Venu 3

9 tuotetta

Garmin Venu 3 -älykello – täydellinen kumppani aktiiviseen elämäntyyliin ja työelämään

Etsitkö täydellistä älykelloa, joka yhdistää korkealaatuisen suorituskyvyn, tyylikkään ulkonäön ja älykkäät toiminnot? Garmin Venu 3 on suunniteltu juuri sinua varten. Tämä syksyn 2023 huippu-uutuus on saapunut nyt kauppaan. Ensimmäistä kertaa ikinä Garminin kelloissa, Venu 3 esittelee univalmentaja -ominaisuuden. Tämän lisäksi täysin uusi ominaisuus on torkkujen mittaaminen. Huomaat näytöltä kesken päivää otettujen torkkujen tuoman hyödyn energiatasoihin. Garmin Venu 3 ja 3S sisältävät myös mikrofonin ja kaiuttimen bluetooth puheluita varten. Tämä ominaisuus on erittäin kätevä esimerkiksi ajaessa tai ulkoillessa. Tilaa kello ensimmäisten joukossa ja pääse käsiksi arkea helpottaviin ominaisuuksiin! Venu 3S on malliston pikkuveli, joka soveltuu ihmisille, joilla on hieman sirompi ranne.

Kestävä ja tyylikäs

Valmistettu kestävistä materiaaleista ja huippuluokan näytöllä, Garmin Venu 3 kestää niin toimistossa kuin treenissäkin. Sen elegantti muotoilu tekee siitä sopivan jokaiseen tilanteeseen – olitpa sitten töissä tai vapaa-ajalla. Garmin tunnetaan korkeasta laadustaan ympäri maailman. On tärkeää, että joka päiväinen kellosi on myös Garminin edustavaa korkeaa laatua ja innovatiivista ajattelutapaa seuraava

Monipuoliset urheilutoiminnot

Muun muassa kymmeniä esiasennettuja urheiluohjelmia, GPS-seuranta, sykemittaus ja unenseuranta tekevät Garmin Venu 3:sta ihanteellisen älykellon aktiivisille ihmisille. Seuraa juoksua, pyöräilyä, uintia ja paljon muuta tarkasti ja helposti. Tämän jälkeen kello kertoo palautumisestasi ja pitää huolen, että olet valmiina seuraavaan suoritukseen. Venu 3 ja Venu 3S soveltuvat aiempaa paremmin myös pyörätuoleja käyttäville seuraten tarvittaessa käsillä tehtäviä työntöliikkeitä askelten sijaan. Lisäksi mukaan on lisätty useita pyörätuolille suunniteltuja urheilumuotoja.

Paljon urheileville saatavilla on myös tuntuma-arvio, jolla käyttäjä voi määrittää, kuinka kuormittavilta kulloinenkin treeni tuntui. Tuntemukset tallennetaan Garminin sovellukseen, ja niitä voi myöhemmin käyttää harjoitteluohjelmia suunniteltaessa. Näin opit lukemaan palautumistasi ja treenaamaan sopivalla intensiteetillä

Älykkäät ominaisuudet

Saat ilmoitukset suoraan ranteeseesi. Lue viestejä, katso puhelutietoja ja hallitse kalenteriasi yhdellä vilkaisulla. Pysy aina yhteydessä ja ole askeleen edellä muita. Näät myös esimerkiksi sääennusteen ja auringonlaskun tiedot nopealla vilkaisulla! Uutuuskaksikko tukee totutusti Garmin Pay -lähimaksua sekä musiikin suoratoistoa Spotifyn ja Amazon Musicin kautta. Lisäksi kellot osaavat näyttää viesteistä tekstin lisäksi myös kuvat.