Korukellot

Korukellolla ihanaa säihkettä pukeutumiseen

Kello voi mielestämme olla myös astetta näyttävämpi asuste. Korukello on koristeltu rannekorun tavoin ja siinä yhdistyy sekä esteettisyys, että käytännöllisyys. Valikoimamme uniikeista korukellomalleista löytyy persoonallisia vaihtoehtoja, joista voi valita juuri omaan vaatetyyliisi täydellisesti sopivan rannekellon. Kellomalleja löytyy runsain koristein, mutta myös sirommat ja minimalistisemmat kellot ovat osa kattavaa korukellovalikoimaamme.

Korukelloissa harkittu muotoilu on tärkeässä roolissa. Suosittuja korukelloja valmistavat mm. laadukkaasta design-työstään tunnetut muotibrändit kuten DKNY, Michael Kors, Marc Jacobs ja Guess. Luo asuusi muodikas katseita kiinnittävä yksityiskohta, joka kertoo jotain juuri sinun omasta tyylistäsi. Leikittele rohkeammin sesongin muotiväreillä, riipuksilla, ja koristeellisilla kaiveruksilla. Anna sinun silmääsi mielyttävien yksityiskohtien sitoa asusi tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Koristeeliisemmat kellot ovat jo pidemmän aikaa myös olleet suosittu lahjatoive muotitietoisten lahjansaajien keskuudessa, ikään katsomatta. Valitse valikoimamme suosituista korukellomalleista lahjansaajan tyyliin istuva asuste, joka jotain lahjansaajan luonteesta. Korukellot sopivat myös erinomaisesti heille jotka eivät ennen ole käyttäneet rannekelloja, mutta joilla korut ovat usein keskeisenä osana asua.

27 Nimike(ttä)

27 Nimike(ttä)

Pieni hetki