Aviator-lompakot

11 tuotetta

Palkitut Aviator-alumiinilompakot nyt Keskisen Kellosta

Käsinvalmistetut Aviator-alumiinilompakot ja korttipidikkeet ovat uudenlainen ja turvallinen tapa kuljettaa mukana maksukortteja ja seteleitä. Niiden valmistukseen on käytetty erittäin keveitä materiaaleja kuten lentokonealumiinia, hiilikuitua ja titaania, mikä takaa paitsi äärimmäisen kestävyyden myös keveyden. Korttikotelon keskimääräinen paino on vain 43 grammaa, mikä takaa miellyttävän käyttökokemuksen. Aviator-korttikotelot on helppo mukauttaa juuri omiin tarpeisiin sopivaksi säädettävän elastaaninauhan avulla, joka mahdollistaa jopa 20 kortin sopimisen korttikoteloon, jolloin ei tarvitse huolehtia onko kaikki kortit varmasti mukana.

Aviatorin laaja mallisto tarjoaa useita eri korttikoteloita ja lompakoita, sekä kolikkotaskulla että ilman, ja useissa eri väreissä, mikä varmistaa, että valikoimasta on helppo löytää juuri omiin tarpeisiin sopiva. Aviator on myös ekologinen vaihtoehto, ja kaikki valmistukseen käytettävät materiaalit on hankittu Frankfurtin lähialueelta, ja korttikotelot valmistetaan käsin Alzenaussa. Korttikoteloiden valmistukseen käytetään myös kierrätettyjä materiaaleja.

Aviator-alumiinilompakoille ja korttikoteloille on myönnetty Saksan vuoden 2021 Design- awards-muotoilupalkinto, ja ne ovat RFID-suojattuja.