Helmikorut

helmikaulakoru
helmikorvakoru
helmirannekoru

Tuotteet 1-96 / 266

Tuotteet 1-96 / 266

Sivu

Viimeistele asusi klassisen tyylikkäillä helmikoruilla

Kuten muitakin koruja Keskisen Kellolta löytyy myös paljon upeita helmikoruja useilta eri brändeiltä. Helmikoruja löytyy monessa eri värissä ja muodossa kuten helmikorvakorut, helmikaulakorut, helminauhat ja helmirannekorut. Klassiset ja tyylikkäät helmikorut sopivat yhtälailla kasuaaliseen arkeen sekä hienoimpiin juhliin. Meiltä löydät varmasti juuri sinun tyyliisi sopivat helmikorut tai vaikka lahjaksi! Helmikoruja sopivat yhdistettäväksi niin kultaisten kuin hopeistenkin korujen kanssa. Tutustu laajaan helmikoru valikoimaan ja tilaa korusi jo tänään. Toimitamme korut sinulle nopeasti ja ilmaiseksi.

Näin pidät huolta kauniista helmikoruista

Helmikorut ovat upeita jo itsessään, mutta jotta ne säilyvät kauniina niistä kannattaa pitää hyvää huolta. Keräsimme tähän muutamat hyvät vinkit, joilla helmikorusi pysyvät pitkään yhtä hohtavina kuin ostohetkellä.

Helmikorut ovat melko herkkiä kemikaaleille, ne voivat himmentää helmen väriä tai irrottaa niitä liimakiinnityksistään. Joten ne kannattaa esimerkiksi pukea päälle vasta viimeisenä hiustenlaiton ja muun ehostuksen jälkeen.

Helmet ja helmikorut ovat myös melko herkkiä kuumuudelle. Liian korkea lämpötila voi vahingoittaa helmien hohtoa ja kiinnityksiä, joten niitä ei kannata pitää päällä suihkussa, saunassa tai esimerkiksi auringonottamisen aikana.

Helmikoruista on pidettävä hyvää huolta, jotta ne pysyvät kauniina vuodesta toiseen. Helmet naarmuuntuvat suhteellisen helposti niiden ollessa pehmeäpintaisempia kuin muut korut, joten niitä ei kannata säilyttää samassa rasiassa muiden korujen kanssa. Helmikoruja kannattaa suojella liaaliselta kosketukselta veden kanssa, mutta niitä voi muutaman kerran vuodessa puhdistaa kädenlämpöisessä vedessä, hyvin miedolla saippualiuoksella. Muista kuitenkin huuhtoa helmet huolellisesti pesun jälkeen ja kuivata ne varovaisesti pehmeällä kankaalla.

payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.