Pandora korut

Pandora Me -mallisto
Pandora Moments -mallisto
Pandora Reflexions -mallisto

Tuotteet 1-90 / 980

Loading...

Tuotteet 1-90 / 980

Pandora on yksi maailman suurimmista ja menestyneimmistä korubrändeistä. Pandora heloja kerätään rannekoruun tai kaulakoruun symboloimaan unohtumattomia hetkiä ja muita itselle tärkeitä asioita. Pandora-korut toimitetaan postikuluitta 1-2 arkipäivän kuluessa suoraan varastostamme.

PANDORA-koruja kattava valikoima

PANDORA on tunnettu koruvalmistaja, joka kuuluu arvostettujen luksusbrändien joukkoon. Sen yli 30 vuoden historia on luonut siitä vahvan, menestyvän brändin, jonka suosio on kasvattanut merkin yhdeksi maailman isoimmaksi korutoimittajaksi. Tuote on myynnissä 77 maassa ja yli 10000 toimipisteessä. PANDORA tunnetaan rannekorusta, jota täydennetään erilaisillla käsin viimeistellyillä hopea-, 14k kullalla pinnoitetuilla sekä ja murano-heloilla. Rannekoruun voit koota kokonaisuuden unohtumattomista hetkistä, joiden symbolointiin löytyy yli 700 erilaista helaa. PANDORAn korumallistosta löydät myös upeat riipukset, korvakorut ja sormukset. Merkin vahvuus on korujen yhdisteltävyys. PANDORA huolehtii itse korujen suunnittelusta ja valmistuksesta. Korut ovat arvostettuja myös niiden vahvan laadun vuoksi.

Kokoa sinun näköisesi koru

Tämä kansainvälinen huippubrändi siis suunnittelee, valmistaa ja markkinoi aidoista ja arvokkaista materiaaleista valmistettuja moderneja koruja. Parhaiten se tunnetaan huippusuositusta keräilykorusarjasta, joka sisältää erilaisia hahmoja, syntymäkiviä, kirjainkoruja, sekä laajan valikoiman yhteensopivia rannekoruja. Kokoa itsellesi upea ja uniikki Pandora-koru, jolla on oikeasti merkitystä sinulle. Kaikki Pandora-korut toimitetaan postikuluitta 1-2 arkipäivän kuluessa suoraan varastostamme.

Jos ette löydä valikoimistamme haluamaanne Pandora-korua, niin voimme tilata sen teille maahantuojalta. Kaikki Pandora-tuotteet löydätte virallisilta kotisivuilta.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.