Takuu ja tuki

Verkkokauppamme asiakaspalvelu auttaa teitä mielellään takuuhuoltoon, asiakaspalautuksiin ja reklamaatioihin liittyvissä kysymyksissä.

Takuuhuolto

Verkkokauppamme asiakaspalvelu auttaa teitä mielellään kaikissa takuuasioissa. Kaikki rannekellot huolletaan aina maahantuojan virallisessa takuuhuollossa, joten voit olla varma että kelloasi huoltaa ammattitaitoinen kelloseppä.

Asiakaspalvelumme auttaa teitä takuuhuoltoon liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@keskisenkello.fi tai puhelimella numerosta 044 7550 444. Katso asiakaspalvelumme aukioloajat alempaa. Pyrimme lähettämään takuuhuoltoon liittyvät ohjeet mahdollisimman nopeasti saman työpäivän aikana.

Otathan huomioon, että rannekellojen takuu kattaa vain kellon koneiston viat ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, rungon pinnoitteen, lasin tai rannekkeen normaalia kulumista käytössä.


Asiakaspalautus

Keskisen Kello Oy myöntää verkkokaupastamme tilatuille tuotteille toimitusehdoissa määritellyn 60 päivän palautusoikeuden. Tuotteen voi palauttaa joko asioimalla myymälässämme Tuurissa tai lähettämällä postin ilmaisella asiakaspalautuksella. Otathan meihin yhteyttä ennen tuotteen palauttamista, että voimme antaa palautukseen tarvittavat ohjeet.

Palautusosoite
Keskisen Kello Oy
Onnentie 7
63610
Tuuri


Reklamaatio

Huolellisista toimintatavoistamme ja laadukkaista tuotteistamme huolimatta kaikki ei aina mene niin kuin suunniteltiin. Olemme varatutuneet myös näihin epämiellyttäviin tilanteisiin ja teemme parhaamme asian selvittämiseksi mahdollisimman nopeasti. Asiakaspalvelumme auttaa teitä tarvittaessa asioiden selvittämisessä. Reklamaatioasioissa tavoitatte asiakaspalvelumme joko sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@keskisenkello.fi tai soittamalla numeroon 044 7550 444. Katso asiakaspalvelumme aukioloajat alta.


Asiakaspalvelumme aukioloajat

Verkkokauppamme asiakaspalvelu:

Asiakaspalvelumme on kiinni pitkäperjantaina 29.3. sekä 2. pääsiäispäivänä 1.4.

Puhelimella tavoitat meidät numerosta 044-7550444. Puhelinasiakaspalvelumme on avoinna 17.11. - 28.11. välisenä aikana
maanantaista perjantaihin klo 9-20. Muina ajankohtina voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@keskisenkello.fi.

Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta asiakaspalvelu@keskisenkello.fi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin ja yhteydenottolomakkeella lähetettyihin viesteihin mahdollisimman nopeasti, yleensä 24 tunnin sisällä. Viikonloppuisin lähetettyihin yhteydenottoihin pyrimme vastaamaan viimeistään maanantaina.

Myymälämme asiakaspalvelu:

Tuurin myymälämme asiakaspalvelun tavoitatte numerosta: 044-7550440. Myymälämme asiakaspalvelu palvelee ainoastaan myymälään liittyvissä asioissa, joten mikäli sinulla on kysyttävää verkkokauppaan liittyvissä asioissa, ota yhteyttä numeroon 044-7550444 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@keskisenkello.fi.

Myymälämme puhelinasiakaspalvelun aukioloajat:
Ma-To 10:00-18.00
Pe 10:00-19:00
La 10:00-18:00
Su 12:00-18:00