Kalvosinnapit

58 tuotetta

Loading...
  1. Saurum kalvosinnapit 4650
    Saurum Saurum kalvosinnapit 4650
    Väliaikaisesti loppu
    115,00 €

58 tuotetta

Osta tyylikkäät kalvosinnapit helposti ja nopeasti verkkokaupastamme. Kalvosinnapit ovat loistava lahjaidea! Tuotteet toimitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valikoimissamme on myös laadukkaita hopeisia ja pronssisia Kalevala Koru kalvosinnappeja.

Kalvosimia niin arkeen kuin juhlaankin

Suuri valikoima näyttäviä kalvosinnappeja tyylikkääseen pukeutumiseen. Verkkokauppamme valikoimista löydät mm. kotimaiset huippubrändit Saurum, Lumoava ja Kalevala Koru. Kalvosimet ovat koristeellisia kiinnittimiä, jolla kiinnitetään kauluspaidan hihat yhteen. Perinteisesti ne ovat kuuluneet lähinnä juhlapukeutumiseen, mutta monet ulkonäöstään huolehtivat käyttävät niitä arkipukeutumisessakin. Kalvosimet sopivat arkipukeutumiseen niin kauan kuin ylle puetaan kauluspaita. Kalvosinnapit sopivat varsinkin miehille, jotka pukeutuvat usein pukuun tai pikkutakkiin, ja osaavat arvostaa viimeisteltyä tyyliä.

Kalvosinnappeja moneen makuun

Suuresta kalvosinnappivalikoimistamme löydät paljon erilaisia tyylejä jokaiseen makuun. Napit ovatkin helppo tapa personoida omaa pukeutumista ja voit tuoda niiden avulla viimeisteltyä tyyliä asusteisiin. Kalvosinnapit tuovat ylellisyyttä kokonaisuuteen, joilla saat luotua arvokasta tunnelmaa katsojien silmissä. Neutraalin ja klassisempaan tyyliin löydät pehmeitä ja yksinkertaisia muotoja koristamaan hihoja. Rohkeampaan tyyliin on tarjolla kulmikkaampia ja erilaisilla teemoilla varustettuja kalvosimia. Kalvosinnappeja valittaessa on myös hyvä ottaa huomioon muut asusteet. Asukokonaisuutta rakentaessa asusteet tulisi valita niin, että ne sointuvat hyvin yhteen värien osalta.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.