Victorinox linkkuveitset

Rajaa
Listausvalinnat
Hinta

64 tuotetta

  1. Victorinox Hiker 1.4613
    Väliaikaisesti loppu
    Victorinox Hiker 1.4613
    26,00 €

64 tuotetta

Sveitsiläinen Victorinox on maailman suurin ja arvostetuin taskuveitsien ja taskutyökalujen valmistaja. Sen perusti v. 1884 Karl Elsener, ja jo vuonna 1891 valmistuivat ensimmäiset Victoria-monitoimiveitset Sveitsin armeijalle. Legendaarinen upseerin veitsi esiteltiin vuonna 1897. Nyt tehtaan johdossa on neljäs Elsenerien sukupolvi ja tehtaan mallistossa on yli 400 erilaista taskutyökalua. Päivässä valmistetaan n. 80 000 taskuveistä. Victorinoxin ylivoimainen laatu ja tuotteiden kymmenet kekseliäät käyttömahdollisuudet ovat muodostuneet eläväksi legendaksi. Victorinox-veitsillä on elinikäinen takuu materiaali-ja valmistusvirheiden varalta.
Victorinox Fizz on todella ohut, toiminnallinen ja herkullinen linkkuveitsi. Valitse oma värisi ja vaihda tarpeeton avaimenperä tarpeelliseen.Avaimenperäveitset ovat saaneet nimensä pienen kokonsa mukaan, sekä tietysti siitä syystä, että monesti näiden veitsien näkee koristavan omistajansa avainnippua. Todellakin, Victorinox-avaimenperäveitset ovat paitsi näyttäviä avaimenperiä, myös äärettömän käytännöllisiä työkaluja. Mitä muita työkaluja voit pitää mukanasi vaikka tumman puvun kanssa?
Victorinoxin tunnetuimmat ja perinteikkäimmät veitset ovat nimenomaan 84-91 millimetrin upseeriveitset. Nimensä nämä veitset ovat saaneet kunniakkaasta historiastaan Sveitsin armeijan upseerien käytössä. Sittemmin näiden veitsien laatu ja ominaisuudet ovat vakuuttaneet sadat tuhannet ostajat ympäri maailmaa.
Victorinox Pioneer -sarjaan kuuluvat veitset ovat metallikahvaisia. Kahvat on pykälöity paremman otteen saamiseksi ja ne ovat eloksoitua alumiinia. Veitsissä on vahvistettu runkorakenne, ne on tarkoitettu sekä ammatti- että harrastekäyttöön.
Victorinoxin lukittavateräiset veitset ovat järeitä työkaluja kovaan käyttöön. Nämä veitset käyvät niin kovan harrastajan kuin ammattilaisenkin käyttöön, ja monet veitset onkin erikseen räätälöity kyseisen ammattikunnan tarpeisiin. Veitset ovat keveydestään huolimatta erittäin vankkatekoisia. Ne on tehty erityisesti poliisin, palokuntien ja armeijan käyttötarpeisiin – hinnaltaan nämä ammattilaisveitset ovat kuitenkin harrastajalle sopivia. Lukkiutuva veitsi tekee taskutyökalusta puukon.
Victorinox Finlandia -sarjassa on suomalaisten suosituimmat taskytökalut, joista löytyvät oikeat välineet kovaankin työhön. Jokaisessa veitsessä "Suomen Leijona". Vuoden 2006-2007 uutuusmalleja ovat 58 mm:n avaimenperälinkkarit sekä tutun punaisen lisäksi safiirinsininen väri.
Victorinox SwissTool on vakuuttava osoitus Victorinoxin laatuajattelusta ja innovatiivisuudesta. Kukin terä aukeaa kevyesti yksi kerrallaan ja  salpalukittuu (patentoitu) työasentoonsa. Terät avautuvat suoraan kahvasta, ilman että pihtejä tarvitsee ensin avata. Tarkasti viimeistellyn SwissToolin kahvat on pyöristetty, mikä tekee työskentelystä miellyttävää. Valmistukseen on käytetty parasta ruostumatonta veitsiterästä ja jokainen terä karkaistaan erikseen tarkasti käyttötarkoitukseensa sopivaan kovuuteen. Ammattikäyttäjien mielestä vahvin monitoimityökalu!
payments-logo
2020 All rights reserved.