyvällä tehtaalla Sveitsissä. Sveitsissä tuotetaan päivittäin jopa 45 000 linkkuveistä joilla on kysyntää yli 120 maassa. Victorinoxilla on Sveitsissä oma lippulaivamyymälä, jossa on esillä suuri valikoima tämän yrityksen yli 400 veitsimallista.

Mitä materiaaleja Victorinox käyttää?

Vaikka Victorinox nimi sekä yrityksen perintö juurtuvat tiukasti ‘’inox’’:in käyttöön, ruostumaton teräs ei ole ainoa materiaali jota valmistuksessa käytetään. Victorinoxin tuotteissa voidaan myös nähdä upeita innovatiivisia materiaaleja luonnosta kuten puuta, erittäin kestävää hiilikomposiittia ja damaskos teräksen aaltoilevia kuvioita.

payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.