Polar Ignite 2 ja Ignite

38 tuotetta

Loading...

38 tuotetta

Polar Ignite -urheilukellossa yhdistyvät loppuun asti hiottu tyyli ja uuden sukupolven innovatiivinen teknologia. Kello on laadukas kohtuuhintainen urheilukaveri, joka rohkaisee sinua aktiivisempaan arkeen ja auttaa sinua tavoittamaan villeimmätkin urheilutavoitteesi. Inspiroidu treenistä uudella tavalla, ja löydä lisämotivaatiota seuraten kellon havainnollistamaa kehityskaartasi. Tämä näppärä kello on varustettu kirkkain värein loistavalla kosketusnäytöllä, jossa on automatisoitu kirkkaudensäätö. Kello painaa ainoastaan 35 grammaa, jonka ansiosta kello kulkee mukavan huomaamattomasti mukana päiväsi menoissa. Vaikka kello onkin kooltaan siro, ei sen tehokkuudesta olla tingitty! Kello on ladattu toinen toistaan hienommilla funktioilla, jotka tukevat niin treenejä, arkea kuin palautumistakin. Laitteessa on mm. sisäänrakennettu GPS, edistynyt rannesykkeenmittaus, henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja yöllinen palautumisen mittaus. Kello kannustaa sinua kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin jossa yhdistyvät liikunta, stressinhallinta ja riittävä lepo. Malli sopii sekä aloittelijoille, että kokeneille himourheilijoillekin. Polar Igniten siro ja esteettinen muotoilu pitää huolen siitä, että kello näyttää hyvältä asusta ja tilanteesta riippumatta, olitpa sitten matkalla toimistolle, kouluun tai kuntosalille. Valitse ranteeseesi tyylikäs musta tai freesi valkoinen!

Uutta treeni-intoa Polarin uudella Polar Ignite -kellolla

Liikunnan monipuoliset hyödyt ovat monelle meistä hyvinkin tutut, mutta itse kuntoiluun ryhtyminen saattaa tuntua tahmealta. Löydä uutta treeni-inspiraatiota ja saa kannustavaa tukea treeniesi optimointiin. Polar Ignite laatii sinun henkilökohtaisen kuntotasosi mukaiset treeniohjelmat ja näyttää sinulle kehityksesi reaaliajassa helposti ymmärrettävällä tavalla. Kun kehityksen näkee konkreettisesti, on helpompaa pysyä motivoituneena! Sinun tarvitsee vain seurata kellon antamia ohjeita, jotka kellon FitSpark™ -toiminto räätälöi sinulle päivittäin. Kello hoitaa loput. Treeniohjeiden lisäksi, kello auttaa sinua myös yhtälailla tärkeässä palautumisessa. Opi hallitsemaan stressitasojasi kellon innovatiivisella Serene™ -toiminnolla, ja seuraa ohjattuja hengitys- ja meditaatioharjoituksia. Nightly Recharge™ ja Sleep Plus Stages™ -toimintojen avulla seuraat unesi laatua, ja tiedät milloin todella olet levännyt riittävästi. Sinä voit keskittyä täysillä siihen oleelliseen: pysymään aktiivisena ja nauttimaan elämästä!

Polarin tasoista laatua

Mitä tulee rannesykemittaukseen on Polar yksi markkinoiden edistyksekkäimmistä vaihtoehdoista. Polar Ignite hyödyntää innovatiivista Precision Prime -monianturiteknologiaa, joka on tuttu kehutuista Polar Vantage -kelloista. Precision Prime mittaa sykkeen suoraan ranteestasi hyödyntäen sekä optista-, että ihosykemittausta. Näin mittaus pystytään suorittamaan entistäkin tarkemmin! Et siis tarvitse erillistä sykevyötä! Kello pärjää hyvin omillaan. Mikäli kuitenkin haluat käyttää myös sykevyötä, ei sekään ole ongelma. Kello on yhdistettävissä lukuisiin sykemittarimalleihin, ja toimii niiden kanssa sulavassa yhteispelissä. Lisäpotkua tähän laitteeseen tuo sen sisältämät sisäänrakennettu GPS ja GLONASS. Sisäänrakennettu GPS tuo etenkin iloa, mikäli rakastat ulkotreenejä. Jätä puhelin kotiin, kun suuntaat lenkkipolulle. Kello kyllä pysyy kartalla mukana ilman apuja!

Kellossa on kestävä lasikuituvahvisteinen polymeerikuori, jota tukee ruostumaton teräskehys. Polar Igniten akku kestää jopa 5 päivää ja 17 tuntia vaikka kello on treenitilassa, sykkeenmittaus päällä ja GPS pyörii. Kello on vedenkestävä 30 m asti. Monipuolinen kello pysyy menossa mukana vaikka uima-altaassa! Halutessasi voit yhdistää kellon Polarin Polar Flow -applikaatioon, joka tukee treenien ja levon suunnittelussa. Maksuton sovellus on ladattavissa Android- ja IOS-laitteille.

Turvamerkki kertoo laitteen laadusta

Polar ignite ei pelkästään ole monipuolinen, vaan se on myös turvallinen. Ignite-kellolle on myönnetty Liikenne- ja viestintäministeriön Traficomin sertifikaatti, joka varmistaa, että tuote on suunniteltu tietoturvallisesti. Ostaessasi Tietoturvamerkkillä varustetun tuotteen voit olla varma siitä, että tuotteeseen ja palveluun liittyviin tietoturva-asioihin on kiinnitetty huomiota.

Tutustu myös Polar Unite -mallistoon

Polar julkaisi kesäkuussa 2020 uuden Polar Unite -mallin joka muistuttaa teknisiltä ominaisuuksiltaan Polar Ignite -fitneskelloa. Polar Unite -fitneskelloista uupuu Polar Ignite -kelloista löytyvä sisäänrakennettu GPS, mutta vastapainoksi Unite tuo saataville Ignitea pidempää akunkestoa. Huomaathan myös, että samat Polarin rannekkeet sopivat kumpaankiin kellomalliin. Tutustu Polar Unite -kelloihin.

Odotettu uutuus: Polar Ignite 2

Keväällä 2021 julkaistu Polar ignite 2 jatkaa suosikkisarjan menestystarinaa. Polar Ignite 2 on uudistunut ja paranneltu versio suositusta edeltäjästään. Uusi urheilukello sisältää kaikki aiemmasta versiosta tutut ominaisuudet, mutta tututtujen ominaisuuksien lisäksi Polar Ignite 2 tarjoaa myös paljon uutta. Kellosta löytyy nyt kätevästi musiikin ohjaus ja sääennusteet. Uusi energianlähteiden erottelu kertoo missä suhteessa kulutit rasvaa, hiilareita ja proteiineja treenin aikana. Myös akunkestoa on paranneltu.

Päivitetty muotoilu tarjoaa sinulle entistä enemmän mahdollisuuksia tehdä kellosta juuri sinun näköisesi. Tyyliä on helppo muuttaa vaihdettavilla rannekkeilla ja muokattavilla kellotauluilla. Tämä kello näyttää hyvältä ranteessa niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Totuttuun tapaan Ignitestä löytyy tietenkin iso kirjo harjoitustiloja kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Fitspark-treeniopas tarjoaa valmiita treenejä kun taas Serene-hengitysharjoitukset auttavat sinua rauhoittumaan ja hidastamaan tahtia tarpeen tullen. Polar Ignite 2 on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat tyylikkään laitteen oman hyvinvoinnin seurantaan ja monipuoliseen treenaamiseen. Tutustu valikoimaan ja löydä oma suosikkivärisi.

Mitä ominaisuuksia Polar Ignite urheilukello sisältää?

Polar Ignite on optimaalinen valinta, jos etsit edullista, mutta hyvää urheilukelloa auttamaan terveellisiin elämäntapoihin. Polar Ignite on vedenkestävä fitnesskello, jossa on edistyksellinen sykkeenmittaus ranteesta ja integroitu GPS. Polar Ignite on kätevä henkilökohtainen harjoitusapuri räätälöityjen FitSpark-treenien ansiosta. Kellosta on myös muutenkin apua kuin harjoituksen aikana. Polar Sleep Plus Stages unen seuranta antaa kaiken tarvittavan tiedon unestasi sekä sen laadusta ja Nightly Recharge -toiminto mittaa palautumista nukkuessasi ja kertoo kuinka hyvin olet palautunut päivän koitoksista.

Minkälainen Polar Ignite kellon ranneke on?

Mustan Polar Ignite -kellon ranneke on valmistettu TPU-muovista, mutta muiden värien mukana tulee silikonista, joka yleisesti koetaan miellyttävämmän tuntuiselta materiaalilta. Valikoimastamme löytyy useita Polar Ignite ranneke värivaihtoehtoja, jos haluat muokata kellosta omannäköisesi.

Miten Polar Ignite päivitetään?

Polar Ignite urheilukellon ohjelmiston voi päivittää, joko puhelimesi kautta tai yhdistämällä sen tietokoneeseesi. Kun käytät Polar Flow -mobiilisovellusta treeni- ja aktiivisuustietojen synkronointiin. Sovellus kertoo, onko päivitys saatavilla, ja opastaa sen asennuksessa. Tietokoneella taas FlowSync ilmoittaa uusista laiteohjelmistopäivityksistä, kun kello liitetään tietokoneeseen. Laiteohjelmistopäivitykset voidaan ladata FlowSync-ohjelman avulla.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.