Kalevala Elämän roihu riipus pieni hopea 226911150

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 116.00 €
Normaalihinta: 145.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 116.00 €

Ei varastossa

SKU: 13813

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Korujen koko-opas

Kalevala Elämän roihu riipus 226911150 tuo mukanaan rohkeutta ja inspiraatiota. Tämä kaksipuoleinen riipus kantaa toisella puolellaan tekstiä "Live your dream", muistuttaen kantajaansa elämään unelmiaan todeksi. Korun etupuolella on Elämän roihu -sarjalle ominainen rosoinen ja rouhea pinta. Riipuksen korkeus on 32 mm ja kaulakorun pituus on säädettävissä 45/50 cm mittaiseksi. Kaikki Kalevalan korut toimitetaan alkuperäisessä rasiassaan, tehden niistä täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen.

"Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokaanen päivä on elämisen arvoonen! Uskalletaan unelmoira ja toteutetaan niitä asioita, mitä itte elämältä halutaan. Vaikka välillä tulee kolhuja kuoreen, niin ei jäärä tuleen makaamaan - näistähän ne tarinat ja seikkailut syntyy! Vanhana voiraan sitten tyytyvääsenä istua kiikkustuolissa ja kertoa hienoosta ystävyyren hetkistä ja suurella syrämmellä eletyistä seikkailuista". -Duudsonit

Tutustu tästä kaikkiin Elämän roihu -korusarjan tuotteisiin!

SKU 13813
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut, Miesten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
mpn 226911150