Miesten Korut

Miesten kaulakorut
Miesten korvakorut
Miesten rannekoru
Miesten sormukset

Tuotteet 1-90 / 1519

Loading...
 1. Bosie TI&TU5187 sormus 8mm
  -14%
  Bosie Bosie TI&TU5187 sormus 8mm
  Varastossa
  76,00 €
  65,00 €

Tuotteet 1-90 / 1519

Korujen käyttäminen on jatkuvasti lisääntynyt miesten keskuudessa. Ne ovat mieluisia lahjoja niin nuorille pojille kuin varttuneemmillekin miehille. Miesten korut kategoriastamme löydät useita korubrändejä, joiden monipuolisista valikoimista löytyy koruja varmasti jokaisen makuun.

Koru Miehelle Netistä

Verkkokaupastamme tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Kaikki miesten korut toimitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa suoraan varastoltamme. Lisäksi koruilla on 60 päivän ilmainen vaihto ja palautusoikeus, mikäli tuotetta ei ole kaiverrettu. Tutustu laajaan korutarjontaamme ja viimeistele tyylisi mieluisilla koruilla. Korujen valitsemisessa ja käytössä vain mielikuvitus on rajana. Mukavia ostoshetkiä!

Yleistyvät myös miehillä

Korut eivät ole pelkästään naisten yksinoikeus, vaan ovat myös miehillä nykyään varsin yleisiä. Korujen käyttötavat ovat myös monipuolistuneet ja niiden käyttö on muotoutunut tärkeäksi osaksi pukeutumista. Siksi koru onkin loistava lahjaidea myös miehille. Ne ovat lahjoja, jotka muistetaan ja josta voi nauttia pitkään. Koristautumisen lisäksi korujen käytön voidaan ajatella olevan myös sanaton tapa ilmaista omaa tyyliä tai persoonaa.

Tyyliä kaikkiin tilanteisiin

Etenkin teräskorut ovat nyt suosittuja miesten keskuudessa. Korkealaatuiset ja tyylikkäät korut viimeistelevät miehen asukokonaisuuden ja korumme sopivatkin hyvin yhdistettäväksi niin rentoon kuin vapaamuotoiseen pukeutumiseen sekä juhla-asuun. Valikoimastamme löydät erityylisiä koruja sekä nuoreen että aikuiseen makuun, etsitpä sitten korua itsellesi tai miehelle lahjaksi. Tarjolla on sekä moderneja että pelkistetympiä ja ajattomia koruvaihtoehtoja. Perinteisempänä lahjana toimii hyvin esimerkiksi solmioneula ja kalvosinnapit. Myös miesten keräilykorut ovat nostaneet suosiotaan viime aikoina. Osaan koruistamme on mahdollista saada kaiverrus, mikä tekee korusta henkilökohtaisemman ja antaa vielä viimeisen loppusilauksen täydelliselle lahjalle.

Suosituimmat miesten korusarjat

Tutustu myös seuraaviin korusarjoihin:

Miesten LYKKA -korut
Miesten Nomination -korut
Miesten Lumoava -korut


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.