Miesten sormukset

Tuotteet 1-90 / 190

Loading...

Tuotteet 1-90 / 190

Sivu

Miesten sormukset tyylisi viimeistelyyn

Kaipaatko rannekellosi tai -korusi kaveriksi lisää asusteita tuomaan omaa tyyliäsi esille? Miesten sormukset ovat oiva tapa lisätä mielenkiintoisia yksityiskohtia lookkiin ja viimeistellä asukokonaisuus. Naisten muodissa sormusten pinoaminen eli usean sormuksen käyttäminen samassa sormessa on suhteellisen yleistä, mutta se ei ehkä ole järkevää miesten sormuksista puhuttaessa. Miesten sormuksia käytetään kuitenkin yhä enemmän ja usein mieluummin useammassa sormessa kerralla. Voisi jopa sanoa, että niistä on muodostunut jo pitkäaikainen trendi viime vuosina.

Miesten sormukset sopivat moneen eri asuun, kuten juhlapukeutumiseen, rennompaan farkkuasuun tai toimistolle kauluspaidan kanssa. Voit myös vaikka yhdistellä eri sormuksia riippuen siitä mikä kello sinulla sattuu olemaan ranteessa. Ja jos sormesta löytyy jo valmiiksi vaikka kihlasormus, sen ympärille on helppo lähteä kokoamaan lisää. Kannattaa kuitenkin olla varovainen useampaa käsien asustetta samanaikaisesti käytettäessä, sillä kolme tai kaksikin eri sävyä saattavat luoda liian sekavan tunnelman tyyliisi.

Laaja valikoima laadukkaita miesten sormuksia

Miesten sormuksia löytyy useissa väreissä perinteisistä hopeisista ja kultaisista mustiin sekä erilaisilla kuvioilla ja yksityiskohdilla varustettuna. Valikoimastamme löydät paljon vaihtoehtoja saat ne meiltä nopealla ja ilmaisella toimituksella. Tutustu miesten sormukset kategorian tuotteisiin ja tilaa nyt lahjaksi tai omiin sormiin!


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.