Hopeakorut

Tuotteet 1-90 / 4549

Loading...

Tuotteet 1-90 / 4549

Hopeakorut edullisesti netistä

Hopea on klassinen korumateriaali, joka aikoinaan miellettiin jopa kultaakin arvokkaammaksi jalometalliksi. Tänään hopean arvo on suhteellisen edullinen, mikä tekee siitä upean vaihtoehdon mikäli haluaa laadukkaan korun edullisempaan hintaan. Valikoimastamme löydät runsaan kattauksen hehkuvia hopeakoruja arvostetuilta korubrändeiltä. Lumoava, Kalevala Koru, Thomas Sabo ja Pandora ovat vain muutama esimerkki edustamistamme korumerkeistä. Tilaa hopeakorusi jo tänään ja toimitamme sen nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella. Toimitus on ilmainen suomen alueella!

Sterling-hopea on kaunis korumateriaali. Materiaali on seos hopeaa, kuparia ja muita jalometalleja. Sterling-hopea soveltuu erityisen hyvin korumuotoiluun. Sitä on helppo muotoilla eri malleihin, ja se kestää käytössä säihkyvänä vuodesta toiseen. Hopean sävyistä löytyy vaihtelua skaalalla, joka yltää hennon vaaleista sävyistä tumman harmaaseen. Sävy määräytyy hopeaseoksen suhteiden suhteen.

Hopeakorun huolto kotikonstein

Materiaalina hopea vaatii välillä huolenpito. Korun huoltaminen on kuitenkin helppoa ja sen voi tehdä näppärästi itse kotona. Happi vaikuttaa hopean ulkonäköön tummentumina, joista puhutaan hopean hapettumisena. Näitä jopa mustan sävyisiä tummumia voi helposti poistaa kotikonstein. Koruliikkeistä löytyy runsaasti erilaisia hopean huoltoon tarkoitettuja puhdistusaineita ja välineitä!


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.