Garmin Instinct GPS-kellot

33 tuotetta

33 tuotetta

Metsän kiistaton valtias

Garmin Instinct tarjoaa luonnossa liikkujille ja seikkailunhaluisille täysin ennennäkemättömän paketin. Tämä GPS-kellomallisto on hintaluokassaan suorastaan ylivoimainen valinta. GLONASS- ja Galileo-paikannuksella varustettu kello seuraa sijaintiasi entistä tarkemmin, minkä ansiosta voit suunnata huoletta teiden ja polkujen ulkopuolelle. Maastoa tutkiessasi voit hyödyntää myös laitteen kolmiakselista kompassia ja barometristä korkeusmittaria. TracBack-toiminnolla reitti takaisin on aina taattu, vaikka lenkki olisikin vierähtänyt odotettua pidemmäksi.

Tavoittellisempaan harjoitteluun Garmin Instinct on varustautunut mm. sykemittaustoiminnoilla. Laite mittaa sykettäsi ympäri vuorokauden, antaen sinulle hyödyllistä tietoa niin urheilusuorituksista, arjen hyötyliikunnasta kuin levon määrästäkin. Jatkuva stressitason mittaus auttaa pitämään kiireisimmänkin aikataulun tasapainossa. Valmiilla suoritusprofiileilla liikunnan aloittaminen on helppoa ja vauhtiin päästyäsi voit esitellä tuloksiasi Garmin Connect -palvelussa. Yhteisöllisyys onkin iso osa Garmin Instinct -kokemusta. Henkilökohtainen valmennus, älykkäät ilmoitukset, Garmin Explore... Tätä matkaa ei todellakaan tarvitse kulkea yksin!

Garmin Instinct on parhaimmillaan mahdollisimman haastavissa olosuhteissa. Lämmön-, iskun- ja vedenkestävyys ovat kellon vahvinta osaamisaluetta ja se täyttääkin kyseiset vaatimukset Yhdysvaltain sotilasstandardin 810G mukaisesti. Kuituvahvisteisesta polymeerista valmistettu runko ja kemiallisesti vahvistettu, naarmuuntumaton näyttö eivät peräänny kovimmistakaan haasteista. Tässä mallistossa ranneke on miellyttäväntuntuista silikonia ja QuickFit-kiinnityksen ansiosta se on myös helposti vaihdettavissa. 45 mm leveät Instinct-tuotteet painavat vain 52 grammaa, mutta niiden akunkesto on silti erinomainen!

payments-logo
2020 All rights reserved.