Garmin Venu 3S pehmeän kullanvärinen kehä, viileänharmaa runko ja nahkaranneke 010-02785-55

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 419.00 €
Normaalihinta: 569.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 399.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 59069

Garmin Venu 3S 010-02785-55 -urheilukello on erinomainen yhdistelmä tyylikkyyttä ja teknistä osaamista, joka on suunniteltu vastaamaan sekä arjen että aktiivisen elämäntyylin tarpeisiin. Tämä kello on visuaalisesti miellyttävä ja se toimii myös tehokkaana apurina urheilussa, tarjoten monipuolisia ja edistyksellisiä toimintoja.

Pakkauksen mukana toimitetaan lisäksi French Gray -silikoniranneke.

Kellon kirkas 1,2 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö takaa selkeän ja värikirkkaan katselukokemuksen, olipa kyse sitten harjoitustiedon seuraamisesta tai viestien lukemisesta. Tämä näyttöteknologia mahdollistaa terävät värit ja syvät mustan sävyt, mikä tekee katselukokemuksesta miellyttävän myös kirkkaassa auringonvalossa.

Terveys- ja hyvinvointitietojen seuranta on olennainen osa monen päivittäistä elämää, ja Garmin Venu 3S tarjoaa tähän erittäin yksityiskohtaiset ja monipuoliset tiedot. Tämä mahdollistaa kehon kunnon, aktiivisuuden ja palautumisen tarkkailun tehokkaasti.

Kellon edistykselliset kuntoiluominaisuudet tekevät siitä henkilökohtaisen valmentajasi, joka tukee sinua saavuttamaan kuntoilutavoitteesi. Oli kyse sitten juoksulenkeistä, voimaharjoittelusta tai intervallitreeneistä, Venu 3S on suunniteltu tukemaan monipuolisesti erilaisia kuntoilumuotoja.

Garmin Connect™ -sovelluksen tuki iPhone®- ja Android™-älypuhelimille mahdollistaa kellon ja puhelimen saumattoman yhteistyön. Sovelluksen avulla voit tarkastella ja analysoida treenitietojasi, mukauttaa kellon asetuksia ja paljon muuta.

Estetiikka ei ole jäänyt tässä mallissa toiminnallisuuden varjoon. Garmin Venu 3S yhdistää tyylikkään 41 mm:n rungon ja ruostumattoman teräskehyksen, joka on paitsi kestävä myös elegantti. Tämä yhdistelmä tekee kellosta ihanteellisen lisän niin juhlavaan pukeutumiseen kuin sporttiseen asuun.

Kaiken kaikkiaan Garmin Venu 3S on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat yhtä lailla toiminnallisuutta, tyylikkyyttä ja luotettavuutta. Se ei ole vain älykello – se on kumppanisi, joka tukee sinua jokaisessa askeleessa kohti terveellisempää ja aktiivisempaa elämäntyyliä.


Tärkeimmät ominaisuudet:

 • BODY BATTERY™ -Energianseuranta: Tämä toiminto mittaa energiatasosi jatkuvasti päivän mittaan, tarjoten sinulle käsityksen siitä, milloin olet huipputehokas ja milloin tarvitset lepoa. Lisäksi saat yksityiskohtaista tietoa siitä, kuinka erilaiset tekijät kuten uni, torkut, päivittäinen aktiivisuus ja stressi vaikuttavat energiatasoosi.
 • Univalmentaja: Ominaisuus tarjoaa sinulle unipisteet sekä henkilökohtaisen valmennuksen, joka auttaa sinua ymmärtämään unentarpeesi. Lisäksi saat mahdollisuuden seurata unen eri vaiheita ja torkkuja sekä muita keskeisiä mittaustietoja, kuten sykevälivaihtelun tilaa. Tämä auttaa sinua saamaan kokonaisvaltaisemman kuvan terveydentilastasi.
 • Sisäiset urheilusovellukset: Tämä monipuolinen toiminto tarjoaa yli 30 esiladattua GPS- ja sisälajisovellusta. Lajivalikoima on laaja, kattaen muun muassa kävelyn, juoksun, pyöräilyn, allasuinin ja pyörätuolin käyttäjien suoritukset. Näin voit seurata eri liikuntatapojasi yhdessä ja samassa laitteessa.
 • Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni: kun liität kellon yhteensopivaan älypuhelimeen, voit ottaa puheluita ja vastata niihin suoraan ranteesta. Lisäksi voit käyttää älypuhelimesi ääniavustajaa esimerkiksi tekstiviestien lähettämiseen.
 • Harjoituksen etu ja palautumisaika: tämä ominaisuus antaa sinulle yksityiskohtaista tietoa siitä, kuinka erilaiset harjoitukset vaikuttavat kehoosi. Lisäksi se kertoo, kuinka paljon palautumisaikaa tarvitset erilaisten harjoitusten välillä, jotta voit suoriutua optimaalisesti tulevista kuntoiluhaasteista.
 • Aamuraportti: herätessäsi saat heti käyttöösi yleiskatsauksen, joka sisältää tietoa yösi unesta, palautumisestasi sekä päivän tulevista kalenteritapahtumista. Myös sykevälivaihtelun tila näkyy raportissa. Voit lisäksi mukauttaa näitä tietoja, jotta raportti palvelee juuri sinun tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Suosittuja ominaisuuksia

 • Torkkujen Tunnistus: Tämän ominaisuuden avulla voit automaattisesti seurata tai kirjata lyhyitä lepohetkiäsi päivän mittaan. Näin saat arvokasta tietoa siitä, miten torkut vaikuttavat kehosi palautumiseen ja vireystilaan. Lisäksi saat tietoa torkkujen ihanteellisesta ajankohdasta ja kestosta.
 • Rannesykemittari: Venu® 3S -älykello seuraa sydämesi toimintaa ympärivuorokautisesti, tarjoten sinulle jatkuvaa ja tarkkaa tietoa sykkeestäsi. Näin olet aina tietoinen, missä fyysisessä tilassa kehosi on.
 • Stressin Seuranta: Ominaisuuden avulla voit tunnistaa päiväsi vireystilan—onko se rauhallinen, tasapainoinen, vai kenties stressaava. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden säätää päiväsi rytmiä ja toimintaa sen mukaan.
 • Kuukautisten Seuranta: Seuraa kuukautiskiertoasi tai raskauttasi ja saa sitä kautta räätälöityjä liikunta- ja ravintosuosituksia. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, miten nämä fysiologiset tekijät voivat vaikuttaa hyvinvointiisi.
 • Health Snapshot: Kirjaamalla vain kahden minuutin istunnon, voit tallentaa keskeiset terveystilastosi. Tämän jälkeen voit luoda yksityiskohtaisen raportin, joka on helppo jakaa terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.
 • Pulssioksimetri: Seuraa veresi happipitoisuutta sekä hereillä että unen aikana. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on hengitysongelmia tai muita terveydellisiä huolenaiheita, jotka vaativat jatkuvaa monitorointia.
 • Meditointi: Vähennä stressiä ja ahdistusta käyttämällä ohjattuja meditaatioharjoituksia. Nämä harjoitukset auttavat keskittymään, rauhoittumaan ja parantamaan mielentilaasi.
 • Rauhoittava Hengitystekniikka: Aloita yksinkertainen hengitysharjoitus milloin tahansa tunteaksesi olonsa rauhallisemmaksi. Samalla voit seurata stressin ja hengityksen välisiä yhteyksiä.
 • Jetlag-Opastus: Matkustaessasi eri aikavyöhykkeille, voit seurata unesi laatua ja saada henkilökohtaisia vinkkejä jetlagin vähentämiseksi. Tämä auttaa sinua sopeutumaan nopeammin uuteen aikavyöhykkeeseen.

Kunto ominaisuudet:

 • Pyörätuolitila: Tämä monipuolinen ominaisuus on suunniteltu erityisesti pyörätuolin käyttäjille. Se ei vain seuraa päivittäisten työntöjesi määrää, vaan myös tarjoaa asennonvaihtohälytykset. Lisäksi saat käyttöösi erilaisia urheilusovelluksia ja harjoituksia, jotka on räätälöity pyörätuolin käyttäjien tarpeisiin.
 • Animoidut Harjoitukset Kellossasi: Garmin Connect -sovelluksen avulla voit seurata valmiiksi ladattuja animoituja harjoituksia suoraan ranteestasi. Tarjolla on monenlaisia harjoituksia, kuten voima-, HIIT- ja joogaharjoituksia, joiden avulla voit monipuolistaa treeniohjelmaasi.
 • Garmin-Valmentaja: Saat käyttöösi maksuttomia, ammattilaisvalmentajien laatimia harjoitusohjelmia eri matkoille: 5 000 metrille, 10 000 metrille ja puolimaratonille. Ohjelmat ovat mukautettavissa, joten voit sovittaa ne omiin tavoitteisiisi ja aikatauluusi.
 • Kuntoikä: Ominaisuus arvioi kuntotasosi ja vertaa sitä todelliseen ikääsi, tarjoten näin ollen arvokasta näkemystä yleiskunnostasi ja mahdollisista parannuskohteista.
 • Harjoitusten Luonti: Garmin Connect -sovelluksen avulla voit luoda omia harjoituksia yli 1 600 valmiin harjoituksen pohjalta. Nämä räätälöidyt harjoitukset voit lähettää suoraan kelloosi, jolloin saat henkilökohtaista ohjausta treenissä.
 • Suoritusten Äänikehotteet: Älykello antaa ohjattuja äänikehotteita juoksu- ja kävelysuorituksissa, mikä tekee harjoittelusta interaktiivista ja mahdollisesti tehokkaampaa.
 • Intervallien Luonti: Voit luoda omia juoksu- ja pyöräilysuorituksia varten intervalliharjoituksia, joiden avulla voit tehostaa treeniäsi ja seurata suorituksiasi.
 • Tehominuutit: Tämä toiminto seuraa aktiivisesti kohtalaisen ja suuren tehon minuutteja päivittäisessä liikunnassasi, tarjoten yksityiskohtaisempaa tietoa harjoituksesi tehosta.
 • Aktiivisuuden Seuranta: Kello seuraa monipuolisesti päivittäistä aktiivisuuttasi. Se mittaa esimerkiksi päivittäisiä askelia, kulutettuja kaloreita ja kiivettyjä kerroksia. Huomaa, että tämä toiminto ei ole käytettävissä pyörätuolitilassa.
 • Maksimaalinen Hapenottokyky: Näe nykyinen kuntotasosi ja seuraa sen muutoksia ajan mittaan. Voit asettaa itsellesi tavoitteita ja arvioida, miten hyvin olet edistynyt niiden saavuttamisessa. Huomioi, että tämä toiminto ei ole käytettävissä pyörätuolitilassa.

Erinomaiset lisäominaisuudet

 • Garmin Connect -Sovellus: Garmin Connect -sovellus ei ole vain tavallinen kumppanisovellus kelloosi; se on tietokeskus, joka keskittyy hyvinvointiisi ja kuntoiluusi. Sovelluksen avulla voit syventää ymmärrystäsi omasta terveydestäsi ja kehityksestäsi seuraamalla monipuolisesti erilaisia tietoja. Lisäksi voit pitää yhteyttä ystäviisi, jakaa saavutuksesi ja osallistua yhteisön haasteisiin, mikä lisää motivaatiota ja tekee kuntoilusta sosiaalisen kokemuksen.
 • Älykkäät Ilmoitukset: Tämä toiminto vie yhteydenpidon uudelle tasolle. Kellossa on mahdollista saada suoraan näkyviin sähköpostit, tekstiviestit ja muut ilmoitukset. Kun kello on pariliitetty iPhone- tai Android-puhelimeen, pysyt ajan tasalla tärkeistä tapahtumista ilman, että sinun tarvitsee kaivaa puhelinta esiin jatkuvasti.
 • Tekstiviestit Kellossa: Jos käytössäsi on Android-puhelin, voit vastata saapuviin tekstiviesteihin suoraan kellon näppäimistöllä. Tämä on erittäin kätevää tilanteissa, joissa et voi tai halua käyttää puhelinta.
 • Kuvien Katselu: Android-käyttäjille tarjotaan vielä yksi lisäominaisuus: voit tarkastella saapuneita kuvia suoraan kellon näytöllä. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, kun haluat nopeasti vilkaista, onko saapunut viesti kiireellinen vai ei.
 • Garmin Pay™ -Lähimaksu: Garmin Pay™ tarjoaa nopean ja kätevän tavan maksaa ostokset kassalla tai käyttää joukkoliikennepalveluita osallistuvien palveluntarjoajien kautta. Unohda käteisen kantaminen tai kortin kaivaminen lompakosta – maksaminen onnistuu vaivattomasti suoraan ranteesta.
 • Musiikki: Venu 3S -kellossa voit ladata suosikkikappaleesi ja soittolistasi suoraan Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -tililtäsi. Näin voit nauttia musiikista vaikka lenkillä ilman, että tarvitset puhelinta mukaasi.
 • Turvallisuus ja Jäljitys: Jos tunnet olosi turvattomaksi tai kellon sensorit havaitsevat esimerkiksi kaatumisen, se voi lähettää reaaliaikaisen sijaintisi valituille yhteyshenkilöille. Tämä lisää turvallisuuden tunnetta ja voi olla arvokas ominaisuus erityisesti yksin liikuttaessa.
 • Kaksi Fonttikokoa: Yksityiskohdat ovat tärkeitä, ja Venu 3S huomioi tämän tarjoamalla mahdollisuuden valita kahdesta eri fontin koosta. Voit itse päättää, haluatko nähdä tiedot suuremmalla vai pienemmällä fontilla, jolloin tiedot ovat helpommin luettavissa ja kellon käyttökokemus on mukautettu juuri sinulle sopivaksi.

Tekniset ominaisuudet

 • Lasin materiaali: Corning® Gorilla® Glass 3 -lasi
 • Bezelin materiaali: Ruostumaton teräs
 • Rungon materiaali: Kuituvahvisteinen polymeeri
 • Ranneke: 18 mm
 • Hihnan materiaali: Nahka, paketissa toimitetaan myös silikoniranneke.
 • Rungon koko, L x P x K: 41 x 41 x 12 mm
 • Sopii seuraavan kokoisiin ranteisiin: 110-175 mm
 • Paino: 40 g (Silikoni), 34 g (Nahka)
 • Vesitiiviys: 5 ATM
 • Näytön tyyppi: AMOLED. Näytössä valinnainen Always On -ominaisuus
 • Näytön koko: 1,2″
 • Akunkesto: enintään 10 päivää (Älykellotila), enintään 20 päivää (Älykellon akunsäästötila), enintään 21 tuntia (Vain GPS -GNSS-tila), enintään 15 tuntia (Kaikkien järjestelmien GNSS-tila), enintään 8 tuntia (Kaikkien järjestelmien GNSS-tila ja musiikin toisto)

Pakkauksessa toimitetaan Garmin Venu 3S pehmeä kulta 010-02785-55 -urheilukello,kylmänharmaa silikoniranneke, lataus-/datakaapeli ja ohjekirja.

SKU 59069
Brändi Garmin
Rungon leveys 41 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Nahka
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen pituus 110 - 175 mm
Rannekkeen väri Beige
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02785-55