Seinäkellot

Tuotteet 1-90 / 345

Loading...

Tuotteet 1-90 / 345

Sivu

Seinäkellot nopeasti ja vaivattomasti kaikkiin kodin tiloihin laajasta valikoimastamme, ja aina 1-2 arkipäivän toimituksella.Tututu Seikon, Rhythmn ja Karlssonin seinäkelloihin.

Seinäkellot ovat näytelleet suurta osaa ihmisten kodeissa jo vuosikymmeniä. Seinäkello voi toimia kotona niin sisustusartikkelina tai vain yksinkertaisena ajannäyttäjänä. Vaikka ihmisillä on nykypäivänä kellot puhelimissa, moni voisi ajatella, että seinäkelloakaan ei enään kotona tarvita. Kuitenkin se kuuluu kodin moniin huoneisiin sillä puhelin ei ole aina saatavilla, ja muutenkin kelloa tulee usein miten katsottua seinältä. Valikoimistamme löydät yli 150 laadukasta kodin kelloa, ja uskomme että löydät niiden joukosta itsellesi sopivan. Pyrimme pitämään valikoimassamme jatkuvasti laajan määrän erilaisia seinäkellomalleja ja tuomaan uutuuksia tasaiseen tahtiin.

Seinäkelloja ei tule myöskään unohtaa töissä ja toimistossa. Laadukas ja iso kello toimiston seinällä jaksottaa työpäivää. Ihminen pysyy tarkemmin selvillä työajasta ja osaa jaksottaa tehtävänsä paremmin ja tehokkaammin, kun aika on helposti seurattavissa. Seinäkellot sopivat toimistokelloiksi erinomaisesti varsinkin kun sellaisen pystyy ripustamaan seinälle, johon on laaja ja esteetön näkyvyys.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.