Kronaby älykellot

55 tuotetta

Loading...
 1. Kronaby Sekel hybridiälykello S3777/2
  -15%
  Väliaikaisesti loppu
  Kronaby Sekel hybridiälykello S3777/2 245,00 €
  208,00 €
 2. Kronaby Carat KS1400/1 älykello
  -15%
  Väliaikaisesti loppu
  Kronaby Carat KS1400/1 älykello 365,00 €
  310,00 €

55 tuotetta

Kronaby Hybridi älykelloissa on todella monipuoliset ominaisuudet ja voit muokata sitä monipuolisesti Appin avulla. Kronaby älykello pitää sinut aina ajassa. Vaikka ylittäisit kuinka monta aikavyöhykettä tahansa niin kello huolehtii että olet aina oikeassa ajassa. Voit muokata kellon älykkäitä ilmoituksia niin että saat ilmoitukset vain niistä asioista mistä haluat. Näin vältetään turhat ilmoitukset, joita et halua. Voit kätevästi hylätä puhelun painamalla kellon painiketta ottamatta puhelinta poista taskustasi. Voit paikantaa Kronaby älykellosi appin avulla. Aplikaatio näyttää viimeisimmän sijainnin, jossa kello oli yhdistettynä puhelimeesi. Sinun ei tarvitse ladata Kronaby kelloasi sillä kello käyttää vaihdettavaa paristoa, jonka käyttöikä on jopa 2 vuotta. Voit asettaa kellon niin että se lähettää sinulle muistuksia, jotta et istuisi liian kauaa paikallasi. Voit asettaa Kronaby kelloosi myös hiljaisen värinähalytyksen.

Kronaby hybridi älykelloissa voit valita kellotauluun myös toisen aikavyöhykkeen ajan, joka esitetaan pienessä kellotaulussa (vain joissain malleissa). Kronaby kello toimii myös askelmittarina ja voit tarkkailla editystä suoraan kellostasi. Saat tarkempaa analyysia aktiivisuudesta Kronaby puhelin applikaatiosta. Kellon ajastinta voit käyttää moniin ajastusta tarvitseviin tehtäviin (vain joissain malleissa). Kellossa on myös ajanotto, jonka avulla voit ottaa vaikka kierrosaikoja (vain joissain malleissa). Napin painalluksella kello näyttää myös oikean päivämäärän.

Kronaby älykellon painimien avulla voit käyttää kelloasia puhelimesi kameran etälaukaisimena, ja tätän taltioida täydelliset selfiet. Voit myös hallita puhelimen musiikkia suoraan Kronaby kellosi kautta. Voit kellon kautta lähettää signaalin myös esimerkiksi tyttöystäväsi puhelimeen ja näin hän näkee missä liikut. Puhelimen etsintä toiminto takaa nopean puhelimen löytymisen silloin kun kellon on yhdistettynä blutoothilla puhelimeen. Napin painalluksella puhelin päästää merkkiäänen. Kronaby kellon kautta voit laittaa Geo tagin, joka merkitsee paikan mistä lähdet liikkeelle. Puhelimen avulla voit myöhemmin suunnistaa takaisin samaan paikkaan. Kronaby hybridi älykellot toimitetaan suoraan omasta varastostamme.

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.