Polar Grit X

14 tuotetta

14 tuotetta

Polar mullistaa treenit jälleen - Uusi Polar Grit X on tutustumisen arvoinen treenikaveri, joka nostaa treenit uusiin ulottuvuuksiin

Ota askel kohti seuraavaa tavoitettasi! Uusi Polar Grit X on kevyt outdoormultisport-kello, jonka vankkumaton tuki kannustaa tarttumaan uusiin haasteisiin ja viemään tavoitteet maaliin asti. A-luokan treeniominaisuudet ja kellon mutkaton yhteispeli suositun Polar Flow -sovelluksen antavat potkua ja pitävät sinut kartalla suorituksistasi. Kun tiedät missä mennään on helpompi pitää tavoiteltu maali mielessä ja jatkaa matkaa. Kattavan treenidatan avulla suorituksistasi tulee treenimatkasi konkreettisia välietappeja.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Kevyt, tyylikäs ja laadukas muotoilu - tämä kello on suunniteltu kestämään
 • Tehokkaat treeniominaisuudet jotka kannustavat sinua jatkamaan aina maaliin saakka
 • A-luokan akunkesto - keskeyttämätöntä treeniaikaa vähintään 40 tuntia!
 • Tukea hyvinvointiin ja riittävään palautumiseen
 • Nuudet Komoot-reitit

Polar Grit X on erittäin kevyt treenikaveri joka on suunniteltu kestämään. Kellon pitkäkestoinen akku puolestaan takaa, että maaliin pääseminen ei koskaan ole kellon jaksamisesta kiinni. Lujakestoinen rakenne täyttää jopa armeijatason vaatimukset ja pitää sinut liikkeessä jopa astetta vaativammissa olosuhteissa. Polarin viimeisimmistä julkaisuistakin tuttu pyöreä muotoilu sopii puolestaan myös lenkkipolkujen ja salin ulkopuolelle. Koe kellon tarjoamat Komot-reitit ja vie treenisi uusille poluille Polar Grit X -kellon reaaliaikaisen reittiopastuksen turvin. Uuden Hill Splitter™ toiminnon avulla mikään ylä- tai alamäki ei puolestaan tule yllätyksenä. Optimoi suorituksesi kattavien treenikuormitusmittausten avulla, ja pysy kartalla palautumisesi suhteen. Tämä kello on ladattu täyteen toinen toistaan innovatiivisempia toimintoja, jotka on pakko päästä kokemaan itse!

Lujatahtoinen treenikaveri, jonka tuki vie maaliin asti

Keskity oleelliseen. Polar Grit X on outdoormultisport-kello, joka ei taatusti tule sinun ja suoritustesi väliin. Kevyt kello painaa ainoastaan 64 grammaa, ja sen kestävä ulkokuori kestää kovemmatkin treenit. Periksiantamattoman treenikaverin akku riittää jopa 100 tuntia sen tarjoamien virransäätötilojen ansiosta. Jatka suoritustasi niin kauan kuin oma virtasi kantaa. MLT-STD-810G-laatukriteerin täyttävän Polar Grit X -kellon tarjoama keskeytyksetön treeniaika yltää vähintään 40 tuntiin. Mikään ei ärsytä yhtä pajon kuin kesken suorituksen hyytyvä akku. Polar Grit X -kellon myötä tämän skenaarion voi unohtaa.

Kattavat treeniominaisuudet, jotka motivoivat tähtäämään aina vain korkeammalle

Nauti huipputason treeniominaisuuksista ja ota haltuun ultra-suosittu Polar Flow -treenialusta. Polar Grit X outdoormultisport-kellon voimin pääset lähemmäksi tavoitteitasi. Koe kellon nokkela tankkausavustaja, ja pidä energiatasot sopivassa tasapainossa uuden FuelWise™ -toiminnon avulla. Aiemmista Polar-malleistakin tuttu FitSpark™ -toiminto on suunniteltu tukemaan sinua kuntosi parantamisessa. Tämän älykkään avun ansiosta voit jättää treenien suunnittelut kellosi huoleksi. Sinulle räätälöidyt treeniohjelmat ottavat huomioon treenihistoriasi lisäksi myös palautumisesi.

Pysy kartalla myös silloin kun seikkailusi vievät sinut tuntemattomille reiteille

Oletko kyllästynyt vakioreitteihisi ja kaipaatko uusia treenipolkuja? Koe Polar Grit X -kellosi tarjoamat Komoot-reiti sekä reaaliaikaiset reittiopastukset, ja suuntaa kohti uusia maisemia. Älykäs toiminto pitää sinut turvallisesti reitillä myös tuntemattomilla poluilla. Innovatiivinen Hill Splitter™ -toiminto auttaa sinua pysymään kartalla reittisi ylä- ja alamäistä. Kun mikään ei tule yllätyksenä, voit antaa täyden huomiosi suorituksellesi.

Riittävä palautuminen on vähintäänkin yhtä tärkeä osa kehitystäsi kuin itse treenitkin. Polar Grit X seuraa yöllistä palautumistasi automaattisesti, ja tekee valmiustasosi seuraamisesta vaivatonta. Älykkään Nightly Recharge™ -toiminnon avulla yöllisen palautumisen tasoa ei tarvitse arvailla. Kellosta löytyy myös Ignite-kellosta tuttu laadukas Sleep Plus Stages™ -unenseuranta toiminto. Kun tunnistat yöllisen leposi kompastuskivet, on niihin helpompi lähteä etsimään ratkaisuja.

Brändi jonka laatuun voi luottaa | Polar ei tälläkään kertaa jätä kylmäksi

Suomalainen Polar on viimeisten vuosien aikana onnistunut julkaisemaan toinen toistaan tasokkaampia urheilukelloja. Ensin nähtiin suureen suosioon noussut uudistunut Vantage-sarja, joka antoi Polar-kelloille odotetun muodonmuutoksen ja nosti treeniominaisuuksien puolesta riman kerralla rutkasti korkeammalle. Vantagea seurasi räjähdysmäisen suosion saavuttanut Polar Ignite, joka osui edullisempana GPS-kellona täydellisesti alansa markkinarakoon. Odotukset Polar Grit X -kellon suhteen ovat siis väistämättä monella korkealla, mutta tälläkään kerta Polar ei petä.

Treeniominaisuudet:

 • FitSpark™ - älykäs treeniopas antaa päivittäin käyttöösi sinulle räätälöidyt treeniohjelmat
 • Training Load Pro™ - seuraa treenikuormitustasi
 • Polar Precision Prime™ - kehuttu ultra-laadukas rannesykkeenmittaus

Palautuminen ja unenseuranta:

 • Nightly Recharge™ -toiminnon avulla tulkitset yöllisen palautumisesi tilanteen
 • Sleep Plus Stages™ - laadukas unenseuranta, jonka avulla on helppo oppia lisää unesi laadusta
 • FuelWise™ - nokkela tankkausavustaja, jonka avulla on helppo pitää energiatasot tasapainossa

Tukea ulkotreeneihin:

 • Hill Splitter™ - analysoi ja mittaa reittisi ylä- ja alamäet
 • Sääennusteet sekä reaaliaikainen säätilanne
 • Komoot-toiminnolla luot reitit ja nautit reaaliaikaisesta reittiopastuksesta
 • Kestävä akku riittää pidemmälläkin seikkailulla maaliin asti useiden virransäästötilojen ansiosta

payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.