Sandberg Toivomuslähde timanttisormus V-720w

SKU: 62663
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Koko-opas

Sandberg Toivomuslähde V-720w on 18K valkokullasta valmistettu klassisen moderni rivitimanttisormus. Sormusta koristaa 15 upeaa briljanttihiottua 0,01 ct kokoista Top Wesselton-timanttia. Briljanttihionta korostaa timantin upeaa loistetta. G/Vs timanttien yhteispaino on 0,15 ct. Rungon leveys 2 mm. Tämä timanttisormus sopii erinomaisesti vihki- tai kihlasormukseksi ja sopii käytettäväksi mm. Toivomuslähde halosormusten kanssa. Sandbergin koruissa käytetty kulta on puhtainta sertifioitua kierrätyskultaa.

Sandberg on kotimainen perheyritys. Laadukkaat Sandberg timanttikorut ovat kotimaista suunnittelua ja jokainen koru valmistetaan käsityönä Suomessa. Sandberg-timanttikoruille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena suomalaisesta suunnittelusta ja työstä.

Suurin osa sormusko'oista valmistetaan tilauksesta. Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus. Kaiverretuille sormuksille ei myönnetä palautus- eikä vaihto-oikeutta. Lisätietoa sormuksesta löydät alapuolelta tekniset tiedot -osiosta.

SKU 62663
Kaiverrus 15
Brändi Sandberg
Sormuksen tyyli Rivisormus
Metallin karaatit 18k
Sormuksen rungon leveys 2 mm
Sormuksen leveys kivien kohdasta 2 mm
Kivien määrä 15
Kiven väri Kirkas
Timanttien määrä 15
Timanttien karaatit 15 x 0,01 ct
Timanttien yhteispaino 0.15 ct
Timantin muoto Briljantti
Timantin väri Wesselton (kirkas)
Timanttien puhtaus VS
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Timantti
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Valkokulta
Väri Hopea
Takuu 1 vuosi
mpn V720w-18K-015-Gvs