Samsung älykellot

Samsung-älykellot ovat nousseet maailmalla suureen suosioon ja tuottet onkin suunnattu kaikille teknologian ystäville sukupuoleen katsomatta. Uusin malli, Samsung Galaxy Watch, tuo markkinoille huippulaajan kattauksen älykkäitä ominaisuuksia ja kilpailee samassa sarjassa mm. Apple Watchin kanssa. Samsung-älykellot toimitetaan suoraan omasta varastostamme huippunopealla 1-2 arkipäivän toimituksella!

26 tuotetta

Loading...

26 tuotetta

Miten saada samsungin älykelloon lisää liikuntaohjelmia?

Samsung Galaxy Watch3 ja Galaxy Watch Active2 tarjoavat jo valmiiksi ohjelmia, jotka tunnistavat ja mittaavat useaa eri liikunnan muotoa. Jos kuitenkin jäät kaipaamaan jotain voit ladata kätevästi lisää kolmannen osapuolen ohjelmia suoraan kelloosi Google storesta.

Mikä on uusin Samsung älykello?

Samsungin valikoimasta uusin ja samalla tämän lippulaivamalli on Samsung Galaxy Watch3 älykello. Se on kaunis ulkopuolelta ja älykäs sisältä. Kellossa yhdistyy älypuhelin tason tuottavuus ja johtava terveysteknologia. Siinä on myös aiempia Samsung älykelloja isompi näyttö, mutta rakenteeltaan se on ohuempi ja kevyempi.

Mikä on paras Samsung älykello?

Valikoimassamme on tällä hetkellä kaksi ainoaa Samsung älykelloa, Samsung Galaxy Watch3 ja Galaxy Watch Active2. Vain itse kellon loppukäyttäjä voi vastata paremmuus kysymykseen. Mieti mitä ominaisuuksia älykellolta kaipaat. Jos toivot kattavaa valikoimaa hieman hintavampi Galaxy Watch3 voi olla sinulle paras vaihtoehto. Jos taas olet aktiivinen henkilö, joka tahtoo älykellosta aktiiviliikkujan ystävän voi Galaxy Watch Active2 olla parempi valinta.

Voiko Samsungin älykelloa käyttää Iphone puhelimen kanssa?

Samsung älykello sisältää Android-käyttöjärjestelmän, joten sen voi yhdistää sekä Android- että iOS-älypuhelimiin, jota Iphone puhelimet käyttävät. On kuitenkin suositeltavaa valita samalla käyttöjärjestelmällä toimivat laitteet, jotta kaikki ominaisuudet toimivat moitteettomasti.

payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.