Palautusehdot

Palautusoikeus

Myönnämme tuotteillemme 60 päivän palautusoikeuden. Tuotteen tulee olla kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti palautuskelpoinen. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Asiakkaalla on oikeus tutustua pakkauksen sisältöön ja sovittaa tuotetta varoen. Tuotteen täytyy kuitenkin olla palautettaessa täysin naarmuton ja uudenveroinen. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen. Me vastaamme palauttamisesta aiheutuneista postikuluista.

Palautusoikeuden rajoitukset kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § perusteella:

  • Kaiverretuille tuotteille ei myönnetä palautusoikeutta räätälöidyistä tuotteista säädetyn lain nojalla.
  • Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta tilattu tehtaalta.

Asiakaspalautukset tulee lähettää aina postin ilmaisella asiakaspalautuksella. Toivomme asiakkailta yhteydenottoa ennen tuotteen palauttamista, että voimme antaa ohjeita palautusta koskien. Yhteyttä voit ottaa sähköpostilla: asiakaspalvelu@keskisenkello.fi, tai puhelimella 044-7550444.

Pakkaaminen on palautuksen lähettäjän vastuulla. Palautettava tuote tulee pakata huolellisesti, ettei se vahingoitu kuljetuksessa. Vähimmäisvaatimuksena on vastaavan tasoinen pakkaus, kuin tuotteen ympärillä oli toimitettaessa. Emme vastaa epäasianmukaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Mikäli asiakas on laiminlyönyt tuotteen huolellisen pakkaamisen, tästä aiheutuvat kustannukset peritään asiakkaalta.


Asiakaspalautus

Keskisen Kello Oy myöntää verkkokaupastamme tilatuille tuotteille toimitusehdoissa määritellyn 60 päivän palautusoikeuden. Tuotteen voi palauttaa joko asioimalla myymälässämme Tuurissa tai lähettämällä postin ilmaisella asiakaspalautuksella. Otathan meihin yhteyttä ennen tuotteen palauttamista, että voimme antaa palautukseen tarvittavat ohjeet.

Palautusosoite
Keskisen Kello Oy
Onnentie 7
63610
Tuuri


Reklamaatio

Huolellisista toimintatavoistamme ja laadukkaista tuotteistamme huolimatta kaikki ei aina mene niin kuin suunniteltiin. Olemme varatutuneet myös näihin epämiellyttäviin tilanteisiin ja teemme parhaaamme asian selvittämiseksi mahdollisimman nopeasti. Asiakaspalvelumme auttaa teitä tarvittaessa asioiden selvittämisessä. Reklamaatioasioissa tavoitatte asiakaspalvelumme joko sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@keskisenkello.fi tai soittamalla numeroon 044 7550 444. Katso asiakaspalvelumme aukioloajat alta.


Asiakaspalvelumme aukioloajat

Verkkokauppamme asiakaspalvelu:

Puhelimella tavoitat meidät numerosta 044-7550444. Puhelinasiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin 9-18.

Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta asiakaspalvelu@keskisenkello.fi. Vastaamme sähköposteihin ja yhteydenottolomakkeella lähetettyihin viesteihin mahdollisimman nopeasti: arkipäivisin muutaman tunnin sisällä kysymyksestä ja viikonloppuisin yleensä 12 tunnin sisällä.

Myymälämme asiakaspalvelu:

Tuurin myymälämme asiakaspalvelun tavoitatte numerosta: 044-7550440

Myymälämme puhelinasiakaspalvelun aukioloajat:
Ma-To 10.00-18.00
Pe 10.00–19.00
La 10.00-18.00
Su 12.00-18.00

Pieni hetki