Garmin Quickfit 20 mm meleerattu kermanvärinen nailonranneke, ruusukullanväriset kiinnitysosat 010-13102-09

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 124.00 €
Normaalihinta: 155.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 124.00 €

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 51331

Garmin Quickfit 20 mm 010-13102-09 -silikonirannekkeessa on kermanvärinen nailonranneke ja ruusukullanvärinen solki. QuickFit-tekniikan ansiosta kiinnitystyökaluja ei tarvita. QuickFit-rannekkeilla muutat kellon ulkonäköä ja tuntumaa yhdellä napsautuksella. Rannekkeen vaihtaminen on helppoa, mutta kiinnitys on silti aina turvallinen. Jokaiseen lajiin ja tilaisuuteen löytyy juuri oikeantyylinen ranneke.

Yhteensopivat laitteet:

  • Epix Pro (Gen 2) 42 mm
  • Fenix 5S (ei 5 ja 5X)
  • Fenix 5S Plus (ei 5 Plus ja 5X Plus)
  • Fenix 6S (ei 6 ja 6X)
  • Fenix 7S (ei 7 ja 7X)
  • Instinct 2S

Käyttö ja huolto

Suosittelemme, että puhdistat nailonhihnan säännöllisesti, jotta siihen ei kerry hikijäämiä tai muuta likaa. Pese hihna käsin kylmällä vedellä. Voit poistaa pinttyneen lian tai tahrat miedolla saippualla. Huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä ja anna kuivua täysin ennen käyttöä. Kellon rungon voi huuhdella vedellä tai puhdistaa kostutetulla nukkaamattomalla liinalla.

Garmin-kellojen hihnan on hyvä olla riittävän löysällä, jotta se pääsee liikkumaan ranteessa. Rannesykemittarit kannattaa kuitenkin kiinnittää ranteeseen tiukemmin suorituksen ajaksi. Huuhtele laite perusteellisesti ja anna sen kuivua, kun se on altistunut hielle harjoituksen aikana tai vedelle uinnin tai suihkun aikana. Jos laite altistuu pitkään kosteudelle, se saattaa ärsyttää ihoa käytössä. Muista myös antaa ihon levätä välillä esim. siirtämällä laitetta ranteesta toiseen. Välttämällä seuraavia kemikaaleja voit estää laitteen pinnan muutokset ja ihoärsytyksen: hyönteiskarkotteet, kosteusvoiteet ja -emulsiot, rasvat, parfyymit, käsihuuhteet, saippuat, aurinkovoiteet.

Huom. Jos toimit edellä mainittujen vinkkien mukaisesti, Garmin-laitteen käyttämisen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia. Jos ihosi kuitenkin alkaa punoittaa tai ärsyyntyä, lopeta laitteen käyttö, kunnes iho paranee. Puhdista laite ja hihna perusteellisesti asianmukaisten käyttö- ja huolto-ohjeiden mukaisesti. Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin tai ihotautilääkäriin.

Katso opastus rannekkeen vaihtoon täältä!

SKU 51331
Brändi Garmin
Yhteensopivuus Garmin Approach S70 42 mm, Garmin D2 Delta S, Garmin Descent Mk2S, Garmin Descent Mk3 43 mm, Garmin Descent Mk3i 43 mm, Garmin Epix Pro (Gen 2) 42 mm, Garmin Fenix 5S, Garmin Fenix 6S, Garmin Fenix 7S, Garmin Fenix 7S Pro, Garmin Instinct 2S
Ranneke Kangas / Nylon
Rannekkeen tyyppi Perusranneke
Rannekkeen väri Valkoinen
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 125 - 220 mm
Takuu 2 vuotta
mpn 010-13102-09