Kalevala Elämän roihu kalvosinnapit hopea 2769110

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 132.00 €
Normaalihinta: 165.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 165.00 €

Ei varastossa

SKU: 18713

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Miehekkäät Kalevala Elämän roihu -kalvosinnapit 2769110 on valmistettu hopeasta ja niiden koko on 20 x 14 mmm.. Elämän roihu -sarja on toteutettu yhteistyössä Duudsonien kanssa, tuoden koruihin rohkeutta ja asennetta. Nämä kalvosinnapit tuovat juhlapukeutumiseesi persoonallisen lisän ja viimeistelevät tyylin. Sarjaan kuuluu myös solmioneula, joka täydentää yhtenäisen ilmeen. Kaikki Kalevala-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa, tehden niistä erinomaisen lahjan tai lisän omaan kokoelmaasi.

"Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokaanen päivä on elämisen arvoonen! Uskalletaan unelmoira ja toteutetaan niitä asioita, mitä itte elämältä halutaan. Vaikka välillä tulee kolhuja kuoreen, niin ei jäärä tuleen makaamaan - näistähän ne tarinat ja seikkailut syntyy! Vanhana voiraan sitten tyytyvääsenä istua kiikkustuolissa ja kertoa hienoosta ystävyyren hetkistä ja suurella syrämmellä eletyistä seikkailuista". -Duudsonit

Tutustu tästä kaikkiin Elämän roihu -korusarjan tuotteisiin!

SKU 18713
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Miesten korut
Korun tyyppi Kalvosinnapit
Materiaali Hopea
Väri Hopea
mpn 2769110