Samsung älykellot

Samsung-älykellot ovat nousseet maailmalla suureen suosioon ja tuottet onkin suunnattu kaikille teknologian ystäville sukupuoleen katsomatta. Uusin malli, Samsung Galaxy Watch5, tuo markkinoille huippulaajan kattauksen älykkäitä ominaisuuksia ja kilpailee samassa sarjassa mm. Apple Watchin kanssa. Samsung-älykellot toimitetaan suoraan omasta varastostamme huippunopealla 1-2 arkipäivän toimituksella!

38 tuotetta

Loading...
  1. Samsung Galaxy Watch5 LTE Pink Gold 40mm SM-R905FZDAEUB
    Samsung Samsung Galaxy Watch5 LTE Pink Gold 40mm SM-R905FZDAEUB
    Väliaikaisesti loppu
    348,90 €
    279,00 €

38 tuotetta

Miten saada Samsungin älykelloon lisää liikuntaohjelmia?

Samsung Galaxy Watch älykellot tarjoavat jo valmiiksi ohjelmia, jotka tunnistavat ja mittaavat useaa eri liikunnan muotoa. Jos kuitenkin jäät kaipaamaan jotain voit ladata kätevästi lisää kolmannen osapuolen ohjelmia suoraan kelloosi Google storesta.

Mikä on uusin Samsung älykello?

Samsungin valikoimasta uusin ja samalla tämän lippulaivamalli on Samsung Galaxy Watch5 älykello. Se on kaunis ulkopuolelta ja älykäs sisältä. Kellossa yhdistyy älypuhelin tason tuottavuus ja johtava terveysteknologia. Siinä on myös aiempia Samsung älykelloja isompi näyttö, mutta rakenteeltaan se on ohuempi ja kevyempi.

Mikä on paras Samsung älykello?

Valikoimastamme löydät tällä hetkellä Samsumng Galaxy Watch5-kellot, joista on helppo valita juuri itselle sopivat vaihtoehdot. Mallisto tarjoaa sekä Bluetooth- että LTE-mallin sekä useita ranneke sekä rungonleveys vaihtoehtoja. Älykello valitsessa kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia älykellolta kaipaa. Jos toivot kattavaa valikoimaa hieman hintavampi Galaxy Watch5 LTE -malli eSIM-teknologialla voi olla sinulle paras vaihtoehto.

Voiko Samsungin älykelloa käyttää Iphone puhelimen kanssa?

Samsung älykello sisältää Android-käyttöjärjestelmän, joten sen voi yhdistää sekä Android- että iOS-älypuhelimiin, jota Iphone puhelimet käyttävät. On kuitenkin suositeltavaa valita samalla käyttöjärjestelmällä toimivat laitteet, jotta kaikki ominaisuudet toimivat moitteettomasti.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.