Garmin Quickfit 20 mm kalkkikiven värinen nahkaranneke 010-13102-06

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 124.00 €
Normaalihinta: 155.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 124.00 €

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 51328

Garmin Quickfit 20 mm 010-13102-06 -silikonirannekkeessa on kalkkikiven värinen nahkaosa ja musta solki. QuickFit-tekniikan ansiosta kiinnitystyökaluja ei tarvita. QuickFit-rannekkeilla muutat kellon ulkonäköä ja tuntumaa yhdellä napsautuksella. Rannekkeen vaihtaminen on helppoa, mutta kiinnitys on silti aina turvallinen. Jokaiseen lajiin ja tilaisuuteen löytyy juuri oikeantyylinen ranneke.

Yhteensopivat laitteet:

  • Epix Pro (Gen 2) 42 mm
  • Fenix 5S (ei 5 ja 5X)
  • Fenix 5S Plus (ei 5 Plus ja 5X Plus)
  • Fenix 6S (ei 6 ja 6X)
  • Fenix 7S (ei 7 ja 7X)
  • Instinct 2S

Käyttö ja huolto

Suosittelemme, että puhdistat nahkahihnan säännöllisesti, jotta siihen ei kerry hikijäämiä tai muuta likaa. Puhdista nahkahihna pehmeällä, puhtaalla nukkaamattomalla liinalla. Voit kostuttaa liinan tarvittaessa kevyesti, jotta lika irtoaa. Anna hihnan kuivua täysin ennen käyttöä. Nahan puhdistus- ja kiillotusaineet voivat muuttaa hihnan väriä. Nahkahihnat on tarkoitettu vapaa-ajan käyttöön, ei koviin suorituksiin. Huomioi, että nahka on luonnonmateriaali, joka patinoituu normaalissa käytössä. Kellon rungon voi huuhdella vedellä tai puhdistaa kostutetulla nukkaamattomalla liinalla.

Garmin-kellojen hihnan on hyvä olla riittävän löysällä, jotta se pääsee liikkumaan ranteessa. Rannesykemittarit kannattaa kuitenkin kiinnittää ranteeseen tiukemmin suorituksen ajaksi. Huuhtele laite perusteellisesti ja anna sen kuivua, kun se on altistunut hielle harjoituksen aikana tai vedelle uinnin tai suihkun aikana. Jos laite altistuu pitkään kosteudelle, se saattaa ärsyttää ihoa käytössä. Muista myös antaa ihon levätä välillä esim. siirtämällä laitetta ranteesta toiseen. Välttämällä seuraavia kemikaaleja voit estää laitteen pinnan muutokset ja ihoärsytyksen: hyönteiskarkotteet, kosteusvoiteet ja -emulsiot, rasvat, parfyymit, käsihuuhteet, saippuat, aurinkovoiteet.

Huom. Jos toimit edellä mainittujen vinkkien mukaisesti, Garmin-laitteen käyttämisen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia. Jos ihosi kuitenkin alkaa punoittaa tai ärsyyntyä, lopeta laitteen käyttö, kunnes iho paranee. Puhdista laite ja hihna perusteellisesti asianmukaisten käyttö- ja huolto-ohjeiden mukaisesti. Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin tai ihotautilääkäriin.

Katso opastus rannekkeen vaihtoon täältä!

SKU 51328
Brändi Garmin
Yhteensopivuus Garmin Fenix 5S, Garmin Fenix 5S Plus, Garmin Fenix 6S, Garmin Fenix 7S, Garmin Instinct 2S, Garmin Epix Pro 42 mm
Ranneke Nahka
Rannekkeen tyyppi Perusranneke
Rannekkeen väri Beige
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 125 - 220 mm
Takuu 2 vuotta
mpn 010-13102-06