Polar Grit X2 Pro ja Grit X Pro

14 tuotetta

Polar Grit X2 Pro - huippu-uutuus on saapunut!

Polarin pitkäaikainen suosikki saa paljon odotetun päivityksen keväällä 2024. Uusi Polar Grit X2 Pro -kello saapuu kolmessa tyylikkäässä värissä. Uutuus sisältää merkittäviä päivityksiä, jotka parantavat kellon käyttökokemusta ja toimivuutta. Käyttäjiä ilahduttavat sen uusi, erittäin tarkka ja kirkas AMOLED-näyttö, luja teräsrunko sekä päivitetty tehokas prosessori.

Grit X2 Pron odotetuin uusi ominaisuus on sen tarkka ja kirkas 1,39 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö. Näyttö on selvästi aikaisempaa suurempi ja kirkkaampi kun verrataan Grit X Pro -mallin 1,2 tuuman MIP-näyttöön. Uudistus parantaa merkittävästi uuden Grit X2 Pro -kellon käyttökokemusta.

Kolme eri vaihtoehtoa

Tuoreesta Grit X2 Pro:sta esiteltiin kolme eri värivaihtoehtoa; musta, teräs ja harmaa titaani. Musta ja teräksen väriset kellot ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä, titaanin harmaa on puolestaan valmistettu luonnollisesti kevyestä ja kestävästä titaanista.

Polar Grit X Pro — jo kestävästä tuli juuri entistäkin kestävämpi

Syksyllä 2021 julkaistu Polar Grit X Pro on premium tason outdoor-urheilukello, joka nostaa suositun sarjan täysin uudelle tasolle. Tyylikäs outdoor-urheilukello tarjoaa A-luokan kestävyyden ja on alusta loppuun suunniteltu pärjäämään myös astetta kovemmissa treeneissä. Kellosta on perusversion lisäksi saatavilla myös laadukkaalla titaanirungolla varustettu Polar Grit X Pro Titan -malli. Titaanimalli on materiaaliensa ansiosta entistäkin kestävämpi ja kevyempi muihin Polar Grit X -kelloihin verrattuna.

Miten Polar Grit X Pro eroaa Polar Grit X -mallista?

Polar Grit X Pro tarjoaa uusia toimintoja ja entistäkin kestävämmän päivitetyn muotoilun. Löydät kellolta nyt musiikin hallinnan, kätevät reitti- ja korkeusprofiilit, aina päällä ovelat outdoor-näkymät sekä takaisin samaa reittiä -toiminnon, jonka turvin löydät aina samaa reittiä takaisin. Uutta ovat myös kellon tarjoamat suorituskyky- ja palautumistestit, joiden avulla voit optimoida treenit oman kuntotasosi mukaisesti.

Polar Grit X — kevyt, tehokas ja kestävä outdoormultisport-kello

Ota askel kohti seuraavaa tavoitettasi! Polar Grit X on kevyt outdoormultisport-kello, jonka vankkumaton tuki kannustaa tarttumaan uusiin haasteisiin ja viemään tavoitteet maaliin asti. A-luokan treeniominaisuudet ja kellon mutkaton yhteispeli suositun Polar Flow -sovelluksen pitävät sinut kartalla suorituksistasi. Kun tiedät missä mennään on helpompi pitää tavoiteltu maali mielessä ja jatkaa matkaa. Kattavan treenidatan avulla suorituksistasi tulee treenimatkasi konkreettisia välietappeja.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Kevyt, tyylikäs ja laadukas muotoilu - tämä kello on suunniteltu kestämään
 • Tehokkaat treeniominaisuudet jotka kannustavat sinua jatkamaan aina maaliin saakka
 • A-luokan akunkesto - keskeyttämätöntä treeniaikaa vähintään 40 tuntia!
 • Tukea hyvinvointiin ja riittävään palautumiseen
 • Kätevät Komoot-reitit

Polar Grit X kellon pitkäkestoinen akku takaa, että maaliin pääseminen ei koskaan ole kellon jaksamisesta kiinni. Lujakestoinen rakenne täyttää jopa armeijatason vaatimukset ja pitää sinut liikkeessä, jopa astetta vaativammissa olosuhteissa. Polarin tyylikäs pyöreä muotoilu sopii puolestaan myös lenkkipolkujen ja salin ulkopuolelle. Koe kellon tarjoamat Komoot-reitit ja vie treenisi uusille poluille Polar Grit X -kellon reaaliaikaisen reittiopastuksen turvin. Uuden Hill Splitter™ toiminnon avulla mikään ylä- tai alamäki ei puolestaan tule yllätyksenä. Optimoi suorituksesi kattavien treenikuormitusmittausten avulla, ja pysy kartalla palautumisesi suhteen. Tämä kello on ladattu täyteen toinen toistaan innovatiivisempia toimintoja, jotka on pakko päästä kokemaan itse!

Lujatahtoinen treenikaveri, jonka tuki vie maaliin asti

Keskity oleelliseen. Polar Grit X on outdoormultisport-kello, joka ei taatusti tule sinun ja suoritustesi väliin. Kevyt kello painaa ainoastaan 64 grammaa, ja sen kestävä ulkokuori kestää kovemmatkin treenit. Periksiantamattoman treenikaverin akku riittää jopa 100 tuntia sen tarjoamien virransäätötilojen ansiosta. Jatka suoritustasi niin kauan kuin oma virtasi kantaa. MLT-STD-810G-laatukriteerin täyttävän Polar Grit X -kellon tarjoama keskeytyksetön treeniaika yltää vähintään 40 tuntiin. Mikään ei ärsytä yhtä pajon kuin kesken suorituksen hyytyvä akku. Polar Grit X -kellon myötä tämän skenaarion voi unohtaa.

Kattavat treeniominaisuudet, jotka motivoivat tähtäämään aina vain korkeammalle

Nauti huipputason treeniominaisuuksista ja ota haltuun ultra-suosittu Polar Flow -treenialusta. Polar Grit X outdoormultisport-kellon voimin pääset lähemmäksi tavoitteitasi. Koe kellon nokkela tankkausavustaja, ja pidä energiatasot sopivassa tasapainossa innovatiivisen FuelWise™ -toiminnon avulla. Aiemmista Polar-malleistakin tuttu FitSpark™ -toiminto on suunniteltu tukemaan sinua kuntosi parantamisessa. Tämän älykkään avun ansiosta voit jättää treenien suunnittelut kellosi huoleksi. Sinulle räätälöidyt treeniohjelmat ottavat huomioon treenihistoriasi lisäksi myös palautumisesi.

Pysy kartalla myös silloin kun seikkailusi vievät sinut tuntemattomille reiteille

Oletko kyllästynyt vakioreitteihisi ja kaipaatko uusia treenipolkuja? Koe Polar Grit X -kellosi tarjoamat Komoot-reitit sekä reaaliaikaiset reittiopastukset, ja suuntaa kohti uusia maisemia. Älykäs toiminto pitää sinut turvallisesti reitillä myös tuntemattomilla poluilla. Innovatiivinen Hill Splitter™ -toiminto auttaa sinua pysymään kartalla reittisi ylä- ja alamäistä. Kun mikään ei tule yllätyksenä, voit antaa täyden huomiosi suorituksellesi.

Riittävä palautuminen on vähintäänkin yhtä tärkeä osa kehitystäsi kuin itse treenitkin. Polar Grit X seuraa yöllistä palautumistasi automaattisesti, ja tekee valmiustasosi seuraamisesta vaivatonta. Älykkään Nightly Recharge™ -toiminnon avulla yöllisen palautumisen tasoa ei tarvitse arvailla. Kellosta löytyy myös Ignite-kellosta tuttu laadukas Sleep Plus Stages™ -unenseuranta toiminto. Kun tunnistat yöllisen leposi kompastuskivet, on niihin helpompi lähteä etsimään ratkaisuja.

Polar on brändi jonka laatuun voi luottaa

Suomalainen Polar on viimeisten vuosien aikana onnistunut julkaisemaan toinen toistaan tasokkaampia urheilukelloja. Ensin nähtiin suureen suosioon noussut uudistunut Vantage-sarja, joka antoi Polar-kelloille odotetun muodonmuutoksen ja nosti treeniominaisuuksien puolesta riman kerralla rutkasti korkeammalle. Vantagea seurasi räjähdysmäisen suosion saavuttanut Polar Ignite, joka osui edullisempana GPS-kellona täydellisesti alansa markkinarakoon. Odotukset Polar Grit X -kellon suhteen olivat siis väistämättä monella korkealla, mutta tälläkään kertaa Polar ei pettänyt.

Treeniominaisuudet:

 • FitSpark™ - älykäs treeniopas antaa päivittäin käyttöösi sinulle räätälöidyt treeniohjelmat
 • Training Load Pro™ - seuraa treenikuormitustasi
 • Polar Precision Prime™ - kehuttu ultra-laadukas rannesykkeenmittaus

Palautuminen ja unenseuranta:

 • Nightly Recharge™ -toiminnon avulla tulkitset yöllisen palautumisesi tilanteen
 • Sleep Plus Stages™ - laadukas unenseuranta, jonka avulla on helppo oppia lisää unesi laadusta
 • FuelWise™ - nokkela tankkausavustaja, jonka avulla on helppo pitää energiatasot tasapainossa

Tukea ulkotreeneihin:

 • Hill Splitter™ - analysoi ja mittaa reittisi ylä- ja alamäet
 • Sääennusteet sekä reaaliaikainen säätilanne
 • Komoot-toiminnolla luot reitit ja nautit reaaliaikaisesta reittiopastuksesta
 • Kestävä akku riittää pidemmälläkin seikkailulla maaliin asti useiden virransäästötilojen ansiosta

Uusi päivitys tuo lisää ominaisuuksia Polar Grit X -kelloon

Alkuvuodesta 2022 julkaistu Grit X 2.0.12 -päivitys tuo uusia ominaisuuksia nykyisille ja uusille Polar Grit X -urheilukellon käyttäjille. Alla olevasta listasta voit tutustua päivityksen tuomiin uusiin ominaisuuksiin.

Polar Grit X — päivityksen uudet ominaisuudet:

 • Muusikin hallinta — hallitse puhelimelta kuuntelemaasi musiikkia kellon näytöltä
 • Juoksukuntotesti — räätälöi syke, teho- ja nopeusalueet juuri sinulle sopiviksi
 • Tee muutoksia reittiin treenin aikana
 • Uusia tapoja muokata ja hallita kellon näkymiä
 • Entistäkin monipuolisempi valikoima kellotaulun värejä ja teemoja
 • HIljennä saapuvat puhelut kätevästi kellolla
 • Taustavalon kirkkauden säätäminen
 • Entistäkin nopeampi Glonass, Galileo ja QZSS -paikannus
 • Uudet ZonePointer- ja ZoneLock -näkymät — helpompi tapa hallita tavoitevyöhykkeitä

Päivittämällä Polar Grit X -kellosi säännöllisesti pidät kellon toiminnot ajan tasalla. Lisäksi päivitykset saattavat ratkaista kellon toiminnassa havaittuja ongelmia. Voit ladata uuden ohjelmistoversion veloituksetta liittämällä kellon Polar Flow -applikaatioon tai FlowSync-ohjelmaan ja seuraamalla laitteen antamia päivitysohjeita.