Kihlasormukset

Tutustu laajaan valikoimaamme laadukkaita kihlasormuksia, ja löydä juuri sinulle täydellinen kihlasormus.


Naisten kihlasormus
Miesten kihlasormus

Kihlasormukset materiaalin mukaan:

Kulta, hopea, valkokulta vai sittenkin titaani? Alta voit selata kihlasormuksiamme materiaalin mukaan.


Kulta kihlasormus
Valkokulta kihlasormus
Hopea kihlasormus
Titaani kihlasormus

Kihlasormukset tyylin mukaan:

Tiedätkö jo minkä tyylistä kihlasormusta etsit? Rajaa sormukset tyylin mukaan ja löydä juuri sinulle sopiva kihlasormus käden käänteessä.


Siro kihlasormus
Timantti kihlasormus
Yksinkertainen kihlasormus
Musta kihlasormus

Tuotteet 1-96 / 774

Tuotteet 1-96 / 774

Meidän valikoimistamme löydät edullisesti upeat kihlasormukset niin hopeisina, keraamisina, valkokultaisina, titaanisina, keltakultaisina, teräksisinä kuin punakultaisinakin. Sormuksia löytyy niin miehille kuin naisillekin tunnetuilta laatumerkeiltä Tillander, Kohinoor ja Festive. Jokaiseen kihlasormukseen on myös mahdollista saada haluamasi kaiverrus täysin ilmaiseksi. Sormukseen on tyypillistä kaivertaa kihlatun nimi ja kihlapäivä. Kaikki valikoimissamme olevat sormukset myös lähetetään suoraan omasta varastostamme 1–2 arkipäivän sisällä ilmaiseksi.

Laadukkaat kihlasormukset valikoimistamme

Valikoimissamme on sormuksia laadukkailta sormusbrändeiltä Tillander, Kohinoor ja Festive. Tillander-brändin tarina alkoi Pietarista 1800-luvun puolivälin jälkeen, jolloin Tillander toimitti esineitä mm. silloiselle Venäjän tsaarille ja tämän perheelle. Kohinoor-brändin nimi puolestaan juontaa juurensa Kohinoor-timanttiin, joka on lähtöisin Intiasta ja joka on nykyisin yksi Englannin hallitsijaperheen arvokkaimmista jalokivistä. Nimi on käännettynä valon vuori. Festive-brändin juuret ulottuvat 1940-luvulle saakka, mistä lähtien yhtiö on valmistanut laadukkaita kihlasormuksia. Kaikki nämä merkit käyttävät vain laadukkaimpia materiaaleja, kuten esimerkiksi kultaa, helmiä, timantteja ja jalokiviä.

Kihlautumisen historiallinen merkitys

Perinteisesti varsinaista kihlautumista edeltää vanhemmilta suostumuksen kysyminen avioliittoaikeille. Merkkinä kihlauksesta kihlapari kantaa usein sormusta vasemman käden nimettömässä, vaikka sormus ei olekaan pakollinen kummallekaan osapuolelle. Sormuksen sijoittaminen juuri tähän sormeen juontaa juurensa kreikkalaisesta uskomuksesta, että sormesta kulkisi laskimo sydämeen. Kihlalahjojen antaminen saattaa myös perustua siihen, kuinka joskus ammoisina aikoina oli tapana ostaa morsian. 1900-luvulla sulhanen antoi tulevalle morsiamelleen tämän suostuttua avioliittoon useimmin kivikoristeisen sormuksen. Todennäköisesti tämän vuoksi myös nykyisin useissa naisten kihlasormuksissa on jonkinlainen kivi koristeena.

payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.