Elämän Roihu Korut - Kalevala ja Duudsonit

8 tuotetta

Elämän roihu -mallisto

Elämän roihu -mallisto on suunniteltu niille, jotka haluavat elää elämäänsä täysillä ja rohkeasti toteuttaa unelmiaan. Tämä mallisto tuo esiin elämän seikkailun ja ystävyyden merkityksen, ja sen on suunniteltu inspiroimaan kantajaansa elämään jokainen päivä täysillä.

Elämän roihu -sarja on toteutettu yhteistyössä Duudsonien kanssa, ja se heijastaa heidän elämäniloaan ja rohkeuttaan. Malliston keskeinen koru on kaksipuolinen riipus, jonka toisella puolella on teksti "Live your dream". Tämä muistuttaa kantajaansa seuraamaan unelmiaan. Kaulaketjun pituus on säädettävissä, mikä tekee siitä monikäyttöisen ja mukautuvan eri tilanteisiin.

Kalevala Elämän Roihu -korusarja on suunniteltu yhdessä Duudsoneiden kanssa. Duudsoni-korut sopivat niin miehille kuin naisillekin! Kalevala Duudsonit Elämän Roihu -korusarja on todella muodikas ja kuvastaa hyvin Duudsoneiden vauhdikasta ja uniikkia elämäntyyliä. Elämän Roihu -korut viestivät nimensä mukaisesti Duudsoneille tärkeitä arvoja ja kannustavat käyttäjiään uskomaan itseensä ja elämään täysillä.

Kalevalan ja Duudsonien yhteystyötä

Voisi ajatella, ettei Kalevalalla ja Duudsoneilla olisi mitään yhteistä. Kuitenkin jo heti alkuvaiheissa Kalevala Duudsonit Elämän Roihu -korujen suunnittelua huomattiin, että ulkoisesti niin erilaisten brändien alta löytyikin samoja tärkeitä arvoja. Nämä arvot ovat aitous, ystävyys sekä rohkeus, joita kuvastamaan uusi korusarja on suunniteltu. Molemmat brändit ovat aina yrittäneet parhaansa, tehneet asioita täysillä. Nämä seikat loivat uskon toimivalle yhteistyölle, ja sen myötä suunnittelupöydälle muodostui monipuolinen rannekoru, kaksi hieman rock-henkistä kaulakorua ja tyylikkäät korvakorut. Elämän Roihu -korut on valmistettu aidosta hopeasta.

Kalevalan suunnittelema ja käsityönä valmistettu Elämän roihu -mallisto on tehty kestämään aikaa ja kertomaan tarinoita. Kuten Duudsonit sanovat: "Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokainen päivä on elämisen arvoinen! Uskalletaan unelmoida ja toteuttaa niitä asioita, mitä itse elämältä halutaan. Vaikka välillä tulee kolhuja, ei jäädä tuleen makaamaan - niistähän ne tarinat ja seikkailut syntyvät! Vanhana voimme sitten tyytyväisinä istua kiikkustuolissa ja kertoa hienoista ystävyyden hetkistä ja suurella sydämellä eletyistä seikkailuista".

Elämän roihu -mallisto on tarkoitettu niille, jotka arvostavat elämän jokaista hetkeä ja haluavat kantaa mukanaan muistutusta siitä, että jokainen päivä on elämisen arvoinen. Tämä mallisto rohkaisee kaikkia tavoittelemaan unelmiaan ja elämään elämäänsä suurella sydämellä ja rohkeilla teoilla.