Garmin MARQ

12 tuotetta

12 tuotetta

Garmin MARQ – täydellinen kokonaisuus urheilijalle

Oli lajisi sitten autourheilu, golf, lentäminen, maalla seikkailu, purjehdus, on Garmin MARQ-urheilukello aina täydellinen kokonaisuus juuri sinulle. Tämä uusi mallisto sisältää seitsemän erillistä urheilukellomallia, jotka tarjoavat ennennäkemättömiä ominaisuuksia Garminin älykellojen ystäville aina maailmanlaajuisista kilparatatietokannoista rata-ajastimeen, maailmanlaajuiset ilmailutietokannat, topo-kartat, golf-kentät ja välineet onnistuneeseen purjehdukseen. Uusien ominaisuuksien avulla voit seurata omaa suoritustasi entistä tarkemmin ja aivan uusin tavoin olit sitten maalla, merellä tai ilmassa – joko suoraan kellostasi tai puhelimestasi. Jokaiseen Garmin MARQ-urheilukellomalliin kuuluu myös tutut perusominaisuudet kuten GPS, GALILEO- ja GLONASS-navigointi, ajanotto ja kronografitoiminnot, esiladatut urheilusovellukset, biometriset anturit sisältäen rannesykemittauksen ja happisaturaationmittauksen, oman suorituksen seurannan ja edistymisen seurannan, topo- ja golf-kartat. Connect IQ:n, jonka avulla kello on helppo räätälöidä juuri omiin tarpeisiin sopivaksi. Garmin MARQ-urheilukellojen materiaaleina on käytetty muun muassa kevyttä ja kestävää titaania, keramiikkaa, silikonia, nylonia, ja jokaisessa mallissa on kirkas transflektiivinen Memory-in-pixel-MIP-näyttö, joka on erittäin selkeä ja kirkas, ja suunniteltu erityisesti ulkoilmaan. MARQ-kellojen näyttöä suojaa naarmuuntumaton safiirilasi.

Garmin MARQ Driver: sisältää mm. maailmanlaajuisen kilparatatietokannan, GPS-pohjaiset kierrosajat ja kierrosten erotukset, ja rata-ajastimen, jonka avulla katsojien on helppo seurata kisaa, ja yhteenvedon kisasta.

Garmin MARQ Captain: lähtölaskenta, regatta-ajastin, automaattiohjauksen tuki, ja kellon luovimisavustin tekee purjehduksesta entistä helpompaa. 100 m vedenkestävyys ja Mies yli laidan- hätäkutsu.

Garmin MARQ Aviator: varustettu maailmanlaajuisella ilmailutietokannalla sisältäen lentokentät ja tilannetiedot, sääkartoilla, sekä HSI:llä (HORIZONTAL SITUATION INDICATOR)

Garmin MARQ Adventurer: Topo-kartat ja navigointitoiminnot sisältäen kohdepisteet ja korkeuden, jälkilogi, korkeuskäyrät, pulse ox-verenhappisaturaationmittari ja hätäkutsu.

Garmin MARQ Athelete: mm. Climp pro-sovellus sisältäen mm. nousujen määrän ja jäljellä olevan matkan, suoritustiedot, askelpituus, hapenottokykykaavio ja rasittavuus.

Garmin MARQ Golfer: Uuden ajan golfälykello sisältäen 41 000 golfkenttää, playlike-etäisyys, virtual caddy, tilastojen seuranta, swingTempo ja Tempotraining, lyönnin etäisyyden mittaus, estekartta ja paljon muuta.

Garmin MARQ Commander: Pimeännäkötuki, stealth mode, kill switch-muistintyhjennys, jump master ja paljon muuta ääriolosuhteissa seikkailijalle.

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.